|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 8:23 am
xd
Pomysł poddał mi kukus ...
Jak to było ... Kukus...
Głupie sytuacje na imprezach biggrin O dobre dobre biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:22 am
mnie na imprezy nie zapraszaja bo buc jestem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:48 pm
opcy mnie na imprezy nie zapraszaja bo buc jestem...... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:46 am
BeeWolf_san opcy mnie na imprezy nie zapraszaja bo buc jestem...... blaugh Gupie "lekko" dwuznaczne texty("na lekkim" rauszu) do laski ktorej chłopak siedzi obok sie zaliczają???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:48 am
Christoff_Gangrell BeeWolf_san opcy mnie na imprezy nie zapraszaja bo buc jestem...... blaugh Gupie "lekko" dwuznaczne texty("na lekkim" rauszu) do laski ktorej chłopak siedzi obok sie zaliczają??? w piatek to byla moja specjalnosc...nighty az sie zawstydzila xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:50 am
Vykk Christoff_Gangrell BeeWolf_san opcy mnie na imprezy nie zapraszaja bo buc jestem...... blaugh Gupie "lekko" dwuznaczne texty("na lekkim" rauszu) do laski ktorej chłopak siedzi obok sie zaliczają??? w piatek to byla moja specjalnosc...nighty az sie zawstydzila xd xd Buahahaaha ROTFL chyba troszeczke tak.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:03 am
Christoff_Gangrell Vykk Christoff_Gangrell BeeWolf_san opcy mnie na imprezy nie zapraszaja bo buc jestem...... blaugh Gupie "lekko" dwuznaczne texty("na lekkim" rauszu) do laski ktorej chłopak siedzi obok sie zaliczają??? w piatek to byla moja specjalnosc...nighty az sie zawstydzila xd xd Buahahaaha ROTFL chyba troszeczke tak.... blaugh to i tak nie wsio na co mnie stac xd poczekaj a sie przerkonasz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:04 am
A jeden gostek na imprezie u mojego kumpla zaczał rwac jego strasza po pijaku(tzn on był pijany nie ona wink ) bo ta jakos tak wczwesnie wróciła on był zdrowo napruty a ze babka podobno wporzo wyglada(no i jest wporzo bo cała sprawe obrociła w zart) to gosciu pomyslał ze to jedna z zaproszonych panien....(ROTFL)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:14 am
Christoff_Gangrell A jeden gostek na imprezie u mojego kumpla zaczał rwac jego strasza po pijaku(tzn on był pijany nie ona wink ) bo ta jakos tak wczwesnie wróciła on był zdrowo napruty a ze babka podobno wporzo wyglada(no i jest wporzo bo cała sprawe obrociła w zart) to gosciu pomyslał ze to jedna z zaproszonych panien....(ROTFL) Ej no co jest????? tylko ja tu jestem??? pisac cos bo sie jak dziwnie czuje..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:11 am
od czego by tu zacząć? hmmmmmmm... może od przypałów rodzinnych... ale nie teraz, bo mi się nie chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 30, 2005 5:32 am
Kukus od czego by tu zacząć? hmmmmmmm... może od przypałów rodzinnych... ale nie teraz, bo mi się nie chce tylko nie mow im wszystkiego bo sie bede z Ozzwaldowym wstydał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 9:53 am
BeeWolf_san Kukus od czego by tu zacząć? hmmmmmmm... może od przypałów rodzinnych... ale nie teraz, bo mi się nie chce tylko nie mow im wszystkiego bo sie bede z Ozzwaldowym wstydał. ninja .... question ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 8:17 am
Christoff_Gangrell BeeWolf_san Kukus od czego by tu zacząć? hmmmmmmm... może od przypałów rodzinnych... ale nie teraz, bo mi się nie chce tylko nie mow im wszystkiego bo sie bede z Ozzwaldowym wstydał. ninja .... question .... No no no, głupie rzeczy sie robiło nie redface blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 11:49 am
BeeWolf_san Christoff_Gangrell BeeWolf_san Kukus od czego by tu zacząć? hmmmmmmm... może od przypałów rodzinnych... ale nie teraz, bo mi się nie chce tylko nie mow im wszystkiego bo sie bede z Ozzwaldowym wstydał. ninja .... question .... No no no, głupie rzeczy sie robiło nie redface blaugh Głupsze niż rwanie strarszej kumpla??? wink OOOOOOPOOOOOOOOOOOOOOWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEDZ COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 1:26 pm
Christoff_Gangrell BeeWolf_san Christoff_Gangrell BeeWolf_san Kukus od czego by tu zacząć? hmmmmmmm... może od przypałów rodzinnych... ale nie teraz, bo mi się nie chce tylko nie mow im wszystkiego bo sie bede z Ozzwaldowym wstydał. ninja .... question .... No no no, głupie rzeczy sie robiło nie redface blaugh Głupsze niż rwanie strarszej kumpla??? wink OOOOOOPOOOOOOOOOOOOOOWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEDZ COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja ci opowiem.... pewnego razu budze sie na kanapie u Beewolfa... podnosze sie do pozycji siedzacej i soe rozgladam po pokoju. Swoj wzrok kieruje na luzko Bee by zobaczyc czy spi... nie spal... obejmowal swoimi udami kukusa... i obaj dziwnie sie poruszali xp wolalem sie polorzyc, by nie widziec co sie bedzie dzialo dalej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|