|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 10:36 am
zakładam ten topic z myslą o tym zebysmy mogli sie pokazac jak wygladamy oczywiscie z własnej, nieprzymuszonej woli. Wiec na zachete zaczne ja ze swoja podobizna powodzonka- wygrywa ten ktory wytrzyma bez hawtowania ^^ po moim zdjeciu [Edit by Miss Tao] Zrobilam mala stronke, na ktora wrzucilam czesc zdjec (postaram sie wrzucic reszte... kiedys...) umieszczonych w tym topiku - zamiast sie przebijac przez 50+ stron, latwiej bedzie szybko sprawdzic jak wygladaja poszczegolni gildiowicze xd arrow GALLERYPS. jesli ktos chce, zebym szybko dorzucila jego zdjecia, niech je mi przysle na PM - tez mi sie nie chce przegladac tych 50 stron xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 10:42 am
To jaTeraz mam dłuższe włosy.. sweatdrop Tak do brody.. Jak zrobię następne zdjęcie, to wrzucę tu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 10:42 am
Pisarz, słonko ty moje...Chcesz w ryjka? Moja własna potwora- O TU
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 11:07 am
Pisarz zakładam ten topic z myslą o tym zebysmy mogli sie pokazac jak wygladamy oczywiscie z własnej, nieprzymuszonej woli. Wiec na zachete zaczne ja ze swoja podobizna http://piisarz.w.interia.pl/xx1.jpgpowodzonka- wygrywa ten ktory wytrzyma bez hawtowania ^^ po moim zdjeciu Pisarz... transfer przekroczony... zostaw tą interie i załóż konto na photobucket.com razz A oto ja... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 11:07 am
Edit: tu były moje brzydkie fotki blaugh niedługo będą nowe :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 11:10 am
HEH^^ A to moje ^^: LookajcieNiezłe nie?? whee whee whee whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 11:46 am
Geralt_Bialy_Wilk Pisarz zakładam ten topic z myslą o tym zebysmy mogli sie pokazac jak wygladamy oczywiscie z własnej, nieprzymuszonej woli. Wiec na zachete zaczne ja ze swoja podobizna http://piisarz.w.interia.pl/xx1.jpgpowodzonka- wygrywa ten ktory wytrzyma bez hawtowania ^^ po moim zdjeciu Pisarz... transfer przekroczony... zostaw tą interie i załóż konto na photobucket.com razz A oto ja... razz dzieki, no juz jestem na bukieciku ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 11:48 am
Delein Pisarz, słonko ty moje...Chcesz w ryjka? Moja własna potwora- O TUchce tylko słodkie buzi od mojej pieknosci :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 11:59 am
Pisarz Delein Pisarz, słonko ty moje...Chcesz w ryjka? Moja własna potwora- O TUchce tylko słodkie buzi od mojej pieknosci :* *całuje* no to masz ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 12:03 pm
Delein Pisarz Delein Pisarz, słonko ty moje...Chcesz w ryjka? Moja własna potwora- O TUchce tylko słodkie buzi od mojej pieknosci :* *całuje* no to masz ^^ heart mrrau dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 12:04 pm
 A to ja na Sylwestrze, juz po paru głebszych sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 12:11 pm
Cirilla  A to ja na Sylwestrze, juz po paru głebszych sweatdrop fajnio ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 12:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 12:34 pm
Mam nadzieję ,że nikt nie ma nic przeciwko temu, żebym sobie zapisała na kompie wasze fotki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|