|
|
|
|
Posted: Thu Mar 15, 2007 1:20 pm
No to jestem ja, taka mala niby o wzroscie 185, z rudawo-bordowo-czerwonymi (w zaleznosic od humoru) wlosami. Zielone oczy, dosyc szczupla, taka sobie. To tak z wygladu Z charakteru to brdzo zywiolowa. Ja ogolnie jestem koziorozcem,a le nie wierze w horoskopy. Lat 19, zamieszkal w Szczecinie. Slucham od Green daya przez happysad po indios bravos. Spiewam w chorze od 10 lata. Kiedys tam (zamierzchla przeszlosc) gralam na fotepianie. Gram w siatkowke. Prowadze druzyne zuchowa (podobno uczy odpowiedzialnosci xd ). Czesto nic mi sie nie chce. Bywam bardzo ironiczna. Mangi spokojnie konsumuje od jakis 3 lat, ale nie jest to wielkie fanostwo. No to tyle. Wszelkie uwagi i zazalenia do rodzicow zglaszac ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 15, 2007 1:23 pm
Charakterystyczne jest to, ze mam wiele przebran. Roznie znana jestem. przede wszytskim jako: Modrzew, Justine, Tofik, Jusi, Buffy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 15, 2007 1:28 pm
nie chce nikogo straszyc,ale pod spodem pojawi sie moje zdjecie;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 10:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 2:54 pm
coz za maniery redface 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 4:27 pm
- Witaj! Niech... o cholera! - podchodzi bliżej i po chwili wpada w spazmatyczny śmiech. Po kilku chwilach wraca do normalności i kontynuuje - Ty wiesz, że jesteśmy równi? Ale fajnie, nie? - klepnął nieznajomą w ramię i ruszył dalej przed siebie... Prawie zauważając słup na swojej drodze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 1:42 am
Ufoloodeck - Witaj! Niech... o cholera! - podchodzi bliżej i po chwili wpada w spazmatyczny śmiech. Po kilku chwilach wraca do normalności i kontynuuje - Ty wiesz, że jesteśmy równi? Ale fajnie, nie? - klepnął nieznajomą w ramię i ruszył dalej przed siebie... Prawie zauważając słup na swojej drodze. Dobrze, ze nie jestes nizszy sweatdrop A modelki tak maja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 7:34 am
:dzizas krajst: Wiecie, że znowu czuję się malutka z tym moim 168-centymetrowym wzrostem? Y_Y
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 7:41 am
a milo mi ciagniemy zapalki, kto robi usta usta biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 7:45 am
To jest MÓJ chłopak i JA mu robię sztuczne oddychanie >=3 Znajdź sobie innego =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 8:04 am
a no widzisz no to ta kwestie mamy juz glowy biggrin a tak poza tym szukac chlopaka nie musze. Od pol roku prawie codziennie go widze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 8:04 am
Justinka Ufoloodeck - Witaj! Niech... o cholera! - podchodzi bliżej i po chwili wpada w spazmatyczny śmiech. Po kilku chwilach wraca do normalności i kontynuuje - Ty wiesz, że jesteśmy równi? Ale fajnie, nie? - klepnął nieznajomą w ramię i ruszył dalej przed siebie... Prawie zauważając słup na swojej drodze. Dobrze, ze nie jestes nizszy sweatdrop A modelki tak maja wink wysokie dziewczyny są bardzo atrakcyjne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 8:08 am
Autark wysokie dziewczyny są bardzo atrakcyjne wink Bo sie zawstydze redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 9:57 am
Justinka Autark wysokie dziewczyny są bardzo atrakcyjne wink Bo sie zawstydze redface .. to dodam jeszcze, że masz bardzo cieplutko wyglądające dłonie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 10:17 am
Autark Justinka Autark wysokie dziewczyny są bardzo atrakcyjne wink Bo sie zawstydze redface .. to dodam jeszcze, że masz bardzo cieplutko wyglądające dłonie rolleyes w sumie nie wiem czy mam brac to za komplement czy co... Ale dziekuje smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|