Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Postać- ideał mężczyzny(?) Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 8 9 10 11 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

no ten...
  ... no.
  ... no właśnie.
View Results

pani psychol

PostPosted: Fri May 25, 2007 12:03 pm

Z nudów, dla przypału, żeby trochę więcej postów nabić- zadaję pytanie:
Jaki jest wasz ideał mężczyzny? Tylko mi nie chodzi o jakieś wasze urojenia, a o postaci z bajek/filmów, etc., które wg was są idealnymi. Ja osobiście sądzę, że wszystkich przebija Włóczykij. Jest taki milczący, jak coś powie- to naprawdę mądrego, jest przystojny i nosi glany! mrgreen
Aa później... Charlie z LOSTów. Jest taki fajny. Co z tego, że jest ćpunem (był). Uwielbiam tę postać. Ideał w każdym względzie jak dla mnie. Może i nie grzeszy jakąś nadzwyczajną urodą, ale jest charakterystyczny i wyróżnia się z szaro-burego tłumu. Wydaje się takim lekkoduchem... artystyczną duszą.
A wy? whee
PostPosted: Fri May 25, 2007 12:20 pm

Ideał?
Tacy nie istnieją... Ale takim wymarzonym dla mnie jest pewien chłopak z mojego miasta (który teraz chyba jest na studiach poza Koszalinem). Długie włosy, niewielka bródka i interesuje się m&a. heart
A tak jak on ma na imię (Piotr) to ja miałam dostać, w przypadku gdybym czasem się chłopcem urodziła xd .

ayeczka

pani psychol

PostPosted: Fri May 25, 2007 12:30 pm

Ja sądzę, że są idealni mężczyźni. Może dlatego, bo mam dziwne podejście do życia i dla mnie nawet wada jest zaletą. Każdy trochę inaczej rozumie zwrot "idealny". Dla mnie to nie jest "bez wad", "bez skazy". Dla mnie osoba trochę roztrzepana, z naprawdę dziwnymi pomysłami i planami- jednak wiedząca do czego zmierza w życiu, jest kimś wyjątkowym... a dla innych jest to totalne dziwadło. Bywa ;>
PostPosted: Fri May 25, 2007 1:13 pm

Idealny mężczyzna?

Siedzi po mojej prawej smile

Jukatan

Insane Lady-sama

PostPosted: Fri May 25, 2007 1:24 pm

Ideał? Hmmm... Dla mnie każdy na kogo nie spojrzę ma w sobie coś takiego, co dyskwalifikuje go w moich oczach jako ideał. Jak na razie zafascynowana jestem Kyo (wokalista Dir En Grey), ale fascynacja to nie to samo, co określenie kogoś ideałem.
PostPosted: Fri May 25, 2007 1:43 pm

moze Werter z epistolarnej powieści Goethego...eee nie, stworzył emo...
ooo wiem... Kapitan Jack Sparrow... to jest mój ideał xp

Mroovecka

ayeczka

PostPosted: Fri May 25, 2007 2:08 pm

wicked que.en
Ja sądzę, że są idealni mężczyźni. Może dlatego, bo mam dziwne podejście do życia i dla mnie nawet wada jest zaletą. Każdy trochę inaczej rozumie zwrot "idealny". Dla mnie to nie jest "bez wad", "bez skazy". Dla mnie osoba trochę roztrzepana, z naprawdę dziwnymi pomysłami i planami- jednak wiedząca do czego zmierza w życiu, jest kimś wyjątkowym... a dla innych jest to totalne dziwadło. Bywa ;>

A chyba, że tak smile
PostPosted: Fri May 25, 2007 2:40 pm

Mroovecka
moze Werter z epistolarnej powieści Goethego...eee nie, stworzył emo...
ooo wiem... Kapitan Jack Sparrow... to jest mój ideał xp

O, o, o! Wertera uwielbiam, ale dlatego, że raczej się z nim utożsamiam, a nie jako faceta...

Insane Lady-sama

Gem_ma

PostPosted: Sat May 26, 2007 1:46 am

*przychodzi, rozglada sie po topicku i czym predzej wychodzi*
PostPosted: Sat May 26, 2007 1:52 am

raskolnikow- zbrodnia i kara...wiem, to dziwne rolleyes

Yumea

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

PostPosted: Sat May 26, 2007 2:08 am

hmm.. a czy w tym topicu nie mialysmy pisac o idealach mezczyzn z bajek a nie z reala? xp
PostPosted: Sat May 26, 2007 2:37 am

Gem_ma
*przychodzi, rozglada sie po topicku i czym predzej wychodzi*

*kopie Gem_mę w zadek*

TO TEMAT TYLKO DLA BAB!!! scream scream scream albo dla gejów

Insane Lady-sama

Nirachia

PostPosted: Sat May 26, 2007 2:54 am

jak wiesz jak nie wiesz rolleyes
przeciez wyszedl :XP:

A co do idealu tak owego nie ma
PostPosted: Sat May 26, 2007 4:00 am

Jest. I gdzieś czeka na mnie, tylko jeszcze o tym nie wiemy... whee

pani psychol

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Sat May 26, 2007 8:29 am

Babcia Weatherwax z Pratchettowskiego swiata dysku. Bardziej meska niz niejeden mezczyzna. sweatdrop

A na powaznie: nigdy sie nad tym nie zastanawialam. Chyba po prostu ktos taki dla mnie nie istnieje. Jest oczywiscie wiele interesujacych meskich postaci w ksiazkach, filmach, bajkach itp. Zadnej jednak nie nazwalabym idealem.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 8 9 10 11 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces