|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:53 am
Jak już po nazwie topica mozna się domyslic czeka mnie OBRONA gonk Mam dwz tygodnie na zdanie pracy w zdziekanacie a dopiero mam napisana polowe pierwszego rozdzialu sweatdrop
Czy ktoś z was też sie broni w tym roku?? Piszcie z czego i jakie tematy pracy smile
Ja piszem na temeta: Statystyka danych internetowch na drzewach Cayleya rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:55 am
powodzenia życzę, ja za młoda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:56 am
ozby, powodzenia 3nodding jeszcze nic nei pisze, nie wiem nawet, czy kiedykolwiek do tego dojdzie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 11:09 am
Ktsune Statystyka danych internetowch na drzewach Cayleya rofl w jakim to jezyku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 11:11 am
a gdybyś przybliżyła zagadnienie? xd powodzenia. nie wiem, czy ktoś jeszcze na forum się broni... ja dopiero zdaję maturę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 11:24 am
POznański oddział Gai się broni biggrin
JA: "Rola aktorska i społeczna agenta ubezpieczeń" Charatka: Teatr japonski Septira: Harry potter Zimtca: nie pamietam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 11:35 am
ratownictwo medyczne 'procedury postępowania w medycynie ratunkowej i katastrof oraz zdarzeniach masowych'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:04 pm
Kasmizar POznański oddział Gai się broni biggrin JA: "Rola aktorska i społeczna agenta ubezpieczeń" Charatka: Teatr japonski Septira: Harry potter Zimtca: nie pamietam. Obrzedy inicjacyjne Zydow, jak mogles zapomniec! scream To przeciez taki porywajacy temat mrgreen A propos: jak tam postepy w pisaniu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:13 pm
powodzenia! nie wiem, o co chodzi, ale szczescie sie przyda xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:15 pm
Pisze kotek pisze biggrin , dzisiaj ile dam rady napisze, mam faze na pisanie. Moim problemem nie jest brak tekstu, tu chodzi o jego nadwyzke.
Mam 140 stron tekstu, kotry uwazam za totalny mus. Jak to teraz mam zmniejszyc do 4-50 stron to mnie boli.
Mam tez rózne fragmenty bardzo rozwiniete, a z niektorych tylko poł strony.
Dodaj sobie, ze musze miec notatki z bezpieczenstwa na jutro zeby zdac ten zakichany test stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:13 pm
ja przepisywalam 50 stron dla znajomego dostalam 100zł pisał na temat Friedricha Guldy, naprawde niezla praca, ale dosc ciezka dla "normalnego" czlowieka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 2:17 pm
Uhuu, Kasmizar, to czeka cię wycinanie xd
Ja już pisanie skończyłam, zobaczymy co pan promotor powie... Już chcę się bronić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 2:18 am
Ulala... Co wy syscy tacy nadgorliwi?? Ja mam 2 tygodnie na zdanie pracy wiec za tydzien sie biore za prace sweatdrop Narazie mam 6 stron i jak z tego zrobic 30 minimum to ja nie wiem... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 4:11 am
Zyczę wszystkim powodzenia 3nodding
ja teraz niecierpliwie czekam na wyniki z matury, dopiero bede startowac na studia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 6:09 am
Ktsune Ulala... Co wy syscy tacy nadgorliwi?? Presja spoleczna, w naszej grupie jest wielu takich co juz dawno skonczyli stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|