|
|
| znasz regulamin? |
| tak |
|
33% |
[ 6 ] |
| nie |
|
22% |
[ 4 ] |
| troszke |
|
44% |
[ 8 ] |
|
| Total Votes : 18 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 12:50 pm
uczestnicy konkursu maja tydzien na zapoznanie sie z regulaminem. rowno za tydzien regulamin zniknie - pierwsze 4 posty w tym topicu (na czas konkursu oczywiscie) i dostaniecie okolo 20 pytan. ten kto wypelni test najlepiej zgarnia kase. mrgreen
NAGRODY ZOSTALY UFUNDOWANE PRZEZ MODERATOROW
za tydzien martines zamiesci pytania. odp prosze MI przesylac na pm. na koniec zeby nie bylo, ze mataczymy pokazemy na forum wasze odp. i wyniki, oraz pokazemy jak powinien wygladac prawidlowo rozwiazany test.
1)Napisac prawidlowy post PRZEDSTAW SIE. 2)Jakie sa formy banu. 3) czy mozna uzywac polskich znakow? 4)jak postepujemy w przypadku tresci wulgarnych i ile grozi pkt za nie przestrzeganie tego prawa? 5) ile pkt grozi za spamowanie i offtopic w topicu zabawowym? 6)jakie wymaganie musi spełnic prowadzacy topic zabawami? 7)jakie ma prawo osoba obrazona? cool jaki jest przepis dotyczacy topicow o charakterze sexualnym? 9)kto moze uzywac czcionki czerwonej 10)kto moze tworzyc regulamin? 11) ile trzeba miec pkt by dostac bana. 12) kto jest moderatorem? 13) wymien dzieci znajdujace sie pod ochrona? 14)kto może wciskac przycisk edit? 15) kto decyduje o banie i jaka jest jego procedura? 16)ile pkt karnych jest za punkt 5? 17)Co to jest +16? 1 cool jaki warunek trzeba spelnic, aby moc spokojnie postwac? 19)Czy moderatorzy musza przestrzegac regulamin? 20)jak sie zwraca uwage w poscie naruszajacym regulamin? 21) od jakiej ilosci punktow karnych istniej mozliwosc ich redukcji. 22)Czy ten post jest zgodny z regulaminem? Dzisiaj na sniadanie miałem jajecznice z boczkiem szczypiorkiem i slodki miodzik.
23)Stworzyc donos-skarge na swojego najgrozniejszego rywala. 24)Zaproponowac cos nowego fajnego na gilid np. nowy punkt regulaminu J. 25)Czy masz kopie regulaminu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 1:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 1:18 pm
pytania beda trudne, radze sie nauczyc regulamina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 1:26 pm
wspolczuje ochotnikom... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 1:27 pm
_b_u_r_a_k_ wspolczuje ochotnikom... ninja a nie sprobujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 1:41 pm
Baranina _b_u_r_a_k_ wspolczuje ochotnikom... ninja a nie sprobujesz? ja biore razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 1:49 pm
a ja sie zglaszam, co mi tam dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 1:54 pm
nox123 juz sobie skopiowalem regulamin jeny ale to bedzie trudne nox ale ty jako wladza nie mozesz brac udzialu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:00 pm
nox123 Baranina nox123 juz sobie skopiowalem regulamin jeny ale to bedzie trudne nox ale ty jako wladza nie mozesz brac udzialu xp wiem ale to niema sensu jak kazdy sobie skopjuje regulamin to bedzie dupa a nie konkurs ale sila rzeczy bedzie musial go przeczytac;] cozz... takie pytania zesmy wymyslili;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:01 pm
Baranina nox123 Baranina nox123 juz sobie skopiowalem regulamin jeny ale to bedzie trudne nox ale ty jako wladza nie mozesz brac udzialu xp wiem ale to niema sensu jak kazdy sobie skopjuje regulamin to bedzie dupa a nie konkurs ale sila rzeczy bedzie musial go przeczytac;] cozz... takie pytania zesmy wymyslili;] to dajcie jeszcze jakies na tworcze myslene, np. gajowicz taki i taki zrobil to i to i co powinien zrobic moderator dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:02 pm
ale tak ogulnie to dobry pomysl z konkursem tylko jakis inny by sie przydal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:03 pm
to git podoba mi sie pomysl niebede sie przyp...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|