Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
Malreni Kin gyűjteménye (Állandó ajándékokkal!) Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Dec 03, 2015 4:31 pm

Ide majd valami frappáns szöveget fogok írni egyszer. Addig, helyette jöjjenek a Kinek.

Jelenleg ezeket a Kineket birtoklom:
Frissítve: 2016. Június 21.

User Image User Image User Image User Image User Image User Image User Image User Image User Image User Image

User Image User Image User Image User Image User Image User Image User Image User Image User Image User Image

User Image = Hiányzik a gyűjteményből.
User Image = Helyfoglaló jövőbeli Kineknek.  
PostPosted: Thu Dec 03, 2015 4:32 pm

Ezek a kicsikék hiányoznak jelenleg a gyűjteményemből:
Frissítve: 2016. Július 21.

User Image User Image User Image User Image User Image

(Ajándékokat nagy örömmel fogadok!)

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Dec 03, 2015 4:33 pm

Ezekből a Kinekből van többletem:
Frissítve: 2016. Május 27.

A lentebb látható Kinekből van raktáron jó néhány darab. Mivel nincs kedvem, se időm felrakosgatni őket egyenként a piacon eladásra, ezért felajánlom őket ajándékba azoknak, akiknek kellenek. Ha valamelyikre, vagy akár többre igényt tartasz, akkor írj ide vagy küldj nekem PM-et. Ez a felajánlás állandó jellegű, addig amíg a készlet tart!

PostPosted: Sun Dec 06, 2015 10:36 pm

Gratulálok! Szép gyűjtemény! 4laugh sok sikert a továbbiakhoz! 3nodding

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Dec 23, 2015 12:12 am

Hajrá smile
PostPosted: Sat Apr 02, 2016 8:54 am

Felraktam azokat a Kineket, amikből van felesleges raktáron. A harmadik posztban találjátok a listát. Ha valamelyiket, vagy akár többet szeretnétek kérni, akkor írjatok és küldöm őket.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Apr 02, 2016 10:32 am

Egy Kin születése:
Képes riport

Nyuszitojások békésen várnak a sorsukra.

User Image

Mind megvan!

User Image

És kész is!

User Image

A főnök megérkezett! (Inventory kiürítve.)

User Image
PostPosted: Mon Apr 04, 2016 10:24 am

Malreni
Egy Kin születése:
Képes riport

User Image

Mind megvan!

User Image

És kész is!

User Image

User Image

Gratulálok smile Jó sok... Gondolom sokáig tarthatott összegyűjteni..

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Apr 04, 2016 12:30 pm

Obi Aoi
Malreni
Egy Kin születése:
Képes riport

Mind megvan!

És kész is!

User Image

Köszönöm! cat_biggrin Hát, pár napig eltartott. Főleg úgy, hogy csak meló után volt időm rá itthon. Ettől függetlenül jó volt elütni vele az időt, mert csak kattintgatni kellett. Bármi máshoz általában túl fáradt szoktam lenni, így pont ideális móka volt. cat_3nodding
PostPosted: Thu Apr 07, 2016 1:50 am

Malreni
Obi Aoi
Malreni
Egy Kin születése:
Képes riport

Mind megvan!

És kész is!

User Image

Köszönöm! cat_biggrin Hát, pár napig eltartott. Főleg úgy, hogy csak meló után volt időm rá itthon. Ettől függetlenül jó volt elütni vele az időt, mert csak kattintgatni kellett. Bármi máshoz általában túl fáradt szoktam lenni, így pont ideális móka volt. cat_3nodding

Értem smile Ezzel a kattintós dologgal én is így vagyok valamennyire időnként...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Apr 17, 2016 12:41 pm

Végre volt annyi időm, hogy felfejlesszek egy Solar Leafkitet tízes szintre. Az első keresztezés nem sikerült, de a második már biztatóbbnak tűnik. Ha valaki szeretne magának egy Ghost Leafkitet, de nem akarja kiperkálni a piaci árát, annak szívesen megpróbálok keresztezni egy sajátot. Nem kérek plusz pénzt, csak a Ghostly Shardot és a keresztezés árát, azaz 1 milliárd aranyat.
PostPosted: Thu May 26, 2016 7:21 pm

Vicc, hogy két hónapon keresztül senki nem vette észre az ingyen elvihető Kinek között a Pegacorn Fluffot, ami röpke 20 milliárdot ér a piacon. cat_lol Ingyen. Elvihető. VOLT. Eladtam, mindenki okulására.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

renahk

46,600 Points
  • SpoOOokie Cookie Camp Treat Hunter 50
  • Vocalizing Hisser 25
  • Waffles! 25
PostPosted: Tue Aug 09, 2016 1:13 am

Malreni
Vicc, hogy két hónapon keresztül senki nem vette észre az ingyen elvihető Kinek között a Pegacorn Fluffot, ami röpke 20 milliárdot ér a piacon. cat_lol Ingyen. Elvihető. VOLT. Eladtam, mindenki okulására.

