|
|
dziekuje Wam ze jestescie |
nie ma sprawy - zawsze razem :) |
|
41% |
[ 10 ] |
ciesze sie ze sie cieszysz |
|
25% |
[ 6 ] |
brawo za odwage :p |
|
8% |
[ 2 ] |
;) |
|
25% |
[ 6 ] |
|
Total Votes : 24 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:20 pm
zawiesilam loterie na pogg i jestem z tego dumna. poprowadzilam jedna gdzie ludzie napoczatku wogole sie nie zglaszali, a potem masowo...i nagle im sie zachcialo duzych wygranych, gdzie los mial kosztowac okolo 200g lub wiecej. tutaj nie ma takich problemow ze kazdy chce wiecej i wiecej. bardziej to zabawa niz gra o pieniadze i naprawde ciesze sie ze jestem tutaj - ze mnie tu przywialo, jest tu o wiele lepsza atmosfera i zyjemy w zgodzie, a tam to... sama nie wiem jak to nazwac... bynajmniej jestem szczesliwa ze ich zostawilam, ze nie zostalam tam modem i niech oni sobie sami prowadza ta loterie jak sa tacy madrzy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:34 pm
Ale ja bardzo prosze o nie obgadywanie tamtej guildii. Omega napewno bardzo sie stara by bylo wszystko ok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:41 pm
Baranina Ale ja bardzo prosze o nie obgadywanie tamtej guildii. Omega napewno bardzo sie stara by bylo wszystko ok. nie obgaduje musialam wyrzucic co mnie boli...zreszta tam tez to napisalam. stara ekipa jest ok, tylko mlodzi przyszli, inni odeszli i jakos tam dziwnie jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:44 pm
Driadaa Baranina Ale ja bardzo prosze o nie obgadywanie tamtej guildii. Omega napewno bardzo sie stara by bylo wszystko ok. nie obgaduje musialam wyrzucic co mnie boli...zreszta tam tez to napisalam. stara ekipa jest ok, tylko mlodzi przyszli, inni odeszli i jakos tam dziwnie jest...proponuje zakonczyc temat. nie chce zeby Omi bylo przekro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:47 pm
a ja mam jeszcze jedno pytanko bo wykupilam na pog iles glosow. kiedy odbedzie sie losowanie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 3:01 pm
My kochana Driado jesteśmy normalni xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:29 pm
no nie jest tego taka pewna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 12:43 am
Baranina a ja mam jeszcze jedno pytanko bo wykupilam na pog iles glosow. kiedy odbedzie sie losowanie? losowanie juz bylo, wczoraj czy dwa dni temu...wygrala Yajo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 4:58 am
ależ proszę cie bardzo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 9:40 am
Kasmizar My kochana Driado jesteśmy normalni xp jesteś tego taki pewien? xd Driada, nie zgłaszali się, potem zaczęli, bo zrobiłaś duzo ogłoszeń. Ogólnie z ta loterią na POGG były cyrki, Marcina sobie stwierdzała, co jest fair, a co nie jest (tak to tłumaczyła potem), teraz BeeWolf wyskoczył z tym, że on chce za więcej... a ty, jak rozumiem, obraziłaś się? Najpierw podjęłaś się porwadzenia loterii, a potem, przy jakiś niepowodzeniach zrezygnowałas, odeszłaś z Gildii? Masz, widze mocny charakter.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 12:14 pm
Driadaa zawiesilam loterie na pogg i jestem z tego dumna. poprowadzilam jedna gdzie ludzie napoczatku wogole sie nie zglaszali, a potem masowo...i nagle im sie zachcialo duzych wygranych, gdzie los mial kosztowac okolo 200g lub wiecej. tutaj nie ma takich problemow ze kazdy chce wiecej i wiecej. bardziej to zabawa niz gra o pieniadze i naprawde ciesze sie ze jestem tutaj - ze mnie tu przywialo, jest tu o wiele lepsza atmosfera i zyjemy w zgodzie, a tam to... sama nie wiem jak to nazwac... bynajmniej jestem szczesliwa ze ich zostawilam, ze nie zostalam tam modem i niech oni sobie sami prowadza ta loterie jak sa tacy madrzy... to czemu nam tego nie powiesz (ze u nas jest tak okropnie i taka jest okropna atmosfera) tylko obgadujesz za plecami w innej gildii? Obrazasz sie jak dziecko. Od poczatku byla mowa, ze to nie bedzie loteria zamiast Twojej tylko druga toczaca sie rownoczesnie i zaproponowali ja uzytkownicy forum aby uatrakcyjnic gre, aby byly wieksze emocje i moze wiecej osob sie zglaszalo- tak trudno to zrozumiec? Tamta miala zostac dla uzytkownikow chcacych pograc sobie dla "zabawy", ale to juz jak sobie chcesz. Widzialam, ze padlo pytanie o losowanie- losowanie w nowej loterii odbywa sie co czwartek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:17 pm
Omega Sun Driadaa zawiesilam loterie na pogg i jestem z tego dumna. poprowadzilam jedna gdzie ludzie napoczatku wogole sie nie zglaszali, a potem masowo...i nagle im sie zachcialo duzych wygranych, gdzie los mial kosztowac okolo 200g lub wiecej. tutaj nie ma takich problemow ze kazdy chce wiecej i wiecej. bardziej to zabawa niz gra o pieniadze i naprawde ciesze sie ze jestem tutaj - ze mnie tu przywialo, jest tu o wiele lepsza atmosfera i zyjemy w zgodzie, a tam to... sama nie wiem jak to nazwac... bynajmniej jestem szczesliwa ze ich zostawilam, ze nie zostalam tam modem i niech oni sobie sami prowadza ta loterie jak sa tacy madrzy... to czemu nam tego nie powiesz (ze u nas jest tak okropnie i taka jest okropna atmosfera) tylko obgadujesz za plecami w innej gildii? Obrazasz sie jak dziecko. Od poczatku byla mowa, ze to nie bedzie loteria zamiast Twojej tylko druga toczaca sie rownoczesnie i zaproponowali ja uzytkownicy forum aby uatrakcyjnic gre, aby byly wieksze emocje i moze wiecej osob sie zglaszalo- tak trudno to zrozumiec? Tamta miala zostac dla uzytkownikow chcacych pograc sobie dla "zabawy", ale to juz jak sobie chcesz. Widzialam, ze padlo pytanie o losowanie- losowanie w nowej loterii odbywa sie co czwartek. bylo mi smutno i zle. fakt nie mam mocnego charakteru, ale nie daliscie mi szansy sie wykazac... coz musialam chyba sie z tym przespac zeby zrozumiec. mimo wszystko, kiedys bylo lepiej na Poggu, ale teraz jest moj dom tutaj, a tam bede wpadac. jesli nie masz nic przeciwko moge dalej prowadzic tamta loterie, i zapomnijmy o tym co sie stalo, czuje sie glupio, ale jak juz mowilam zabolalo... mimo wszystko przepraszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 1:31 am
ja mam dom u siebie w domu, nie na jakiejś gildii rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 1:37 am
Jukatan ja mam dom u siebie w domu, nie na jakiejś gildii rofl no moj drugi dom mialo byc razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 2:32 am
Driadaa Jukatan ja mam dom u siebie w domu, nie na jakiejś gildii rofl no moj drugi dom mialo byc razz nie mogłam się powstrzymać od napisania tego durnego żartu, to było silniejsze ode mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|