|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:33 pm
O czym teraz myslicie?
Ja tam myśle(no co staram się) jak tu nie isć jutro do pracy.... z chcecia bym sobie pospała dłużej twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:37 pm
myślę o tym, kiedy w końcu wstać i iść zobaczyć co jest w lodówce. nie mogę oderwać się od kompa rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:38 pm
mozgotrzep? komandos! wino marki wino! nalewka kokosowa! voodka! duuuzo voodki- o tym własnie mysle ja widze taki temat whee rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:38 pm
Gem_ma mozgotrzep? komandos! wino marki wino! nalewka kokosowa! voodka! duuuzo voodki- o tym własnie mysle ja widze taki temat whee rofl *polewa Gem_mie śliwowicy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:41 pm
Lady Revania Gem_ma mozgotrzep? komandos! wino marki wino! nalewka kokosowa! voodka! duuuzo voodki- o tym własnie mysle ja widze taki temat whee rofl *polewa Gem_mie śliwowicy* mraaaaau whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:43 pm
*wyjmuje z torby Gin,tonik,martini,sprite i 5 piwek* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:43 pm
Gem_ma Lady Revania Gem_ma mozgotrzep? komandos! wino marki wino! nalewka kokosowa! voodka! duuuzo voodki- o tym własnie mysle ja widze taki temat whee rofl *polewa Gem_mie śliwowicy* mraaaaau whee twisted *polewa jeszcze* *Gem_ma zwala się pod stół*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:45 pm
Kikuchiyu *wyjmuje z torby Gin,tonik,martini,sprite i 5 piwek* twisted daj mi heart *puppy eyes*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:46 pm
Lady Revania Gem_ma Lady Revania Gem_ma mozgotrzep? komandos! wino marki wino! nalewka kokosowa! voodka! duuuzo voodki- o tym własnie mysle ja widze taki temat whee rofl *polewa Gem_mie śliwowicy* mraaaaau whee twisted *polewa jeszcze* *Gem_ma zwala się pod stół* nie prawda!!!!! scream scream scream ja kce jeszcze! rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:48 pm
Lady Revania Kikuchiyu *wyjmuje z torby Gin,tonik,martini,sprite i 5 piwek* twisted daj mi heart *puppy eyes* dramallama *daje jej drinka z martini & sprite* a teraz dawaj 5zł *wyciąga ręke* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:56 pm
Kikuchiyu Lady Revania Kikuchiyu *wyjmuje z torby Gin,tonik,martini,sprite i 5 piwek* twisted daj mi heart *puppy eyes* dramallama *daje jej drinka z martini & sprite* a teraz dawaj 5zł *wyciąga ręke* mrgreen *daje jej 5 STARYCH złotych* Gem_ma se weź *podaje mu butelkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:59 pm
Lady Revania Kikuchiyu Lady Revania Kikuchiyu *wyjmuje z torby Gin,tonik,martini,sprite i 5 piwek* twisted daj mi heart *puppy eyes* dramallama *daje jej drinka z martini & sprite* a teraz dawaj 5zł *wyciąga ręke* mrgreen *daje jej 5 STARYCH złotych* Gem_ma se weź *podaje mu butelkę* dzieeenksz rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 3:00 pm
*pakuje swoje winiacze i ucieka w odludne miejsce zeby je rozpić* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 3:01 pm
Kikuchiyu *pakuje swoje winiacze i ucieka w odludne miejsce zeby je rozpić* ninja *zygzakiem biegnie za nia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|