én a mai napig őrzök két érintetlen levelet, amiből pegacorn fluff születik, ha valakinek tényleg szüksége lenne rá és nem eladná felajánlom. meg van az összes bunny rangerből is felháborító többletem (már átküldtem egy másik acc-ra, mert nem töltődött be a játék), abból is tudok felajánlani, illetve a slime-okból, azokkal is tele vagyok. viszont nincs arcom csak azért elkérni a ghost lanterneket (eerie+sima) meg a kokeshit, h visszaváltsam 500millióért rofl

szép gyűjtemény egyébként, gratula! csak hiányolom a listáról a sakura pegacorn fluffot sweatdrop
egyre nehezebb szerintem gyűjtőnek lenni az állandó drága új kinekkel...cuccokat is vennék az avimnak, nem csak kineket lol szerintem én soha nem fogom tudni az összeset összegyűjteni, de kíváncsian várom neked hogy halad majd a gyűjtögetés és drukkokok wink
PostPosted: Tue Aug 09, 2016 4:14 pm

renahk
Malreni

én a mai napig őrzök két érintetlen levelet, amiből pegacorn fluff születik, ha valakinek tényleg szüksége lenne rá és nem eladná felajánlom. meg van az összes bunny rangerből is felháborító többletem (már átküldtem egy másik acc-ra, mert nem töltődött be a játék), abból is tudok felajánlani, illetve a slime-okból, azokkal is tele vagyok. viszont nincs arcom csak azért elkérni a ghost lanterneket (eerie+sima) meg a kokeshit, h visszaváltsam 500millióért rofl

szép gyűjtemény egyébként, gratula! csak hiányolom a listáról a sakura pegacorn fluffot sweatdrop
egyre nehezebb szerintem gyűjtőnek lenni az állandó drága új kinekkel...cuccokat is vennék az avimnak, nem csak kineket lol szerintem én soha nem fogom tudni az összeset összegyűjteni, de kíváncsian várom neked hogy halad majd a gyűjtögetés és drukkokok wink

Köszönöm szépen! cat_biggrin A listám már bővült jó pár új példánnyal, de az event végéig nem fogom frissíteni a listát.
Hát, az igazat megvallva, nem szívesen adnám oda Kokeshiket és Lanterneket azért, hogy semmivé legyenek. cat_sweatdrop
Ha tényleg örömmel ajánlod a Kinjeidet, szívesen kiteszem őket a posztba. Köszönöm a többiek nevében is.
A Sakura Pegacorn Fluff azért nem szerepel a listán, mert a recolor változatokat nem gyűjtöm, csak az eredetieket. Annyi aranya világon nincs, hogy ténylegesen mindet megszerezzem, főleg, hogy van olyan, amit 10 TRILLIÁRD aranyért árulnak jelenleg. cat_lol

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Aug 22, 2016 2:22 am

Malreni
renahk
Malreni

Köszönöm szépen! cat_biggrin A listám már bővült jó pár új példánnyal, de az event végéig nem fogom frissíteni a listát.
Hát, az igazat megvallva, nem szívesen adnám oda Kokeshiket és Lanterneket azért, hogy semmivé legyenek. cat_sweatdrop
Ha tényleg örömmel ajánlod a Kinjeidet, szívesen kiteszem őket a posztba. Köszönöm a többiek nevében is.
A Sakura Pegacorn Fluff azért nem szerepel a listán, mert a recolor változatokat nem gyűjtöm, csak az eredetieket. Annyi aranya világon nincs, hogy ténylegesen mindet megszerezzem, főleg, hogy van olyan, amit 10 TRILLIÁRD aranyért árulnak jelenleg. cat_lol

Ez a 10 trilliárd már ezzel a hülye hiperinflációval együtt is nevetséges eek xp
Grat a Pegacornhoz smile
Reply
Magyar Guild

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas