|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 9:40 am
No właśnie. Kogo, no kogo, no kogo, kogo, kogo? Bo... Coś mi się zdaje, że- moja pani od WFu dłużej niż tydzień nie pociągnie... stare I pewne osoby, które chyba starają się pogrywać mymi uczuciami. Ja za delikatna jestem! emo To kogo chcecie zabić?
"Kiedyś kupię nóż, i powyrzynam wszystkich wkoło. Kiedyś kupię nóż... zostawię tylko dwoje. Tylko ja i ty- ja i ty..." niekoniecznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 9:44 am
yay, happysad rzadzi emo
zabic wszystkich ojcow matematyki, germaniste z mojego liceum za to ze zniszczyl moj swiatopoglad na ten jezyk i kuzyna ktory wyjechal do Ruskich na pol roku zabierajac mi polowe plyt z mp3 >.> (ale nie, ja wcale nie narzekam razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 10:14 am
tynek yay, happysad rzadzi emo zabic wszystkich ojcow matematyki, germaniste z mojego liceum za to ze zniszczyl moj swiatopoglad na ten jezyk i kuzyna ktory wyjechal do Ruskich na pol roku zabierajac mi polowe plyt z mp3 >.> (ale nie, ja wcale nie narzekam razz )
To strasznie. Nie wolno niszczyć czyichś światopoglądów. Ani zabierać czyichś płyt na pół roku. To strasznie. Współczuje.
Happysad ponad wszystko... ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 10:52 am
a moze chesz kacik do plakania ...?!
Ty jeszcze nie wiesz co to znaczy "niszczyc czyjs swiatopoglad" .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 11:28 am
dzewczynoo.... jak ktos lekko podtruje twoja pania to ten topic bedzie swiadczył przeciwko tobie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 12:03 pm
kacze bliźnięta. Pana od sprzyjania rolnikom, gadającego mnóstwo mądrych rzeczy dowolnie związanych z tematem. Panią, co kocha seks jak koń owies. Pana z pieskiem. Długo można wyliczać. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 12:16 pm
zabilabyyym... nie wiem, zabijalabym pod wplywem impulsu ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 12:16 pm
Zabijac to za duzo powiedziane... ale powiedziec kilka slow prosto w oczy... o, tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 1:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 1:21 am
Romka, nauczycielke matmy i od fizy tez bo grozi mi trója na koniec roku, dyra, takiego jednego kurdupla, sąsiadke-dentystke co sie czepia moich zębów, taką jedną albo dwie co mi przeszkadzają w kontaktach z pewnym kolegą wink i jeszcze wielu innych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 2:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 2:08 am
ja nie chce zabijac...pózniej sie idzie do więzienia burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 2:09 am
Amffi ja nie chce zabijac...pózniej sie idzie do więzienia burning_eyes za różne rzeczy można pójść do wiezienia, kochanie. jak juz mam siedziec, to przynajmniej za coś.... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 2:36 am