|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 03, 2015 4:31 pm
Ide majd valami frappáns szöveget fogok írni egyszer. Addig, helyette jöjjenek a Kinek.
= Hiányzik a gyűjteményből.
= Helyfoglaló jövőbeli Kineknek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 03, 2015 4:32 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 03, 2015 4:33 pm
Ezekből a Kinekből van többletem: Frissítve: 2016. Május 27.
A lentebb látható Kinekből van raktáron jó néhány darab. Mivel nincs kedvem, se időm felrakosgatni őket egyenként a piacon eladásra, ezért felajánlom őket ajándékba azoknak, akiknek kellenek. Ha valamelyikre, vagy akár többre igényt tartasz, akkor írj ide vagy küldj nekem PM-et. Ez a felajánlás állandó jellegű, addig amíg a készlet tart!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 06, 2015 10:36 pm
Gratulálok! Szép gyűjtemény! 4laugh sok sikert a továbbiakhoz! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 23, 2015 12:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2016 8:54 am
Felraktam azokat a Kineket, amikből van felesleges raktáron. A harmadik posztban találjátok a listát. Ha valamelyiket, vagy akár többet szeretnétek kérni, akkor írjatok és küldöm őket.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2016 10:32 am
Egy Kin születése: Képes riport Nyuszitojások békésen várnak a sorsukra.Mind megvan!És kész is!A főnök megérkezett! (Inventory kiürítve.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2016 10:24 am
Malreni Egy Kin születése: Képes riport Nyuszitojások békésen várnak a sorsukra.Mind megvan!És kész is!A főnök megérkezett! (Inventory kiürítve.)Gratulálok smile Jó sok... Gondolom sokáig tarthatott összegyűjteni..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 04, 2016 12:30 pm
Obi Aoi Malreni Egy Kin születése: Képes riport Nyuszitojások békésen várnak a sorsukra.Mind megvan!És kész is!A főnök megérkezett! (Inventory kiürítve.)Gratulálok smile Jó sok... Gondolom sokáig tarthatott összegyűjteni.. Köszönöm! cat_biggrin Hát, pár napig eltartott. Főleg úgy, hogy csak meló után volt időm rá itthon. Ettől függetlenül jó volt elütni vele az időt, mert csak kattintgatni kellett. Bármi máshoz általában túl fáradt szoktam lenni, így pont ideális móka volt. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2016 1:50 am
Malreni Obi Aoi Malreni Egy Kin születése: Képes riport Nyuszitojások békésen várnak a sorsukra.Mind megvan!És kész is!A főnök megérkezett! (Inventory kiürítve.)Gratulálok smile Jó sok... Gondolom sokáig tarthatott összegyűjteni.. Köszönöm! cat_biggrin Hát, pár napig eltartott. Főleg úgy, hogy csak meló után volt időm rá itthon. Ettől függetlenül jó volt elütni vele az időt, mert csak kattintgatni kellett. Bármi máshoz általában túl fáradt szoktam lenni, így pont ideális móka volt. cat_3nodding Értem smile Ezzel a kattintós dologgal én is így vagyok valamennyire időnként...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2016 12:41 pm
Végre volt annyi időm, hogy felfejlesszek egy Solar Leafkitet tízes szintre. Az első keresztezés nem sikerült, de a második már biztatóbbnak tűnik. Ha valaki szeretne magának egy Ghost Leafkitet, de nem akarja kiperkálni a piaci árát, annak szívesen megpróbálok keresztezni egy sajátot. Nem kérek plusz pénzt, csak a Ghostly Shardot és a keresztezés árát, azaz 1 milliárd aranyat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 26, 2016 7:21 pm
