|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 9:31 am
W związku z jutrzejszym swietem zmianie ulegl baner. Rowniez wprowadzony zostal zapis dotyczacy wymogow ubioru na czas swieta.
Oto jego tresc: Uprasza sie zgromadzonych na gildii o następujace umundurowanie:
Ubior kobiecy:

cena poszczegolnych elementow: Hot Basic Skirt : 300 Gold Red Bannded Shirt: 545 Gold
Ubior meski:

cena poszczegolnych elementow: Red Racer Pants: 250 Gold Red Bannded Shirt: 545 Gold
Osoby mniej zamorzne proszone sa o ubor baialo - czerwony Rodzaj fryzury i obuwia dowolny podpis: beeeeeeeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 9:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 9:42 am
tak bucu. ciebie tez to obowiazuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 9:50 am
a jak kogoś nie stać? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 9:51 am
Kikuchiyu a jak kogoś nie stać? stressed napewno posiadasz cos bialego i czerwonego prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 9:51 am
jakie sa kary za nie przestrzeganie tegoz regulaminu?
ps. jestem biednym uczniem, jakies dofinansowanie by sie przydało... gdzie jestes Giertychu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 9:54 am
Driadaa jakie sa kary za nie przestrzeganie tegoz regulaminu?
ps. jestem biednym uczniem, jakies dofinansowanie by sie przydało... gdzie jestes Giertychu brak jest kar. xd nad dofinansowaniem pomysle 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 10:04 am
Baranina Kikuchiyu a jak kogoś nie stać? stressed napewno posiadasz cos bialego i czerwonego prawda? pfff.... coś tam znalazłam, jak widać twarzowe to to nie jest... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 10:06 am
Baranina Driadaa jakie sa kary za nie przestrzeganie tegoz regulaminu?
ps. jestem biednym uczniem, jakies dofinansowanie by sie przydało... gdzie jestes Giertychu brak jest kar. xd nad dofinansowaniem pomysle 3nodding dziekuje bardzo smile *na czesc Baraniny hiphip-hurraaaaa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 10:09 am
Kikuchiyu Baranina Kikuchiyu a jak kogoś nie stać? stressed napewno posiadasz cos bialego i czerwonego prawda? pfff.... coś tam znalazłam, jak widać twarzowe to to nie jest... XD wyslalam ci przepisowa bluzeczke, pepkiem swiecila nie bedziesz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 10:09 am
Driadaa Baranina Driadaa jakie sa kary za nie przestrzeganie tegoz regulaminu?
ps. jestem biednym uczniem, jakies dofinansowanie by sie przydało... gdzie jestes Giertychu brak jest kar. xd nad dofinansowaniem pomysle 3nodding dziekuje bardzo smile *na czesc Baraniny hiphip-hurraaaaa*prosze uprzejmie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 10:14 am
Baranina Kikuchiyu Baranina Kikuchiyu a jak kogoś nie stać? stressed napewno posiadasz cos bialego i czerwonego prawda? pfff.... coś tam znalazłam, jak widać twarzowe to to nie jest... XD wyslalam ci przepisowa bluzeczke, pepkiem swiecila nie bedziesz whee dziękuję heart prawie jak w Monarze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 10:16 am
Kikuchiyu Baranina Kikuchiyu Baranina Kikuchiyu a jak kogoś nie stać? stressed napewno posiadasz cos bialego i czerwonego prawda? pfff.... coś tam znalazłam, jak widać twarzowe to to nie jest... XD wyslalam ci przepisowa bluzeczke, pepkiem swiecila nie bedziesz whee dziękuję heart prawie jak w Monarze sweatdrop prawie robi duza roznice xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 10:21 am