|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 1:42 am
Something about ---> Lisica
-> moje imię: Izabela (tak, przez jedno "L" hehehe)
-> aczkolwiek, jeśli ktoś zwróci się do mnie: Lisica, Mała Czarna, Izz, albo dziwczyna/kobieta BeeCzki - to nie będę miała nic przeciwko mrgreen
-> urodziłam się 28 stycznia 1987 roku i jestem zodiakalnym wodnikiem (jeśli by to kogokolwiek interesowało, bo mnie samej już nie ;P)
-> mieszkałam przez niecałe 19 lat w Koszalinie z rodzicami (bez rodzeństwa - uhonorowano mnie jedynakostwem...), a na studia <> zwiezłam tyłek do Warszawy
edit: zmieniłam kierunek na Filologię angielską (z drugim językiem francuskim) na SWPS (tez Wa-Wa)
-> zapewne zdążyliście już zauważyć, że lubię kolor fioletowy whee jakoś tak, po prostu, działa on na mnie ;]
moje zainteresowania są dość typowe ;P
-> czytam sobie mangę ("GTO", które skupuję), oglądam filmy (animowane też), seriale (również aimowane trzeba podczepić); filmów ulubionych nie mam, zaineteresowały mnie jedynie te, które były dość specyficzne w przekazie, ale niestety (i dla mnie samej) nazw nie pamiętam :/ i chodzą mi po głowie te wyświetlane w TVP2 późnym wieczorem gdzieś tak do roku 2004 mrgreen ponieważ później zaczęli je powtarzać, albo wrzucać jakieś kompletne dziwactwa, których zdzierżyć w oglądaniu nie mogłam....
edit: te filmy to m.in. "Hotel Splendid" z 2000 r. oraz "Wit" z 2001 r. z Emmą Thompson w roli głównej whee
-> muziczka? kiedyś głównie rock... teraz wolę zdecydowanie "skoczniejsze" kawałki, elektroniczne
-> niektórzy powiadają, że jestem dziwna (stwierdził to nawet mój ćwiczeniowiec od takiego przedmiotu jak prawo rzymskie - nie wnikajmy w szczegóły xD )... w liceum mówiono na mnie Schiz - miałam napady śmiechu, rozbawiało mnie niemalże wszystko, kiedy wokół mnie ludzie zachowywali się tak jakby mieli grzęzidupki (wesołe słowotwórstwo), albo wytrzeszczali oczy ze zdziwienia, bądź też prosili mnie o kontakt z moim dilerem; na czas obecny trochu spoważniałam ;]Tayria Zapomniałaś napisać ze w liceum śpiewem zagłuszałaś radiowęzeł i potrafilaś głosem udać oddgłos grania na pile ;D -> na książki poświęcam zbyt mało czasu... podobnie sprawa się ma z czytaniem gazet... informacje ze świata czerpię głównie z telewizji, ale to i tak bardziej u Bee niż u mnie, bo mój tv zaopatrzony jest jedynie w maaaarną w przekazie swym antenę, a na kablówkę zrobiłam sobie cięcie budżetowe ;P
-> lubię rysuneczki, pogryzmolić sobie, wypaćkać coś na Paincie, ale do profesjonalizmu mi daleko i wcale w jego kierunku nie zmierzam mrgreen
-> kosmetyki? a jakże ;P ale bez przesady... uwielbiam pachnieć ładnymi perfumami (kosztują niemało, ale w końcu jestem wariatką... teraz używam "Versace Woman" Gianni'ego Versace, a na kolejne zaplanowałam "Sensi" Giorgio Armani), a firmę kosmetyczną upodobałam sobie Bourjois
-> wożę się z Bee non stop zamiast sie uczyć, ale prawda jest taka, że nie mogę bez niego wytrzymać xD wkręcił mnie nawet w uczestnictwo...
->... w grze internetowej OGame *już zerka na swoje planetki*
-> i koty lubię ^^ mizi mizi Rosyjskie Niebieskie (choć nie posiadam ani jednego)
To tymczasem tyle LOL, można przeca pisać i pisać, ni? wink NO I OCZYWIŚCIE UWIELBIAM, WRĘCZ KOCHAM MOJĄ BEECZUSZKĘ PRZENAJMILSZĄ, BEZ KTÓREGO MOJE ŻYCIE TRACI KOLORKI!
