|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:20 am
hej ludziska!!! wiec jedzie ktos? wiem ze był topik o tym koncercie ale nie moge go znalezc i nie wiem kto miał jechac... Kolezanka mnie wystawiła wiec pewnie pojade sama;/ bo przeciez biletu juz nie sprzedam ..... wiec jak???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:55 am
mozesz sprzedac wink ps: ja z kasika mialam jechac ale sesje akurat mamy w tym czasie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 2:01 am
nie da rady..... koncert juz w srode wiec przez internet odpada.. a w zywcu nie znam nikogo kto by kupił;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 4:16 am
niee...wolalabym na koncert Tori Amos jechac cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 4:39 am
chciałam jechać.... ale zdecydowałam się na Placebo i to też przegapiłam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 4:49 am
T^T bede zdana na obcych ludziow >_____________<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 6:13 am
Yumea niee...wolalabym na koncert Tori Amos jechac cool *wzdech* Gdyby nie to, ze data kompletnie mi nie pasuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 7:00 am
Nieee jade, nie lubie :/ ONI NIE SA EMO emo xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 7:51 am
..... zostawie to bez komentarza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 9:22 am
ja nie jadę, jestem na miejscu i zeby sobie posłuchac nawet nie musze z domu wychodzic, mieszkam 15 minut od Stadionu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 9:21 am
baby-kid Nieee jade, nie lubie :/ ONI NIE SA EMO emo xD stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 10:37 am
Ja będe pod Stadionem XD Będe sobie patrzala na ludzi, sluchala muzyki i lazila z moim psem dookola XD
Wlasnie... jakby ktos chcial mnie spotkac to jutro prawdopodobnie jako jedyna osoba bede z foksterierem na polach marsowych XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 11:14 am
Pszczola_M Ja będe pod Stadionem XD Będe sobie patrzala na ludzi, sluchala muzyki i lazila z moim psem dookola XD Wlasnie... jakby ktos chcial mnie spotkac to jutro prawdopodobnie jako jedyna osoba bede z foksterierem na polach marsowych XD wiec pewnie Cie zauwaze >____<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 12:22 pm
Yajo ja nie jadę, jestem na miejscu i zeby sobie posłuchac nawet nie musze z domu wychodzic, mieszkam 15 minut od Stadionu mrgreen *zazdrość* emo a obiecywałam sobie kiedyś że pójdę na LP jak będzie w Polsce...ale nie xd poza tym i tak za daleko dla mnie ;( dlaczego wszystkie koncerty muszą być aż "TAM" ?! pirate talk2hand emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|