|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 11:29 am
arrow X_White_X- mulek Gem_my arrow Andareen - mulek Lady Revanii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 11:46 am
prosze mnie dopisać, mulek Lady Revanii nr 1 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 10:22 am
ja byłam Night_Lady, ale jak mnie zbanowali to to moje jedyne konto jest... czyli niezbyt liczy sie jako mulek...chyba no nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 11:39 am
Driadaa ja byłam Night_Lady, ale jak mnie zbanowali to to moje jedyne konto jest... czyli niezbyt liczy sie jako mulek...chyba no nie? raczej nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 9:10 am
Driadaa ja byłam Night_Lady, ale jak mnie zbanowali to to moje jedyne konto jest... czyli niezbyt liczy sie jako mulek...chyba no nie? a czemu cię zbanowali eek ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 9:57 am
Lady Revania Driadaa ja byłam Night_Lady, ale jak mnie zbanowali to to moje jedyne konto jest... czyli niezbyt liczy sie jako mulek...chyba no nie? a czemu cię zbanowali eek ?! ona sama chyba nie wie.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 8:17 am
a ja mula nie mam, bo po co mi ;PPPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 9:19 am
don Tachos a ja mula nie mam, bo po co mi ;PPPP to bardzo dobrze 3nodding muły sięrobi... 1. do markietu 2. jak Cię zbanowano 3. dla satysfakcji? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 9:28 am
EvilYuki don Tachos a ja mula nie mam, bo po co mi ;PPPP to bardzo dobrze 3nodding muły sięrobi... 1. do markietu 2. jak Cię zbanowano 3. dla satysfakcji? wink jeszcze żeby zarobić. kiedy nie dostajesz już giolda za posty, logujesz się mulem i nabijasz od nowa cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 12:56 pm
EvilYuki don Tachos a ja mula nie mam, bo po co mi ;PPPP to bardzo dobrze 3nodding muły sięrobi... 1. do markietu 2. jak Cię zbanowano 3. dla satysfakcji? wink albo 4) żeby ci głównego konta nie zbanowali... ;DD Andareen jeszcze żeby zarobić. kiedy nie dostajesz już giolda za posty, logujesz się mulem i nabijasz od nowa cool tyż fakt, ale za dużo zamieszania, a kasa chyba niewiele większa? ;DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 1:00 pm
don Tachos EvilYuki don Tachos a ja mula nie mam, bo po co mi ;PPPP to bardzo dobrze 3nodding muły sięrobi... 1. do markietu 2. jak Cię zbanowano 3. dla satysfakcji? wink albo 4) żeby ci głównego konta nie zbanowali... ;DD Andareen jeszcze żeby zarobić. kiedy nie dostajesz już giolda za posty, logujesz się mulem i nabijasz od nowa cool tyż fakt, ale za dużo zamieszania, a kasa chyba niewiele większa? ;DD 2x wieksza 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 8:02 am
X_White_X Lady Revania Driadaa ja byłam Night_Lady, ale jak mnie zbanowali to to moje jedyne konto jest... czyli niezbyt liczy sie jako mulek...chyba no nie? a czemu cię zbanowali eek ?! ona sama chyba nie wie.... sad dokładnie! za nie łamanie regulaminu. staram sie wciąż wyjaśnić tę sprawe, napisali ze to sprawdza, ale ile to moze trwac do jasnej ciasnej?! ja chce odzyskac moja Nighty..., nie mogli mnie przeciez zbanowac za posiadanie mulka? bo nic innego nie zrobilam... zreszta o tym wspominałam, jesli ktos moze mi pomoc, dac jakas rade to prosze o pm'a, szczegolnie w przypadkach jak udowodnic swoja niewinnosc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 9:02 am
A ja muła mam.... CzarnaKolezanka się zwie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 10:37 am
BlackFriend A ja muła mam.... CzarnaKolezanka się zwie xD frapuje mnie skąd pomysł na nick twego muła?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 11:52 am
*łapka wystrzeliła w górę* ja mam mułka Suicunka94 się zwie, zrobiłam go ze strachu xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|