CAŁUSKI DLA CIEBIE, BEE! :******

|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 1:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 1:47 am
A to są pierdoły, jakie wykreśliłam na Paincie (bo widzę, że poruszyła co niektórych moja niebanalna tfurczość hehehe):
Mroczna Elfka
Szara Wiedziemka xD
pokrzywiona wróżka
Były... ba! są inne, ale nie warte pokazania xD
...a może przesadzam? hjo hjo hjo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 5:58 am
Tu juz wszelkiego wypadku nie ma? To dobrze,bo ja nie lubie stluczek drogowych. Widze kolezanka o podobnym usposobieniu. TO sie chwali smile Malo ludzi teraz luzuje z zycia i siedza ze spietymi posladkami, zamiast rozluznic smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 7:00 am
jestem tak wyloozowana, że nawet do sesji się nie uczę xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 8:21 am
PODLEC rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 7:46 am
Dest, piękna odmiana xd BTW też Cię lubię, Ty "niedostępny" człeku mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 9:39 am
`Lisica` Dest, piękna odmiana xd BTW też Cię lubię, Ty "niedostępny" człeku mrgreen rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 9:39 am
Tuliiiiimy kochana Lisiczke >v< * tulu tulu * 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 10:44 am
Rin_Youkai Tuliiiiimy kochana Lisiczke >v< * tulu tulu * 4laugh heart *rzuca się na Rin*
co za bezeceństwa odprawiasz w moim topiku? gonk
*goni za nią ze święconą wodą*
A kysz! mloda dziouszka a jaka rozpustnica! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 10:57 am
`Lisica` *rzuca się na Rin*
co za bezeceństwa odprawiasz w moim topiku? gonk
*goni za nią ze święconą wodą*
A kysz! mloda dziouszka a jaka rozpustnica! mrgreen bo ty masz taki zwierzecy magnetyzm *_* wraaau XD rozpustna, ale i wybredna mrgreen :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:18 pm
a ja moge? a ja? a ja? a ja? 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh
Lisiczka heart heart heart *hops hops hops plask w pupeczke* łihihihihihi pirate
hehehe biggrin sie w koncu przyznala do tego spiewania biggrin a to z pila to pieknie brzmialo w rytm tego tego.. no... barki question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 04, 2007 12:55 am
A no chyba w rytm tegoż właśnie. Ale koleżanka J'Usta za to wie na 100% - nasza skarbnica wiedzy. Będę musiała skontaktować się z nią w związku z tym mrgreen
*macha figlarnie ogonkiem z radości, że ją podrywają*
oooooooooooooooooooooohohhohohohohohohohohohoho ^.^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 04, 2007 1:23 am
Jak wspomniałam kotów własnych ni mom... Za to Tay ma aż dwa. Oto one:
Kiziara
- dość spokojna kotka, jednak, gdy się zdenerwuje...
oraz Maczo
- to mój ulubieniec, bo nie ucieka, gdy zachowuję się względem niego jak pewna mała bohaterka serialu animowanego mrgreen - Elmirka xD
W Koszałkowie (czytać: Koszalinie) zostały (od lewej): Kluska & Rozalia whee
- zdjęcie "dwa w jednym" 4laugh
edit: nie wiem czy mogę doliczyć Renatę do kręgu moich pupili prócz duetu przedstawionego na fotografii powyżej wink Kotka przychodzi sobie od czasu do czasu podjeść coś z miseczek wystawionych na tarasie.

Jednakże funkcję "Objadacza" przejął kocur, którego nazwaliśmy Pirat (error: zdjęcie tymczasowo niedostępne), albowiem to stary weteran osiedlowy z ranami po walkach (m.in. na oku) z innymi kotami.
Te dwie sowy jakieś takie niemrawe są. Ale zdjęcie wstawiłam ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 04, 2007 1:36 am
`Lisica` Jak wspomniałam kotów własnych ni mom... Za to Tay ma aż dwa. Oto one: Kiziara- dość spokojna kotka, jednak, gdy się zdenerwuje... ...przypomina tytułową postac z filmow z serii Alien `Lisica` oraz Maczoto mój ulubieniec, bo nie ucieka, gdy zachowuję się względem niego jak pewna mała bohaterka serialu animowanego mrgreen - Elmirka xD a potem sobie biedaczek odreagowywal na domownikach... (pewnie nie gryzl Elmirki bo sie jej bal... ( gdybyscie wy widzieli co ona wyczyniala))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|