|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 6:31 am
Witam wszystkich smile Nazywam się Suicunka. ( to raczej widać, w realu Ania xD ) Jestem zwariowaną nastolatką. ( nastolatką... nienastolatką ) Moim hobby jest: hmmm... Manga, Anime, zwierzęta, ogółem sztuka( no poza muzyką klasyczną gonk ). Jestem srasznie nieśmiała i zamknięta w sobie xD mało co piszę tutaj na forum :/ ( tylko sobie nie myślcie, że jestem narkomanką xD " FAZA I NARKOMANII - nieśmiałość (...) zamknięty w sobie... "). Jedyną znaną osobą na GAI xD to moja kuzynka xD Często piszę duperele na moim blogu, np. wiersze w stylu " Oda do kartofla " xD. ( no nie wiem co dalej napisać ) Myślę, że wystarczy. Pozdrawiam z Pabianic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 11:25 am
Hello suicunka, baw się tu dobrze smile
PS. Czy to, że ktoś jest nieśmiały i zamknięty w sobie może oznaczać, że jest narkomanem? Co przez to rozumiesz? smile [Tak z ciekawości pytam]
Pozdrawiam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 5:25 am
Grzybek Z Octu Czy to, że ktoś jest nieśmiały i zamknięty w sobie może oznaczać, że jest narkomanem? Co przez to rozumiesz? smile [Tak z ciekawości pytam] Podpisuję się pod pytaniem przedmówcy. I podzielam ciekawość.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 1:53 am
kamilka3d Grzybek Z Octu Czy to, że ktoś jest nieśmiały i zamknięty w sobie może oznaczać, że jest narkomanem? Co przez to rozumiesz? smile [Tak z ciekawości pytam] Podpisuję się pod pytaniem przedmówcy. I podzielam ciekawość. Zauważmy, że tydzień temu oglądałam prezentację mojej starszej kuzynki o narkomanach i narkotykach i najbardziej weszło mi w pamięć fazy i LSD. W Fazie I zaczyna się od przyjmowania wspomnianych narkotykow, nie rozmawia sie z rodzic,ami o tym, niesmialosc, nieprzyjemny zapach ubran, podkrazone oczy itp. Kapujecie?? Oto mi chodziło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 4:04 pm
suicunka kamilka3d Grzybek Z Octu Czy to, że ktoś jest nieśmiały i zamknięty w sobie może oznaczać, że jest narkomanem? Co przez to rozumiesz? smile [Tak z ciekawości pytam] Podpisuję się pod pytaniem przedmówcy. I podzielam ciekawość. Zauważmy, że tydzień temu oglądałam prezentację mojej starszej kuzynki o narkomanach i narkotykach i najbardziej weszło mi w pamięć fazy i LSD. W Fazie I zaczyna się od przyjmowania wspomnianych narkotykow, nie rozmawia sie z rodzic,ami o tym, niesmialosc, nieprzyjemny zapach ubran, podkrazone oczy itp. Kapujecie?? Oto mi chodziło. No niech będzie. Z tą bezwzględną kategoryzacją symptomów nie mogę się zgodzić, ale to inna kwestia. Każda koncepcja przedstawia punkt widzenia jej autora na sprawę, którą porusza. I zrozumialem, że to odniesienie do Twojej osoby było zabiegiem czysto humorystycznym razz . Pytałem co przez to rozumiesz głównie dlatego, że jestem ciekawy sposobu myślenia ludzi..no młodszych ode mnie XD Chyba poczytam sobie Twojego bloga twisted Pozdrawiam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|