|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 3:01 pm
jak ktos ma jakies propozycje co do innych subforum prosze pisac jak jakies bedzie naprawde potrzebne to sie stwozy czyli rpg i takie tam arty lub forum o czesiu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 3:03 pm
nox123 jak ktos ma jakies propozycje co do innych subforum prosze pisac jak jakies bedzie naprawde potrzebne to sie stwozy czyli rpg i takie tam arty lub forum o czesiu jest guildia rpg juz. a tak wlasciwie to 2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 3:10 pm
Baranina nox123 jak ktos ma jakies propozycje co do innych subforum prosze pisac jak jakies bedzie naprawde potrzebne to sie stwozy czyli rpg i takie tam arty lub forum o czesiu jest guildia rpg juz. a tak wlasciwie to 2 tak ja wiem to miala byc gildia rpg ale zostala przemianowana wiec poprostu moze jak kiedys kumpli zbiore to moze tu sub forum walne dla siebie tylko blaugh no ewentualnie dla chetnych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 3:25 pm
zrob subforum o czesiu 4laugh
(czesio zrobil wulkan z saletra dramallama dramallama dramallama )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:11 am
forum rpg robi el_Taro na swojej gildii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:13 am
Gem_ma forum rpg robi el_Taro na swojej gildii kasmizar ma cala guildie rpg mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:17 am
Baranina Gem_ma forum rpg robi el_Taro na swojej gildii kasmizar ma cala guildie rpg mrgreen własnie poco jeszcze jedna? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:19 am
Gem_ma Baranina Gem_ma forum rpg robi el_Taro na swojej gildii kasmizar ma cala guildie rpg mrgreen własnie poco jeszcze jedna? confused zapytaj el tara. guildia kasmizara byla zanim el taro zrobil swoja rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:25 am
Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma forum rpg robi el_Taro na swojej gildii kasmizar ma cala guildie rpg mrgreen własnie poco jeszcze jedna? confused zapytaj el tara. guildia kasmizara byla zanim el taro zrobil swoja rolleyes Dzizas... chodziło mi o to ze skoro juz sa 2 takie fora to po co 3? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:27 am
Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma forum rpg robi el_Taro na swojej gildii kasmizar ma cala guildie rpg mrgreen własnie poco jeszcze jedna? confused zapytaj el tara. guildia kasmizara byla zanim el taro zrobil swoja rolleyes Dzizas... chodziło mi o to ze skoro juz sa 2 takie fora to po co 3? stare o tym napomykalam wczesniej panie moderatorze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 11, 2007 1:37 am
a ja mowie tu o stwozeniu innych sub forow jak by ktos mial jakies potrzeby czy naprawde fajny pomysl to niech pisze nie chodzi mi o rpg..... jezu czytajcie calosc a nie zwracajcie uwagi na jeden skrot scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 11, 2007 2:06 am
nox123 a ja mowie tu o stwozeniu innych sub forow jak by ktos mial jakies potrzeby czy naprawde fajny pomysl to niech pisze nie chodzi mi o rpg..... jezu czytajcie calosc a nie zwracajcie uwagi na jeden skrot scream nie krzycz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 11, 2007 2:20 am
Baranina nox123 a ja mowie tu o stwozeniu innych sub forow jak by ktos mial jakies potrzeby czy naprawde fajny pomysl to niech pisze nie chodzi mi o rpg..... jezu czytajcie calosc a nie zwracajcie uwagi na jeden skrot scream nie krzycz crying bede scream blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 11, 2007 2:32 am
Gildia RPG taro tyczy się konkretnych systemów, oraz mojej mani (lubie papierkową robotę, a nie zabardzo mi sie chce o wszystko pytać admina o zgode) mrgreen Nie jest to konkurencja dla Gildii RPG kaśmirasia, a jedynie inna strona medalu 3nodding
PS: są 3 gildie RPG jak byś niewiedział, jeszcze jedna dawno temu zaistaniała na subie Northern Lights, na POGGu także coś kręcą, ale sesje nie odbywają sie w gildii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|