Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Na kazdy temat...
Glupie przyzwyczajenia Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

I tak chodzi tylko o...
  ...ZLOTOOO :>
View Results

Vixen_of_Vines

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 11:47 am

Tiki, fobie, manie, obsesje? Kazdy cos ma razz

Ja myje rece co 5 minut i 50 razy potrafie sprawdzac czy mam przy sobie portfel, komorke, czy cos mi z torby nie wypadlo. Denerwujace i zajmuje duzo czasu xD

Btw witam, na tym subforum sie jeszcze nie udzielalam, ale w koncu mnie tu przywialo ;P
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 12:02 pm

Może stąd ta przekorność? razz

Co 15 - 20 minut lecę przeczesać włosy i brodę _^_ Obsesyjnie strzelam kręgami szyjnymi, jak gdzieś idę, to 50 raz sprawdzam czy wziąłem fajki i portfel. I przy oglądaniu nabytych czystych płyt - jedna maluteńka rysa (nawet mniejsza niż 1mm) sprawia że ląduje w koszu. Dzisiaj już 5 poleciało _^_

Gveir

ArielleChan

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 12:36 pm

nie noszę jednej koszulki przez dwa dni sweatdrop i nie potrafię rysować jak ktoś patrzy, dostaje nerwicy i wyganiam wszystkich
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 12:52 pm

mnie szlag trafia jak ktos np. bierze moj telefon i w nim grzebie... nienawidze jak ktos mi grzebie w komputerze... i jak mi patrzy na monitor gdy cos robie...

nooo plus nie zasne gdy nie mam niczego do picia przy lozku... musi byc cos ZAWSZE razz

Gagarin

Gveir

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 2:08 pm

O, Gags, prawda... Grzebanie w kompie zniesę, ale patrzenie w monitor to chęć zabójstwa, to samo z komą. A nie zasnę jak nie mam przy łóżku... pilota od wierzy, żeby po obudzeniu się włączyć czy coś, a jak włączona, to też musi być -_-"
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 2:54 pm

faceci i ch manie.. Zwłaszcza te z wierzami... stare stare stare stare

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Insane Lady-sama

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 3:55 pm

patrzenia w monitor nienawidze stare . w ogole nie lubie, kiedy ktos jest u mnie w pokoju, zazwyczaj blokuję drzwi deską...

poza tym nie znoszę jechać z kimś windą (oczywiście z wyjątkiem osób, z którymi akurat gdzieś wyszłam czy coś)

nie lubię jeść posiłków o stałych porach - jem jak jestem głodna

sypiam o dziwnych porach. wtedy, kiedy chce mi sie spac, a nie dlatego, bo jst juz ciemno, to ja sie klade confused
PostPosted: Sat Jun 09, 2007 4:35 pm

Andareen

właśnie poczułam do ciebie nagły przypływ ogromnej sympatii.

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Insane Lady-sama

PostPosted: Sun Jun 10, 2007 3:38 pm

kamilka3d
Andareen

dlaczego blaugh ?
PostPosted: Tue Jun 12, 2007 5:27 am

Andareen
kamilka3d
Andareen

dlaczego blaugh ?

mrgreen mrgreen Mamy coś wspólnego... mrgreen mrgreen

Moje głupie przyzwyczajenie!! 50 razy dziennie potrafię sprawdzić czy mam przy sobie klucze i komórkę.

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

zuzika

PostPosted: Tue Jun 12, 2007 7:55 am

Gagarin
mnie szlag trafia jak ktos np. bierze moj telefon i w nim grzebie... nienawidze jak ktos mi grzebie w komputerze... i jak mi patrzy na monitor gdy cos robie...

nooo plus nie zasne gdy nie mam niczego do picia przy lozku... musi byc cos ZAWSZE razz

>.> Nienawidzę jak ktoś gapi mi się w monitor również, ale widzę, że jedyna nie jestem xD najbardziej nie lubię jak kotś mi stoi za plecami, a ja w tym czasie rysuję albo piszę na gadzie xD z komórką mam podobnie, ale mam za to blokadę na wiadomości >3 i wtedy mogą mi grzebać, bo nic ciekawego nie ma...no chyba, że zdjhęcia, ale na to też mogę zrobić blokadę cool

Panika jest gdy...zobaczę pająka == nienawidzę ich, a już w szczególności gdy po mnie łazi... inne owady też są fuuuuuuj....

Nie zasnę latem dopóki... nie pozabijam wszystkich komarów, które latają mi po pokoju xD a jak w nocy mnie jakiś obudzi to wstaję i robię przegląd...jak wyśledzę jednego to ganiam za nim dotąd, aż zabije dziada >3 nienawidzę ich...
PostPosted: Tue Jun 12, 2007 10:40 pm

Ja mam czworke rodzenstwa i stale mi ktos stoi za plecami i patrzy na moniotor evil evil evil evil

Zauwazylam,ze czesto sprawdzam godzine na komorce, albo czy ktos cos nie napisal sweatdrop

Wpieprzam zawsze duzo i o przedziwnych porach. Nie ma takiej godziny, ktora moglaby mi przeszkodzic w zjedzeniu czegos, ale najfajniejsza jest frajda, kiedy szukam co przekasic, ale preparuje cos na szybce.

Musze miec wlaczona muzyke jak sie ucze, moj chlopak nie lubi, wiec dla kompromisu sluchamy mozarta rofl

Jak sie zaczynam stresowac obgryzam paznokcie whee niestety

Justinka

javvie

PostPosted: Wed Jun 13, 2007 4:09 am

ja na skarpetki mówię skartepki a jedząc kurczaka [normalnego z rusztu] posługuję się nożem i widelcem xD
PostPosted: Wed Jun 13, 2007 12:21 pm

poprawiam włosy co kilka minut, opuszczam blzukę, by się nie podwijała na brzuszek, hmmm, poprawiam stanik, nie lubie gdy ktos mi sie gapi w monitor, hmmm... nie lubie spac przy obcych (np. impreza), nie lubię jeść przy obcych! nie lubię!

EvilYuki
Crew

Gveir

PostPosted: Thu Jun 14, 2007 11:23 am

A ze wszystkiego ostatecznie i najbardziej nienawidzę jak ktoś mi coś przy włosach majstruje, dosłownie rękę bym urwał -_-" Chyba że robi to moja pani ^^
Reply
Na kazdy temat...

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces