|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 7:30 pm
Układałam puzelki, dostałam za nie 1006 golda i dostałam zielony kilt warty 1000g. Ukladac puzelki, bo sie teraz oplaca, szczegolnie te najtrudniejsze!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 7:21 am
Prawda... chociaż nie zmienia to faktu, że można dostać szału jak na maksymalnym poziomie save się zawiesi w połowie układania, a ostatnio robi to częściej niż zwykle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 9:02 am
mi na szczescie sie tak nie zrobilo... chociaz kiedys dostalam wkurwa, bo zapominalam zapisywac, mialam bonus itema i zerwalo polaczenie z serwerem. kurwa mac scream
a promocja juz sie skonczyla sad (((((
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 9:04 am
buuuu, a ja juz wlasnie sie przymierzałam do układanki ;( crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 9:45 am
a mowilam wtedy, zebys ukladala te najtrudniejsze, mowilam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 10:23 am
ja ukladama, ale kutfa... napisal do mnie kolega, dal ink, kliknela... i mnie przenioslo na strone w okienku z puzlami, jebane tlen sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 1:01 pm
a ja sie, kutwa, nie zalapalam ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 1:39 pm
EvilYuki ja ukladama, ale kutfa... napisal do mnie kolega, dal ink, kliknela... i mnie przenioslo na strone w okienku z puzlami, jebane tlen sweatdrop no widzisz jakie chamstwo... tlen jest zUy scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 1:48 pm
Andareen EvilYuki ja ukladama, ale kutfa... napisal do mnie kolega, dal ink, kliknela... i mnie przenioslo na strone w okienku z puzlami, jebane tlen sweatdrop no widzisz jakie chamstwo... tlen jest zUy scream niestety gg jest gorsze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 2:03 pm
EvilYuki Andareen EvilYuki ja ukladama, ale kutfa... napisal do mnie kolega, dal ink, kliknela... i mnie przenioslo na strone w okienku z puzlami, jebane tlen sweatdrop no widzisz jakie chamstwo... tlen jest zUy scream niestety gg jest gorsze ja uzywam i zyje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 2:47 pm
I dlatego trzeba używać Psi, co to samo nigdy nie pada, obsługuje sieci GG i Tlenu i czego tylko jeszcze się da, a jak one padną - to tylko wina ich serwerów, nie Psi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 3:49 am
Andareen Układałam puzelki, dostałam za nie 1006 golda i dostałam zielony kilt warty 1000g. Ukladac puzelki, bo sie teraz oplaca, szczegolnie te najtrudniejsze!!! Mnie od tych najtrudniejszych oczy bolą X_x Wolę te z poziomu 'hard'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 7:01 am
Gveir I dlatego trzeba używać Psi, co to samo nigdy nie pada, obsługuje sieci GG i Tlenu i czego tylko jeszcze się da, a jak one padną - to tylko wina ich serwerów, nie Psi wink W takim razie zawieszanie się gg tez jest winą jeg servera a nie samego programu rolleyes Więc co to za róznica uzywac psi'ka na którym tez się zawiesza? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:15 am
Zetka Andareen Układałam puzelki, dostałam za nie 1006 golda i dostałam zielony kilt warty 1000g. Ukladac puzelki, bo sie teraz oplaca, szczegolnie te najtrudniejsze!!! Mnie od tych najtrudniejszych oczy bolą X_x Wolę te z poziomu 'hard' Ja też wolę Hardy... Ale przynam, że od czasu do czasu układam też insane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 26, 2007 2:50 am
kamilka3d Zetka Mnie od tych najtrudniejszych oczy bolą X_x Wolę te z poziomu 'hard' Ja też wolę Hardy... Ale przynam, że od czasu do czasu układam też insane... Mnie też oczy bolą...i dlatego ułożenie Insane trwa u mnie 2-3 godziny sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|