Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Topik skarg i zazalen Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 9 10 11 12 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue May 02, 2006 2:22 pm

Tutaj mozna bez ograniczen ponarzekac na POGGa. Moze jest na forum cos co Was irytuje. Moze nie podobaja Wam sie (lub jakichs brakuje) podpunkty regulaminu , topiki albo zachowanie innych uzytkownikow. Moze wkurzaja was decyzdje moderatorow...Tutaj mozemy o tym porozmawiac. Dzieki temu moze wspolnie uda nam sie wprowadzic zmiany, ktore sprawia, ze forum stanie sie przyjaznym miejscem dla wszystkich uzytkownikow.

Czesc druga tego topiku bedzie stanowila lista "donosow" (brzmi troche niefajnie, ale zaraz wyjasnie o co chodzi). W kolejnej chmurce bedzie zamieszczona lista osob, ktore dzialaja wam na nerwy. Zgloszenia mozecie przesylac anonimowo do Twistus lub do mnie przez PMy. Autorzy wypowiedzi nie beda podani. Gwarantujemy 100% anonimowosc wink
Pewnie zastanawiacie sie czemu niby ma to sluzyc. Otoz czasem zdarza sie tak, ze ktos nas irytuje, ale nie mamy odwagi powiedziec tego wprost. Jezli drazni was zachowanie jakiegos uzytkownika napiszcie o tym do nas, a my wpiszemy go na liste wraz z uzasadnieniem. Dzieki temu powstanie obraz konkretnych zarzutow, ktore moze pozwola tej osobie przemyslec swoje zachowanie. Osoby wybitnie irytujace beda usuwane z forum- decyzje o tym beda podejmowac moderatorzy wspolnie.

Prosze tylko o powazne wiadomosci, jak macie pisac np: "wkurza mnie X, bo nosi zolte skarpetki, a ja nie lubie jak ktos nosi zolte skarpetki" to od razu mozecie sobie darowac wink
PostPosted: Tue May 02, 2006 2:23 pm

donosy 3nodding

Ryuukei oshii
Crew

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Tue May 02, 2006 2:29 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed May 03, 2006 12:09 pm

RUFUS.ABBYSINIAN

renge_karen

PostPosted: Thu May 04, 2006 1:29 am

PostPosted: Thu May 04, 2006 6:09 am

RUFUS.ABBYSINIAN

BeeWolf_san

PostPosted: Fri May 05, 2006 1:39 pm

PostPosted: Mon May 08, 2006 11:44 am

MarianKanapowiec
pragnę donieść, że BeeWolf gryzie robiąc fiuta i, jebany wykolejeniec gapi się na majtki mojej dziewuszki

czy ja Ci musze wciaz przypominac tresc regulaminu, ktory wspoltworzyles? Albo o tym, ze to, ze Cie czasem lubie nie jest jeszcze powodem, zebys siedzial tu jak swieta krowa i myslal, ze wszystko Ci wolno? Cenzuruj troche te swoje posty, bo potem znow bedziesz marudzil, ze Ci je niesprawiedliwie kasuje.

Omega Sun
Captain

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu May 11, 2006 11:12 am

Nie podoba mi sie, ze niektorzy przychodza i marudza: ze nudno.. ze nic sie nie dzieje... ze nikogo nie ma... zamiast zaczac jakas rozmowe blaugh
PostPosted: Wed May 17, 2006 2:47 am

Omega Sun
Nie podoba mi sie, ze niektorzy przychodza i marudza: ze nudno.. ze nic sie nie dzieje... ze nikogo nie ma... zamiast zaczac jakas rozmowe blaugh

skladam oficjalnie podpis pod typ postem.....ole!  

revcat

Mroczny Tato

PostPosted: Fri Jun 02, 2006 5:30 pm

Nie podoba mi sie ze mam za malo hajsu. Prosze to natychmiast zmienic albo... no wlasnie musicie uwazac 3nodding
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 1:26 am

a ja skladam skarge na tych co chyba nie zrozumieli sensu stworzenia tego topiku sweatdrop

Ryuukei oshii
Crew

Mroczny Tato

PostPosted: Sun Jun 04, 2006 1:51 am

Twistus
a ja skladam skarge na tych co chyba nie zrozumieli sensu stworzenia tego topiku sweatdrop
mowilem wam ze tak bedzie blaugh wink
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 9 10 11 12 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas