Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Gitary Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Która gitara jest lepsza?
  Akustyk
  Elektryk
  Bas
  Akurdeon jest the best !
View Results

Morning_Angel_Of_Truth

PostPosted: Sat Jun 16, 2007 3:01 pm

Jak sądzicie którą gitarę warto mieć? Jak dla mnie gitara basowa jest fajna, bo tworzy fajna atmosferkę...,ale z drugiej strony elektryk jest najczęściej używany i ma więcej partii solowych...więcej możliwości....,a klasyk to wiadomo każdy musi kiedyś od czegoś zacząć i zawsze zaczyna od klasyka wink
PostPosted: Sun Jun 17, 2007 12:07 am

Nie grałaś jeszcze na żadnej? Od basu nie zaczynaj, bo może i nie gra się akordów i ma 4 struny, ale gra się na nich PALCAMI, więc na początku będziesz chodziła z bąblami. Kolega mi mówił i nawet pokazywał jak się na tym gra. Ręce mnie bolały rolleyes . Na klasyku uczyłam się grać AŻ 2 miesiące, bo mnie znudził rofl . Lepiej zacznij od elektryka...

Insane Lady-sama

Jukatan

PostPosted: Sun Jun 17, 2007 1:14 am

jak Ciebie znudził klasyk, to elektryk też by Cię znudził, to nei wina gitary a charakteru rolleyes

zacznij na klasyku - teraz można bardzo tanio kupić jakąśgitarę. Jak będziesz miałą tyle samozaparcia by nauczyć się grać, to potem możesz się przerzucić na elektryka, czy chociażby bas, bo tak jak mówi Revania, palce będziesz miałą wytrenowane.
PostPosted: Sun Jun 17, 2007 1:20 am

Jukatan
jak Ciebie znudził klasyk, to elektryk też by Cię znudził, to nei wina gitary a charakteru rolleyes

Ale co ciekawego można zagrać na klasyku? Większość ciekawych rzeczy chyba raczej gra się na elektryku... Poza tym PODOBNO łatwiej grać na elektryku...

Insane Lady-sama

Mroovecka

PostPosted: Sun Jun 17, 2007 1:26 am

zawsze chciałam sie nauczyć grać na gitarze, ale na chęci sie kończyło bo nie miałam cierpliwości...osobiście mam klasyka stojącego u nie w pokoju...
PostPosted: Sun Jun 17, 2007 1:27 am

ja bym na elektryku chciała, ale do tego najpierw trzeba się z klasykiem zaprzyjaźnić.

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Mroovecka

PostPosted: Sun Jun 17, 2007 1:45 am

ZebraDeath
ja bym na elektryku chciała, ale do tego najpierw trzeba się z klasykiem zaprzyjaźnić.

właśnie ja to usiłuje zrobić...zeby moc potem na elektryk sie przezucic...ale mi nie idzie za cholere biggrin
PostPosted: Sun Jun 17, 2007 2:02 am

Mroovecka
ZebraDeath

właśnie ja to usiłuje zrobić...zeby moc potem na elektryk sie przezucic...ale mi nie idzie za cholere biggrin

powodzenia życzę

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Flynnes

PostPosted: Sun Jun 17, 2007 2:06 am

ja umiem grac na klasyku (:
PostPosted: Sun Jun 17, 2007 2:06 am

ZebraDeath
Mroovecka
ZebraDeath

powodzenia życzę

thx, przyda sie xp

Mroovecka

Jukatan

PostPosted: Sun Jun 17, 2007 2:42 am

Andareen
Jukatan
jak Ciebie znudził klasyk, to elektryk też by Cię znudził, to nie wina gitary a charakteru rolleyes

Ale co ciekawego można zagrać na klasyku? Większość ciekawych rzeczy chyba raczej gra się na elektryku... Poza tym PODOBNO łatwiej grać na elektryku...
no jak ktoś umie na klasyku i się przerzuci na elektryka, to fraszka jest.
mam kolegę, który gra na wszystkich trzech, zapytam go o zdanie blaugh
PostPosted: Sun Jun 17, 2007 3:04 am

ma luba

http://namm.harmony-central.com/SNAMM02/Content/Epiphone/PR/Goth-V-large.jpg

Flying V

Ayah_TheMetalMania

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Sun Jun 17, 2007 3:52 am

nie da sie tego obrazka zmiejszyc albo podac linka? troche przeszkadza
PostPosted: Sun Jun 17, 2007 4:16 am

ehh wy zawsze macie problemy :/

Ayah_TheMetalMania

Morning_Angel_Of_Truth

PostPosted: Sun Jun 17, 2007 5:13 am

Juz cos tam potrafie na klasyku(choc plynnym graniem tego nazwac nie mozana), a ucze sie juz 3 miesiace. Powoli ucze sie chwytow i staram sie czytac tabulatury.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces