|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 12:14 am
czemu nie mieszkam w jakims US, Canadzie, UK albo Australii??? miałabym jakies darmowe itemki, ktore nie wiadomo do czego sluza....jakas dziwna czapelajke ktora mi sie nawet podoba.... no czemu my Polacy zawsze mamy pod gorke? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 1:00 am
Driadaa czemu nie mieszkam w jakims US, Canadzie, UK albo Australii??? miałabym jakies darmowe itemki, ktore nie wiadomo do czego sluza....jakas dziwna czapelajke ktora mi sie nawet podoba.... no czemu my Polacy zawsze mamy pod gorke? rolleyes wilkus ma czapeczke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 1:21 am
wilkus zawsze przechachmeci....
by miec czapeczke: - wlezc na tektek'a - kliknac na gaia quests - otworzyc taka z gosciem z piorami - nacisnac start quest /czy jakos tak/ i cieszyc sie bugiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 1:29 am
wilkus wilkus zawsze przechachmeci.... by miec czapeczke: - wlezc na tektek'a - kliknac na gaia quests - otworzyc taka z gosciem z piorami - nacisnac start quest /czy jakos tak/ i cieszyc sie bugiem xp i lapac piorka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 1:45 am
no...wkurzyłam się, jak zobaczyłam że to nie dla nas crying zostawili Europę w tyle stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 1:46 am
niestety Europejczycy i tak cos wymysla. Amerykanie sa troszku za malo inteligentni i ich to boli.. przykre rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 1:51 am
wilkus niestety Europejczycy i tak cos wymysla. Amerykanie sa troszku za malo inteligentni i ich to boli.. przykre rofl masz całkowitą rację 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 3:46 am
wilkus wilkus zawsze przechachmeci.... by miec czapeczke: - wlezc na tektek'a - kliknac na gaia quests - otworzyc taka z gosciem z piorami - nacisnac start quest /czy jakos tak/ i cieszyc sie bugiem xp ciekawe jak na to wpadlas... BARDZO DOBRY POMYSLLLLL!!!!! dziekuje
ps. mozna miec tylko trzy czapki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 4:35 am
dzisiaj zycie to nie sen jeddnak trzeba bawic sie
no bo co innego pozostaje w takim chorym kraju ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 10:10 am
A to czemu ja mam teraz te czapki normalnie? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 10:33 am
posłuchałam wilkusa i mam czape :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 10:52 am
ja tez mam, ale nie na sobie smile biedna mokona...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 12:33 pm
lepiej kupcie sobie te czapke, niedlugo bedzie kosztowala grosze... ta dziura jest zrobiona dla tych hamerykancow, ktorych quest jest zablokowany przez pomylke. Istnieje mozliwosc, ze tych, ktorzy czitowali zbanuja, chociaz musieliby banowac pol niehamerykanskiej gai.
z reszta, ja tez zrobilam tego questa, ale teraz mam pietra i polowe drogich itemkow musialam przeniesc na mula, troche jestem bezpieczniejsza wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 1:03 am
Jukatan lepiej kupcie sobie te czapke, niedlugo bedzie kosztowala grosze... ta dziura jest zrobiona dla tych hamerykancow, ktorych quest jest zablokowany przez pomylke. Istnieje mozliwosc, ze tych, ktorzy czitowali zbanuja, chociaz musieliby banowac pol niehamerykanskiej gai. z reszta, ja tez zrobilam tego questa, ale teraz mam pietra i polowe drogich itemkow musialam przeniesc na mula, troche jestem bezpieczniejsza wink tez sie boje ale to byl ich blad nie nasz, jak mnie tym razem zbanuja to wypadam z gai na dobre. mam dosc robienia sobie ciagle avatarow zbierania goldow i drogich itemkow, zeby pozniej glupi admini przez pomylke mnie zbanowali :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 2:45 am
Ja cie ale hamow ...przeciez nie powini nas zbanowac (teraz zbieram piorka na mokone hat) wogole za co mieli by nas zbanowac :/ quest jak quest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|