|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 5:43 am
Boże jak jest gorąco. Spraw żeby było chłodniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 5:44 am
a ja wolę, kiedy jest ciepło. szczególnie, że już tylko jedna maturka i wakacje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 5:45 am
ZebraDeath a ja wolę, kiedy jest ciepło. szczególnie, że już tylko jedna maturka i wakacje mrgreen Z czgo zostało?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 5:48 am
U mnie wcziraj było prawie 26 stopni! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 5:49 am
polski ustny. a dzisiaj zaliczylam największy hardcore - niemiecki ustny. jestem wielka! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 6:02 am
Łaa... Gratuluje! Jetsem pełna podziwu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 6:03 am
Evangee Łaa... Gratuluje! Jetsem pełna podziwu ^^ dzięki. ażesz w trakcie czekania na swoją kolejkę myślałam, że będę wymiotować, mdleć, płakać i robić inne durne rzeczy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 6:29 am
Fajno jest! Ja chce żeby było tak gorąco. Uwielbiam słonko :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 6:39 am
25 Celcjusza i ani kreseczki wyżej! ja płonę jak jest za dużo >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 6:40 am
eeee tam. nie znacie sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 6:42 am
ZebraDeath eeee tam. nie znacie sie blaugh tu sie po prostu ujawnia ogolny swiatlowstret razz ale, jak sie tyle siedzi przy kompie :] ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 8:10 am
tynek ZebraDeath eeee tam. nie znacie sie blaugh tu sie po prostu ujawnia ogolny swiatlowstret razz ale, jak sie tyle siedzi przy kompie :] ^^" ciepelko jest fajne, ale co za duzo, to niezdrowo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 8:40 am
tynek 25 Celcjusza i ani kreseczki wyżej! ja płonę jak jest za dużo >.< To ty drakul jakiś jesteś chyba ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 8:45 am
hehe D ja lubie slonc! mozna wtedy chozic na spacery etc... to znaczy, jesli ma sie z kim. shili np. zamenelowala sie w swoim pokoju i nie chce wylezc na dwor, bo boi sie, ze zje ja slonce stare stare stare talk2hand :sweap:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 9:01 am
ulomne_dziecko hehe D ja lubie slonc! mozna wtedy chozic na spacery etc... to znaczy, jesli ma sie z kim. shili np. zamenelowala sie w swoim pokoju i nie chce wylezc na dwor, bo boi sie, ze zje ja slonce stare stare stare talk2hand :sweap: nie musisz publikować moich wypowiedzi, ułomie jeden stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|