|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 4:19 am
co zrobic zeby sie odwscieczyc? O_o' no bo ja nie umiem i chodze taka zdenerwowana z deka burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 4:24 am
ja to robię tak: wymazuję czym się da złość na kartce lub tablecie, wszystkim po kolei. pomaga dramallama domokun a jak jestem wkurzona na konkretną osobę to ją rysuję twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 4:26 am
zuzika ja to robię tak: wymazuję czym się da złość na kartce lub tablecie, wszystkim po kolei. pomaga dramallama domokun a jak jestem wkurzona na konkretną osobę to ją rysuję twisted o ... to fajnie ... powkurzam cię trochę i będę miał rysunek za free xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 4:29 am
Valter zuzika ja to robię tak: wymazuję czym się da złość na kartce lub tablecie, wszystkim po kolei. pomaga dramallama domokun a jak jestem wkurzona na konkretną osobę to ją rysuję twisted o ... to fajnie ... powkurzam cię trochę i będę miał rysunek za free xd >3 ostrzegam, że miły to on nie będzie twisted będzie taki mhroczny i zuuuyyyyy xDD a nie. Tobie by to nawet a rękę...to może lepiej taki Sł!!!tAśnY xD nie umiem trawiastego pisma emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 4:33 am
pobiegaj nadpobudliwość ze zdenerwowania ci przejdzie i jeszcze dobra kondycje zalapiesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 4:35 am
Ayah_TheMetalMania pobiegaj nadpobudliwość ze zdenerwowania ci przejdzie i jeszcze dobra kondycje zalapiesz o.to też jest dobry sposób >3 chociaż wolę rower...często jak jestem zdenerwowana to jem czekoladę bądź budyń czekoladowy xD też pomaga. a nawet ma się po tym dobry humor cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 5:11 am
zuzika Ayah_TheMetalMania pobiegaj nadpobudliwość ze zdenerwowania ci przejdzie i jeszcze dobra kondycje zalapiesz o.to też jest dobry sposób >3 chociaż wolę rower...często jak jestem zdenerwowana to jem czekoladę bądź budyń czekoladowy xD też pomaga. a nawet ma się po tym dobry humor cool racja niezastapione dobrotliwe dzialanie czekolady 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 6:57 am
Ayah_TheMetalMania zuzika Ayah_TheMetalMania pobiegaj nadpobudliwość ze zdenerwowania ci przejdzie i jeszcze dobra kondycje zalapiesz o.to też jest dobry sposób >3 chociaż wolę rower...często jak jestem zdenerwowana to jem czekoladę bądź budyń czekoladowy xD też pomaga. a nawet ma się po tym dobry humor cool racja niezastapione dobrotliwe dzialanie czekolady 3nodding dodałabym gorącej czekolady z bitą śmietaną...czekolada zawsze pomaga...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 7:10 am
Mroovecka Ayah_TheMetalMania zuzika Ayah_TheMetalMania pobiegaj nadpobudliwość ze zdenerwowania ci przejdzie i jeszcze dobra kondycje zalapiesz o.to też jest dobry sposób >3 chociaż wolę rower...często jak jestem zdenerwowana to jem czekoladę bądź budyń czekoladowy xD też pomaga. a nawet ma się po tym dobry humor cool racja niezastapione dobrotliwe dzialanie czekolady 3nodding dodałabym gorącej czekolady z bitą śmietaną...czekolada zawsze pomaga... mrrr .czekolada .... budyń też jest ok. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 7:30 am
Valter Mroovecka Ayah_TheMetalMania zuzika Ayah_TheMetalMania pobiegaj nadpobudliwość ze zdenerwowania ci przejdzie i jeszcze dobra kondycje zalapiesz o.to też jest dobry sposób >3 chociaż wolę rower...często jak jestem zdenerwowana to jem czekoladę bądź budyń czekoladowy xD też pomaga. a nawet ma się po tym dobry humor cool racja niezastapione dobrotliwe dzialanie czekolady 3nodding dodałabym gorącej czekolady z bitą śmietaną...czekolada zawsze pomaga... mrrr .czekolada .... budyń też jest ok. xd budyń jest najlepszy na świecie domokun domokun domokun i jestem zła, bo aktualnie mi się skończył domokun jest tylko jakiś śmietankowy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 9:13 am
zuzika Valter Mroovecka Ayah_TheMetalMania zuzika Ayah_TheMetalMania pobiegaj nadpobudliwość ze zdenerwowania ci przejdzie i jeszcze dobra kondycje zalapiesz o.to też jest dobry sposób >3 chociaż wolę rower...często jak jestem zdenerwowana to jem czekoladę bądź budyń czekoladowy xD też pomaga. a nawet ma się po tym dobry humor cool racja niezastapione dobrotliwe dzialanie czekolady 3nodding dodałabym gorącej czekolady z bitą śmietaną...czekolada zawsze pomaga... mrrr .czekolada .... budyń też jest ok. xd budyń jest najlepszy na świecie domokun domokun domokun i jestem zła, bo aktualnie mi się skończył domokun jest tylko jakiś śmietankowy ninja buuuu śmietankowy błeeeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 11:09 am
jak jestem zły to drażnię Zebre, albo włączam sobie Quake'a robie sieczke z Hossmana albo Orba i od razu czuje sie lepiej.
ale czekulada tesh jest guuut 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 11:15 am
puszczam muzykę... np. ja do ciebie... "Kiedyś kupię nóż i powyrzynam wszystkich wkoło Kupię nóż Zostawię tylko dwoje Tylko ja i ty... "
Pomaga xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 11:17 am
aby się uspokoić, należy sobie zaparzyć herbatkę z melisy 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 11:23 am
melisa SUCKS!
ja jak jestem zła, to po prostu jestem zła i to Oni (tj, reszta ludzi) mają to zaakceptować, inaczej mają niewesoło.
a jak się naprawdę wścieknę, to idę na strzelnice, popykać z wiatrówki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|