Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Troche Kulturki Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 27 28 29 30 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein

PostPosted: Mon Aug 23, 2004 12:16 pm

Chciałabym, aby powstał choć jeden topic poświęcony naszej wspólnej twórczości, czyli tym, czym Polacy mogą się pochwalić.
Zamieszczajcie tu swoje rysunki, wiersze, zdjęcia...opowiadania może nie, na to są osobne tematy.
Jednym słowem- wyżyjcie się artystycznie XD. (a drugim- żeby nie zaśmiecać gildii, postujcie tutaj)

Pozwólcie, ze zacznę pierwsza rysunkami. Krytyka mile widziana.

User ImageUser Image
User ImageUser Image
User ImageUser Image
User ImageUser Image

Więcej i lepsze wersje na Moim Deviancie XD
PostPosted: Mon Aug 23, 2004 12:43 pm

Widziałem już część twoich dzieł na Devian'cie - masz styl i kreskę - ja osobiście teżcosik kreślęołówkami ( tylko miękkie ) ale nie chce mi się lataćdo kumpla żeby robił cyfrówką zdjęcia więc ograniczę się do krytyki ( wiem wiem - krytykować każdy może )

PointZer0

Delein

PostPosted: Mon Aug 23, 2004 1:03 pm

Uber.Zer0
Widziałem już część twoich dzieł na Devian'cie - masz styl i kreskę - ja osobiście teżcosik kreślęołówkami ( tylko miękkie ) ale nie chce mi się lataćdo kumpla żeby robił cyfrówką zdjęcia więc ograniczę się do krytyki ( wiem wiem - krytykować każdy może )

Jak będziesz miał kiedyś możliwość, to zapisuj się na devianta...strasznie jestem Twoich pracek siekawa!
PostPosted: Mon Aug 23, 2004 1:05 pm

Delein
Uber.Zer0

Jak będziesz miał kiedyś możliwość, to zapisuj się na devianta...strasznie jestem Twoich pracek siekawa!

MogęCi coś nabazgrać i zfotograafować u kumpla

PointZer0

PointZer0

PostPosted: Mon Aug 23, 2004 1:06 pm

tylko nie wiem kiedy wraca kumpel
PostPosted: Mon Aug 23, 2004 1:07 pm

Delein

Pozwólcie, ze zacznę pierwsza rysunkami. Krytyka mile widziana.

User ImageUser Image
User ImageUser Image
User ImageUser Image
User ImageUser Image

Więcej i lepsze wersje na Moim Deviancie XD

Niestety ani tutaj ani na Devianie nie widze rysunkow, zastepuja je za to sexowne czerwone krzyzyki XD
A to moja dzisiejsza zabawa w esdeczki ^^
User ImageUser Image
User ImageUser Image
User Image

Kagenobaka

amalath

9,050 Points
  • Invisibility 100
  • Forum Regular 100
  • Piepitcher 100
PostPosted: Mon Aug 23, 2004 1:18 pm

Kage, one są kawaii^^
PostPosted: Mon Aug 23, 2004 1:36 pm

dark wampirek
Kage, one są kawaii^^

Jej ^^ Dzieki wampirku ;]

Kagenobaka

Hybrid_girl

PostPosted: Tue Aug 24, 2004 3:04 am

Fajnie, ze powstał taki topic. Sama sie zastanawiałam, czy takiego nie załozyc smile No ale moje tempo myślenia jest... ehem... czasem znikome wink

Owszem, mam kilka prac, czy to sztuką można nazwać to nie mnie oceniać. Nie chce mi sie ich wszystkich tu zamieszczac, bo to trochę by mi zajęło... Dlatego zapraszam na moją stronkę : http://republika.pl/demon_zycia
PostPosted: Tue Aug 24, 2004 8:35 am

Kage, śliczne! ^^ Też bym tak chciała.

No, niestety, albo nie mam weny rysowniczej, albo sprzętu/warunków, albo mi skaner nie działa!
A to, co mam, jest sprzed ponad roku, a w tym czasie zdążyłam się trochę poprawić... Rysuję od niedawna i droga przedemną jeszcze daleka...
Jeśli chcecie się pobawić, oglądając bazgroły zwane rysunkiem i pokrytykować sobie coś, bo jest to, to proszę bardzo...
(jestem w złym humorze, mój brat wrócił z wakacji stare )
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. - najnowsze dzieło... tzn. najnowsze ze zeskanowanych... Następne czekają w kolejce...
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. - Tu akurat lineart jest mojej kumpeli, chwalę jej szkic i swój "kunszt" kolorowania...
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. - Co się dzieje, kiedy mnie się nudzi i mam włączonego Painta...
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. - sprzed roku...
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. - j/w

I to tyle... Reszta nie nadaje się do pokazania światu...
...
...
...
Ja chcę tablet!
...

Aque

Kagenobaka

PostPosted: Tue Aug 24, 2004 9:28 am

Hybrid_girl
Fajnie, ze powstał taki topic. Sama sie zastanawiałam, czy takiego nie załozyc smile No ale moje tempo myślenia jest... ehem... czasem znikome wink

Owszem, mam kilka prac, czy to sztuką można nazwać to nie mnie oceniać. Nie chce mi sie ich wszystkich tu zamieszczac, bo to trochę by mi zajęło... Dlatego zapraszam na moją stronkę : http://republika.pl/demon_zycia

Bardzo podobaja mi sie twoje pomysly wink
PostPosted: Tue Aug 24, 2004 9:32 am

Aque
Kage, śliczne! ^^ Też bym tak chciała.

Podobaja mi sie twoje prace, zwlaszcza ze ja myszka doslownie NIC nie potrafie narysowac. A co do rysowania na moim kiepskim poziomie to uwierz - K-A-Z-D-Y kto CHCE tak potrafi. Trzeba sie tylko przylozyc. Ja sobie bazgram od poczatku zycia (odkad pamietam) no i narazie nie jestem zbytnio zadowolony, ale caly czas nad tym pracuje. Cwicze, cwicze i jeszcze raz cwicze. Poza tym jezeli chodzi o grafike komputerowa (np. kolorowanie) to faktycznie - trzeba miec dobry sprzet i narzedzia. Bez tableta i profesjonalnego programiku ani rusz.

Kagenobaka

Setsuna Dragonclaw

PostPosted: Tue Aug 24, 2004 9:56 am

właśnie crying ja nie mam ani jednego ani drugiego

mam tylko "project dogwaffle" ale na nim nie można za bardzo poprawiać już istniejących...

czego ty kage używasz question
PostPosted: Tue Aug 24, 2004 10:06 am

Setsuna Dragonclaw

mam tylko "project dogwaffle" ale na nim nie można za bardzo poprawiać już istniejących...

Uzywam Tableta firmy Pentagram (model XL) oraz programu firmy Ulead zwanego Photoimpact (pelna wersja zostala dolaczona do tableta)

Kagenobaka

Setsuna Dragonclaw

PostPosted: Tue Aug 24, 2004 10:26 am

Kagenoyami
Setsuna Dragonclaw

Uzywam Tableta firmy Pentagram (model XL) oraz programu firmy Ulead zwanego Photoimpact (pelna wersja zostala dolaczona do tableta)

od dłuższego czasu nawijam rodzicom o tablet... nawet niewielki... żeby tylko był... właśnie o pentagrama...
ja ce tablet!!! whee whee

pewnie nie narysowałbyś mojej postaci za samo "proszę" i "dziękuję"? 3nodding 3nodding 3nodding
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: 1 2 3 ... 4 ... 27 28 29 30 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces