|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:51 pm
Piszcie o swoich kotletach!! dramallama Mój ulubiony jest mielony a wiecie dlaczeo? Bo jest mielony domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:53 pm
nie znasz sie. schabowy lepszy, bo wiekszy i lepiej smakuje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:56 pm
a ja wole klopsiki szwedzkie! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:57 pm
Rishi-san a ja wole klopsiki szwedzkie! XD te z Ikei ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:00 pm
Lady Revania Rishi-san a ja wole klopsiki szwedzkie! XD te z Ikei ninja ? haha z Ikei to sa dobre Hot-dogi,parówki w nich są całkiem smaczne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:01 pm
wóóóóóóóóóóóóóóóóóóóódka @_@ rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:06 pm
Kikuchiyu Lady Revania Rishi-san a ja wole klopsiki szwedzkie! XD te z Ikei ninja ? haha z Ikei to sa dobre Hot-dogi,parówki w nich są całkiem smaczne whee ty chyba kazda parowke lubisz, zeby tylko z miesa byla blaugh Quote: wóóóóóóóóóóóóóóóóóóóódka @_@ polewa Gem_mie i daje mu ogóreczka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:08 pm
lol ,wszyscy na wódkę zagłosowali xD rofl
ten ogórek to z beczki, czy ze słoika? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:10 pm
Kikuchiyu lol ,wszyscy na wódkę zagłosowali xD rofl ten ogórek to z beczki, czy ze słoika? rolleyes z beczki, z beczki są de best! i jeszcze pieczareczkę albo czipsika mogę dać, wybór duży. krakersiki też mamy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:13 pm
Lady Revania Rishi-san a ja wole klopsiki szwedzkie! XD te z Ikei ninja ? tE! ja dopiero dzisiaj odkrylam ze tam sa te klopsiki! a ja je zwykle w szwecji jadałam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:15 pm
Rishi-san Lady Revania Rishi-san a ja wole klopsiki szwedzkie! XD te z Ikei ninja ? tE! ja dopiero dzisiaj odkrylam ze tam sa te klopsiki! a ja je zwykle w szwecji jadałam Byłaś w Szwecji? Ja też chcę ;_;. A klopsiki z Ikei mogą być wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:18 pm
Lady Revania Rishi-san Lady Revania Rishi-san a ja wole klopsiki szwedzkie! XD te z Ikei ninja ? tE! ja dopiero dzisiaj odkrylam ze tam sa te klopsiki! a ja je zwykle w szwecji jadałam Byłaś w Szwecji? Ja też chcę ;_;. A klopsiki z Ikei mogą być wink no w szwecji to nie raz byłam XD rodzine tam mam... a klopski z Ikei jak z promu smakuja.... i z ryżem lepsze! i bez borówek! kiedys w ogole do nich borówek nie dawali ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|