|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 01, 2006 2:42 pm
Jestem Lazuri (Agnieszka) mam 17 lat i jestem z Katowic. Interesuje się mangą/anime, muzyką, lubie czytac książki i rysowac ;p
Mangi: Air Gear ( heart ), Naruto, Yami no Matsuei, DNAnge Ksiązka: Wiedźmin Sapkowskiego i książki Paulo Coelho Film: hmm... Władca Pierścieni muzyka: KSU, Akurat, Happysad, Nana Kitade, Gazette
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 1:41 am
lazuri Jestem Lazuri (Agnieszka) mam 17 lat i jestem z Katowic. Interesuje się mangą/anime, muzyką, lubie czytac książki i rysowac ;p Mangi: Air Gear ( heart ), Naruto, Yami no Matsuei, DNAnge Ksiązka: Wiedźmin Sapkowskiego i książki Paulo Coelho Film: hmm... Władca Pierścieni muzyka: KSU, Akurat, Happysad, Nana Kitade, Gazette Witam rowiesniczke 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 1:35 pm
aloha... a teraz jak sie zapoznalismy moglabys jakies zdjecia pokazac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 3:45 am
Kiray aloha... a teraz jak sie zapoznalismy moglabys jakies zdjecia pokazac... wyprzedziłeś mnie Generale. ZDJĘcie ZDJĘcię
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 15, 2006 1:26 pm
która część Katowic i gdzie do budy łazisz? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 7:55 am
>tarza się po podłodze< JA chce zdjęcia tej młodej pani
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 3:25 pm
BeeWolf >tarza się po podłodze< JA chce zdjęcia tej młodej pani przez te wasze ciagle : zdjecie, zdjecie to i ja sie nauczylam tak mowic... i teraz tylko ciagle jak cos to : ZdjEcie , zdjEcie domokun ludzie zaczynaja mnie sie bac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 18, 2006 1:37 am
Rin_Youkai BeeWolf >tarza się po podłodze< JA chce zdjęcia tej młodej pani przez te wasze ciagle : zdjecie, zdjecie to i ja sie nauczylam tak mowic... i teraz tylko ciagle jak cos to : ZdjEcie , zdjEcie domokun ludzie zaczynaja mnie sie bac XD no i poprawnie, moja krew.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 18, 2006 4:24 pm
witam. olej tych zaslinionych samcow, ktorzy upominaja sie o zdjecia domokun .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 21, 2006 3:50 pm
Lady Revania witam. olej tych zaslinionych samcow, ktorzy upominaja sie o zdjecia domokun . Że twojego zdjęcia nie chcemy oglądać, nie znaczy że musisz buntować inne gaianki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 6:15 pm
BTW, nie wspomniałam o jednej rzeczy....
uwaga, przygotować sie na wybuch....
LUBISZ GAZETTO???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SŁUCHASZ JESZCZE CZEGOŚ Z J-ROCKA??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 3:42 pm