|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 3:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:30 pm
To czemu nie brać udziału w loterii? Tobie jak widać raz się udało.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:38 pm
bo ja hazardzistka jestem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 1:35 pm
na poggu Omega pisała, ze mozna w krotkim czasie 2k zarobic smile a 85g za jeden kuponik, to malo, w porownaniu z tym ze mozna wygrac 2500 lub inne nagrody
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 1:51 pm
Driadaa na poggu Omega pisała, ze mozna w krotkim czasie 2k zarobic smile a 85g za jeden kuponik, to malo, w porownaniu z tym ze mozna wygrac 2500 lub inne nagrody to nie pogg. z reszta malo lubie tamta guildie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 1:56 pm
Baranina Driadaa na poggu Omega pisała, ze mozna w krotkim czasie 2k zarobic smile a 85g za jeden kuponik, to malo, w porownaniu z tym ze mozna wygrac 2500 lub inne nagrody to nie pogg. z reszta malo lubie tamta guildie kiedys tam bylo super, teraz hm... zeszla na psy, bardzo malo osob tam pisze, troche szkoda, ale dzieki temu jestem tutaj, gdzie jest lepiej. swoboda wypowiedzi i mozna pisac o wszystkim no i jest bomba smile , jednak co do niektorych rzeczy jak wypowiedz Omegi sie przydają smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 2:18 pm
Driadaa Baranina Driadaa na poggu Omega pisała, ze mozna w krotkim czasie 2k zarobic smile a 85g za jeden kuponik, to malo, w porownaniu z tym ze mozna wygrac 2500 lub inne nagrody to nie pogg. z reszta malo lubie tamta guildie kiedys tam bylo super, teraz hm... zeszla na psy, bardzo malo osob tam pisze, troche szkoda, ale dzieki temu jestem tutaj, gdzie jest lepiej. swoboda wypowiedzi i mozna pisac o wszystkim no i jest bomba smile , jednak co do niektorych rzeczy jak wypowiedz Omegi sie przydają smile tak, kiedys bylo tam calkiem do rzeczy. Teraz nie oceniam bo nie wiem. Poprostu przejadla mi sie tamta guildia i tyle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 11:46 pm
Baranina Driadaa Baranina Driadaa na poggu Omega pisała, ze mozna w krotkim czasie 2k zarobic smile a 85g za jeden kuponik, to malo, w porownaniu z tym ze mozna wygrac 2500 lub inne nagrody to nie pogg. z reszta malo lubie tamta guildie kiedys tam bylo super, teraz hm... zeszla na psy, bardzo malo osob tam pisze, troche szkoda, ale dzieki temu jestem tutaj, gdzie jest lepiej. swoboda wypowiedzi i mozna pisac o wszystkim no i jest bomba smile , jednak co do niektorych rzeczy jak wypowiedz Omegi sie przydają smile tak, kiedys bylo tam calkiem do rzeczy. Teraz nie oceniam bo nie wiem. Poprostu przejadla mi sie tamta guildia i tyle. mam nadzieje ze tej nie opuscisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 1:35 am
Driadaa Baranina Driadaa Baranina Driadaa na poggu Omega pisała, ze mozna w krotkim czasie 2k zarobic smile a 85g za jeden kuponik, to malo, w porownaniu z tym ze mozna wygrac 2500 lub inne nagrody to nie pogg. z reszta malo lubie tamta guildie kiedys tam bylo super, teraz hm... zeszla na psy, bardzo malo osob tam pisze, troche szkoda, ale dzieki temu jestem tutaj, gdzie jest lepiej. swoboda wypowiedzi i mozna pisac o wszystkim no i jest bomba smile , jednak co do niektorych rzeczy jak wypowiedz Omegi sie przydają smile tak, kiedys bylo tam calkiem do rzeczy. Teraz nie oceniam bo nie wiem. Poprostu przejadla mi sie tamta guildia i tyle. mam nadzieje ze tej nie opuscisz?nie wiem. mam nadzieje ze nie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 1:36 am
Baranina Driadaa Baranina Driadaa Baranina to nie pogg. z reszta malo lubie tamta guildie kiedys tam bylo super, teraz hm... zeszla na psy, bardzo malo osob tam pisze, troche szkoda, ale dzieki temu jestem tutaj, gdzie jest lepiej. swoboda wypowiedzi i mozna pisac o wszystkim no i jest bomba smile , jednak co do niektorych rzeczy jak wypowiedz Omegi sie przydają smile tak, kiedys bylo tam calkiem do rzeczy. Teraz nie oceniam bo nie wiem. Poprostu przejadla mi sie tamta guildia i tyle. mam nadzieje ze tej nie opuscisz?nie wiem. mam nadzieje ze nie whee no ja tez mam taka nadzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 1:38 am
Driadaa Baranina Driadaa Baranina Driadaa Baranina to nie pogg. z reszta malo lubie tamta guildie kiedys tam bylo super, teraz hm... zeszla na psy, bardzo malo osob tam pisze, troche szkoda, ale dzieki temu jestem tutaj, gdzie jest lepiej. swoboda wypowiedzi i mozna pisac o wszystkim no i jest bomba smile , jednak co do niektorych rzeczy jak wypowiedz Omegi sie przydają smile tak, kiedys bylo tam calkiem do rzeczy. Teraz nie oceniam bo nie wiem. Poprostu przejadla mi sie tamta guildia i tyle. mam nadzieje ze tej nie opuscisz?nie wiem. mam nadzieje ze nie whee no ja tez mam taka nadziejedlaczego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 1:43 am
bo bez Ciebie nie bylo by juz to samo. uksztaltowaly sie pewne relacje, wiezi, moze nie az tak glebokie jak w realu, ale mimo wszystko ludzie na PPc sie do siebie przywiazali, wiec smutno by bylo gdybys odeszla, gdyby kto kolwiek ze stalych bywalcow odszedl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 6:23 am
Driadaa bo bez Ciebie nie bylo by juz to samo. uksztaltowaly sie pewne relacje, wiezi, moze nie az tak glebokie jak w realu, ale mimo wszystko ludzie na PPc sie do siebie przywiazali, wiec smutno by bylo gdybys odeszla, gdyby kto kolwiek ze stalych bywalcow odszedl nie sadze, ludzie umieraja i swiat toczy sie dalej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|