|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 12:03 pm
Z nudów, dla przypału, żeby trochę więcej postów nabić- zadaję pytanie: Jaki jest wasz ideał mężczyzny? Tylko mi nie chodzi o jakieś wasze urojenia, a o postaci z bajek/filmów, etc., które wg was są idealnymi. Ja osobiście sądzę, że wszystkich przebija Włóczykij. Jest taki milczący, jak coś powie- to naprawdę mądrego, jest przystojny i nosi glany! mrgreen Aa później... Charlie z LOSTów. Jest taki fajny. Co z tego, że jest ćpunem (był). Uwielbiam tę postać. Ideał w każdym względzie jak dla mnie. Może i nie grzeszy jakąś nadzwyczajną urodą, ale jest charakterystyczny i wyróżnia się z szaro-burego tłumu. Wydaje się takim lekkoduchem... artystyczną duszą. A wy? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 12:20 pm
Ideał? Tacy nie istnieją... Ale takim wymarzonym dla mnie jest pewien chłopak z mojego miasta (który teraz chyba jest na studiach poza Koszalinem). Długie włosy, niewielka bródka i interesuje się m&a. heart A tak jak on ma na imię (Piotr) to ja miałam dostać, w przypadku gdybym czasem się chłopcem urodziła xd .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 12:30 pm
Ja sądzę, że są idealni mężczyźni. Może dlatego, bo mam dziwne podejście do życia i dla mnie nawet wada jest zaletą. Każdy trochę inaczej rozumie zwrot "idealny". Dla mnie to nie jest "bez wad", "bez skazy". Dla mnie osoba trochę roztrzepana, z naprawdę dziwnymi pomysłami i planami- jednak wiedząca do czego zmierza w życiu, jest kimś wyjątkowym... a dla innych jest to totalne dziwadło. Bywa ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 1:13 pm
Idealny mężczyzna?
Siedzi po mojej prawej smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 1:24 pm
Ideał? Hmmm... Dla mnie każdy na kogo nie spojrzę ma w sobie coś takiego, co dyskwalifikuje go w moich oczach jako ideał. Jak na razie zafascynowana jestem Kyo (wokalista Dir En Grey), ale fascynacja to nie to samo, co określenie kogoś ideałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 1:43 pm
moze Werter z epistolarnej powieści Goethego...eee nie, stworzył emo... ooo wiem... Kapitan Jack Sparrow... to jest mój ideał xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 2:08 pm
wicked que.en Ja sądzę, że są idealni mężczyźni. Może dlatego, bo mam dziwne podejście do życia i dla mnie nawet wada jest zaletą. Każdy trochę inaczej rozumie zwrot "idealny". Dla mnie to nie jest "bez wad", "bez skazy". Dla mnie osoba trochę roztrzepana, z naprawdę dziwnymi pomysłami i planami- jednak wiedząca do czego zmierza w życiu, jest kimś wyjątkowym... a dla innych jest to totalne dziwadło. Bywa ;> A chyba, że tak smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 2:40 pm
Mroovecka moze Werter z epistolarnej powieści Goethego...eee nie, stworzył emo... ooo wiem... Kapitan Jack Sparrow... to jest mój ideał xp O, o, o! Wertera uwielbiam, ale dlatego, że raczej się z nim utożsamiam, a nie jako faceta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 1:46 am
*przychodzi, rozglada sie po topicku i czym predzej wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 1:52 am
raskolnikow- zbrodnia i kara...wiem, to dziwne rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 2:08 am
hmm.. a czy w tym topicu nie mialysmy pisac o idealach mezczyzn z bajek a nie z reala? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 2:37 am
Gem_ma *przychodzi, rozglada sie po topicku i czym predzej wychodzi* *kopie Gem_mę w zadek* TO TEMAT TYLKO DLA BAB!!! scream scream scream albo dla gejów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 2:54 am
jak wiesz jak nie wiesz rolleyes przeciez wyszedl :XP:
A co do idealu tak owego nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 4:00 am
Jest. I gdzieś czeka na mnie, tylko jeszcze o tym nie wiemy... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 8:29 am
Babcia Weatherwax z Pratchettowskiego swiata dysku. Bardziej meska niz niejeden mezczyzna. sweatdrop
A na powaznie: nigdy sie nad tym nie zastanawialam. Chyba po prostu ktos taki dla mnie nie istnieje. Jest oczywiscie wiele interesujacych meskich postaci w ksiazkach, filmach, bajkach itp. Zadnej jednak nie nazwalabym idealem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|