|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:07 pm
Pomarzmy sobie troche... Gdzie chcieli byście wyjechać? *-*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:11 pm
TOKIO!!!!!!!!!! *histeryczny pisk*
Ach, Harajuku @___@
EDIT: dodaj polla razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:11 pm
jak by mnie było stac to do Japonii xD zmacać kila osób O_O dramallama a stać mnie na: Chorwację <3 ,łapac świerszcze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:14 pm
Japonia Holandia-ah te cafeshopy z gandzia~~ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:16 pm
Kikuchiyu jak by mnie było stac to do Japonii xD zmacać kila osób O_O dramallama a stać mnie na: Chorwację <3 ,łapac świerszcze mrgreen W Japonii to na męskie dziwki byśmy najpierw poszły mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:16 pm
Lady Revania TOKIO!!!!!!!!!! *histeryczny pisk* Ach, Harajuku @___@ EDIT: dodaj polla razz ja tez o harajuku marze *-* juz dodalam polla razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:17 pm
Lady Revania Kikuchiyu jak by mnie było stac to do Japonii xD zmacać kila osób O_O dramallama a stać mnie na: Chorwację <3 ,łapac świerszcze mrgreen W Japonii to na męskie dziwki byśmy najpierw poszły mrgreen aaaaaaai!!! ja tez chce! ja tez >3<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:19 pm
ja bym chodził i smarkał połowie ludzi na czubki głów whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:21 pm
Gem_ma ja bym chodził i smarkał połowie ludzi na czubki głów whee czemu na czubki głów? XD taki dryblas z ciebie? ja to kurdupel jestem >.> bu PS: masz super sygnature *-*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:22 pm
Rishi-san Lady Revania Kikuchiyu jak by mnie było stac to do Japonii xD zmacać kila osób O_O dramallama a stać mnie na: Chorwację <3 ,łapac świerszcze mrgreen W Japonii to na męskie dziwki byśmy najpierw poszły mrgreen aaaaaaai!!! ja tez chce! ja tez >3< O te męskie dziwki heart dramallama ,może jak grupą pójdziemy to nam taniej policza rolleyes hmm..może jakiś Uru tam sie trafi *maca* rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:24 pm
Rishi-san Gem_ma ja bym chodził i smarkał połowie ludzi na czubki głów whee czemu na czubki głów? XD taki dryblas z ciebie? ja to kurdupel jestem >.> bu PS: masz super sygnature *-* Gem_ma, tylko nie traf przypadkiem we mnie tymi smarkami rolleyes Do Kikuchiyu: URU JEST MÓJ evil evil evil evil ! *przypala ją gorącym żelazem za to, że go dotknęła*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:24 pm
Kikuchiyu Rishi-san Lady Revania Kikuchiyu jak by mnie było stac to do Japonii xD zmacać kila osób O_O dramallama a stać mnie na: Chorwację <3 ,łapac świerszcze mrgreen W Japonii to na męskie dziwki byśmy najpierw poszły mrgreen aaaaaaai!!! ja tez chce! ja tez >3< O te męskie dziwki heart dramallama ,może jak grupą pójdziemy to nam taniej policza rolleyes hmm..może jakiś Uru tam sie trafi *maca* rolleyes Haa to odrazu cala wycieczke zabrac. Prawie darmo będzie XD ale biedna męska dziwka ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:26 pm
Rishi-san Kikuchiyu Rishi-san Lady Revania Kikuchiyu jak by mnie było stac to do Japonii xD zmacać kila osób O_O dramallama a stać mnie na: Chorwację <3 ,łapac świerszcze mrgreen W Japonii to na męskie dziwki byśmy najpierw poszły mrgreen aaaaaaai!!! ja tez chce! ja tez >3< O te męskie dziwki heart dramallama ,może jak grupą pójdziemy to nam taniej policza rolleyes hmm..może jakiś Uru tam sie trafi *maca* rolleyes Haa to odrazu cala wycieczke zabrac. Prawie darmo będzie XD ale biedna męska dziwka ._. *rzuca w Lady stara skarpetka brata i spleśniała kanapka z jego plecaka* Uru jest nasz >.< ee biedna, zamówimy sobie cały BURDEL xD cheese_whine dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:28 pm
Kikuchiyu Rishi-san Kikuchiyu Rishi-san Lady Revania Kikuchiyu jak by mnie było stac to do Japonii xD zmacać kila osób O_O dramallama a stać mnie na: Chorwację <3 ,łapac świerszcze mrgreen W Japonii to na męskie dziwki byśmy najpierw poszły mrgreen aaaaaaai!!! ja tez chce! ja tez >3< O te męskie dziwki heart dramallama ,może jak grupą pójdziemy to nam taniej policza rolleyes hmm..może jakiś Uru tam sie trafi *maca* rolleyes Haa to odrazu cala wycieczke zabrac. Prawie darmo będzie XD ale biedna męska dziwka ._. *rzuca w Lady stara skarpetka brata i spleśniała kanapka z jego plecaka* Uru jest nasz >.< ee biedna, zamówimy sobie cały BURDEL xD cheese_whine dramallama to by było, mehehehe *zbereźne myśli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:29 pm
Kikuchiyu Rishi-san Kikuchiyu Rishi-san Lady Revania Kikuchiyu jak by mnie było stac to do Japonii xD zmacać kila osób O_O dramallama a stać mnie na: Chorwację <3 ,łapac świerszcze mrgreen W Japonii to na męskie dziwki byśmy najpierw poszły mrgreen aaaaaaai!!! ja tez chce! ja tez >3< O te męskie dziwki heart dramallama ,może jak grupą pójdziemy to nam taniej policza rolleyes hmm..może jakiś Uru tam sie trafi *maca* rolleyes Haa to odrazu cala wycieczke zabrac. Prawie darmo będzie XD ale biedna męska dziwka ._. *rzuca w Lady stara skarpetka brata i spleśniała kanapka z jego plecaka* Uru jest nasz >.< ee biedna, zamówimy sobie cały BURDEL xD cheese_whine dramallama ty stawiasz cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|