|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:23 am
Tłumaczyć chyba nie trzeba. Słuchasz czegoś, dzielisz się tym z nami w topicu ^^
Ja w tej chwili słucham:
Shulla - Dame Ningen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 2:35 am
teraz: bluzgow Zebry nadpływajacych z jej pokoju ktora gra w Disciples2 bunt elfow-za wysoki pozim i wszystko jasne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 3:08 am
Gem_ma teraz: bluzgow Zebry nadpływajacych z jej pokoju ktora gra w Disciples2 bunt elfow-za wysoki pozim i wszystko jasne stare rofl Dir En Grey - The Pledge
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 6:15 am
Rooster - Good to be Here!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 7:49 am
Muzyka ze strony Heavy Duty mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 7:58 am
za sciana sasiad kloci sie z ojcem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 8:02 am
Gem_ma za sciana sasiad kloci sie z ojcem stare nadal muzyka ze strony Heavy Duty + siostra słuchająca dzwonków na komórce neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 8:04 am
ariellechan Gem_ma za sciana sasiad kloci sie z ojcem stare nadal muzyka ze strony Heavy Duty + siostra słuchająca dzwonków na komórce neutral rolleyes koniec wrzaskow zato Zebra w pokoju obok podgłosniła gre- i słysze pieprzenie po elficku rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 8:10 am
Gem_ma ariellechan Gem_ma za sciana sasiad kloci sie z ojcem stare nadal muzyka ze strony Heavy Duty + siostra słuchająca dzwonków na komórce neutral rolleyes koniec wrzaskow zato Zebra w pokoju obok podgłosniła gre- i słysze pieprzenie po elficku rofl rofl telefon dzwonił ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 9:10 am
przed chwilą słuchałam Evil gadającej przez telefon i głos jej marudzącego ojca mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 10:23 am
11-DNX vs. The Voice - In The Getto.mp3 u Ayah mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 10:36 am
Alchemist Project - Hare Krishna(Easy Extended Mix)www.mp30.er.pl.mp3 zgadnijcie u kogo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 10:41 am
o, znasz Ayah ^^?
ja w tej chwili niczego nie słucham, buczenia komputera może tylko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:11 pm
Girugamesh - Mouja no Koushin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 12:13 pm
Lady Revania o, znasz Ayah ^^? ja w tej chwili niczego nie słucham, buczenia komputera może tylko... to moj mulek rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|