|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:39 am
cool uła Cocie a co na samiczki polujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 9:34 am
BeeWolf_san cool uła Cocie a co na samiczki polujesz? oi! czas najwyzszy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 9:58 am
jak moja jazwa wyglada chyba wiecie....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 12:38 pm
opcy jak moja jazwa wyglada chyba wiecie....... 3nodding moze cos nowego wzucisz ?...lubie patrzec na ta twoja bródke mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 12:54 pm
YumiTao opcy jak moja jazwa wyglada chyba wiecie....... 3nodding moze cos nowego wzucisz ?...lubie patrzec na ta twoja bródke mrgreen nie kce mi sie/nie mam nowych zdjec......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:44 pm
No dobra czas na moje new fotosy biggrin Nie ma zadnych w gaciach *patrzy na opcego* ani nic takiego podobnego, moze kiedy indziej razz a tu macie linki do moich wczorajszych fotek razz mrgreen pirate rofl cool blaugh wink nom prosze komentujcie i takie tam co zwykle robicie pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:50 pm
Ari Ty i tak mnie pociagash rofl lol
ej te 8 kieliszkow to za malo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 3:05 pm
dobra tu macie jedno.......... jest robione z jakiegos tam chujowego telefonu....... i jestem na nim zdziebko nastukany.......
http://img.photobucket.com/albums/v226/opcy/19-06-05_1925.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 4:00 pm
opcy dobra tu macie jedno.......... jest robione z jakiegos tam chujowego telefonu....... i jestem na nim zdziebko nastukany....... http://img.photobucket.com/albums/v226/opcy/19-06-05_1925.jpg How sweeeeeeeet biggrin like always wink cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 4:09 pm
Arife opcy dobra tu macie jedno.......... jest robione z jakiegos tam chujowego telefonu....... i jestem na nim zdziebko nastukany....... http://img.photobucket.com/albums/v226/opcy/19-06-05_1925.jpg How sweeeeeeeet biggrin like always wink cool pani zdjecia znakomite btw........ ide spac kuna.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 11:02 pm
Nom ja może znajde jakieś stare ładne zdjecia to jeszcze wrzuce, i pare fotek z pobytu Crissa u nas ^^
*nachyla sie nad wielkim pudlem ze zdjeciami*
ale tu sporo kurzu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 11:30 pm
Arife Nom ja może znajde jakieś stare ładne zdjecia to jeszcze wrzuce, i pare fotek z pobytu Crissa u nas ^^
ale tu sporo kurzu... ... eek ... jak juz to kiedys powiedzialem i zostalem zrugany.....ale i tak powtorze... bardzo ladne zdjecia....znaczy sie ekhm partyzantka na nich.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 1:05 am
revcat Arife Nom ja może znajde jakieś stare ładne zdjecia to jeszcze wrzuce, i pare fotek z pobytu Crissa u nas ^^
ale tu sporo kurzu... ... eek ... jak juz to kiedys powiedzialem i zostalem zrugany.....ale i tak powtorze... bardzo ladne zdjecia....znaczy sie ekhm partyzantka na nich.... mrgreen Kocur, gdybym wiedziała że zrobi Ci taka avature to bym jej nigdy o tym nie powiedziała...
Dziekuję za słowa uznania mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 1:45 am
Arife revcat Arife Nom ja może znajde jakieś stare ładne zdjecia to jeszcze wrzuce, i pare fotek z pobytu Crissa u nas ^^
ale tu sporo kurzu... ... eek ... jak juz to kiedys powiedzialem i zostalem zrugany.....ale i tak powtorze... bardzo ladne zdjecia....znaczy sie ekhm partyzantka na nich.... mrgreen Kocur, gdybym wiedziała że zrobi Ci taka avature to bym jej nigdy o tym nie powiedziała...
Dziekuję za słowa uznania mrgreen rofl olac ja cieplym moczem..... pirate
a teraz moge sobie mowic szczerze do woli ze mi sie podobaja Twoje zdjecia...znaczy Ty na zdjeciach.....upssss chyba za duzo gadam.... eek mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|