Vicc, hogy két hónapon keresztül senki nem vette észre az ingyen elvihető Kinek között a Pegacorn Fluffot, ami röpke 20 milliárdot ér a piacon. cat_lol Ingyen. Elvihető. VOLT. Eladtam, mindenki okulására.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2016 1:13 am
Malreni Vicc, hogy két hónapon keresztül senki nem vette észre az ingyen elvihető Kinek között a Pegacorn Fluffot, ami röpke 20 milliárdot ér a piacon. cat_lol Ingyen. Elvihető. VOLT. Eladtam, mindenki okulására. én a mai napig őrzök két érintetlen levelet, amiből pegacorn fluff születik, ha valakinek tényleg szüksége lenne rá és nem eladná felajánlom. meg van az összes bunny rangerből is felháborító többletem (már átküldtem egy másik acc-ra, mert nem töltődött be a játék), abból is tudok felajánlani, illetve a slime-okból, azokkal is tele vagyok. viszont nincs arcom csak azért elkérni a ghost lanterneket (eerie+sima) meg a kokeshit, h visszaváltsam 500millióért rofl szép gyűjtemény egyébként, gratula! csak hiányolom a listáról a sakura pegacorn fluffot sweatdrop egyre nehezebb szerintem gyűjtőnek lenni az állandó drága új kinekkel...cuccokat is vennék az avimnak, nem csak kineket lol szerintem én soha nem fogom tudni az összeset összegyűjteni, de kíváncsian várom neked hogy halad majd a gyűjtögetés és drukkokok wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2016 4:14 pm
renahk Malreni Vicc, hogy két hónapon keresztül senki nem vette észre az ingyen elvihető Kinek között a Pegacorn Fluffot, ami röpke 20 milliárdot ér a piacon. cat_lol Ingyen. Elvihető. VOLT. Eladtam, mindenki okulására. én a mai napig őrzök két érintetlen levelet, amiből pegacorn fluff születik, ha valakinek tényleg szüksége lenne rá és nem eladná felajánlom. meg van az összes bunny rangerből is felháborító többletem (már átküldtem egy másik acc-ra, mert nem töltődött be a játék), abból is tudok felajánlani, illetve a slime-okból, azokkal is tele vagyok. viszont nincs arcom csak azért elkérni a ghost lanterneket (eerie+sima) meg a kokeshit, h visszaváltsam 500millióért rofl szép gyűjtemény egyébként, gratula! csak hiányolom a listáról a sakura pegacorn fluffot sweatdrop egyre nehezebb szerintem gyűjtőnek lenni az állandó drága új kinekkel...cuccokat is vennék az avimnak, nem csak kineket lol szerintem én soha nem fogom tudni az összeset összegyűjteni, de kíváncsian várom neked hogy halad majd a gyűjtögetés és drukkokok wink Köszönöm szépen! cat_biggrin A listám már bővült jó pár új példánnyal, de az event végéig nem fogom frissíteni a listát. Hát, az igazat megvallva, nem szívesen adnám oda Kokeshiket és Lanterneket azért, hogy semmivé legyenek. cat_sweatdrop Ha tényleg örömmel ajánlod a Kinjeidet, szívesen kiteszem őket a posztba. Köszönöm a többiek nevében is. A Sakura Pegacorn Fluff azért nem szerepel a listán, mert a recolor változatokat nem gyűjtöm, csak az eredetieket. Annyi aranya világon nincs, hogy ténylegesen mindet megszerezzem, főleg, hogy van olyan, amit 10 TRILLIÁRD aranyért árulnak jelenleg. cat_lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2016 2:22 am
Malreni renahk Malreni Vicc, hogy két hónapon keresztül senki nem vette észre az ingyen elvihető Kinek között a Pegacorn Fluffot, ami röpke 20 milliárdot ér a piacon. cat_lol Ingyen. Elvihető. VOLT. Eladtam, mindenki okulására. én a mai napig őrzök két érintetlen levelet, amiből pegacorn fluff születik, ha valakinek tényleg szüksége lenne rá és nem eladná felajánlom. meg van az összes bunny rangerből is felháborító többletem (már átküldtem egy másik acc-ra, mert nem töltődött be a játék), abból is tudok felajánlani, illetve a slime-okból, azokkal is tele vagyok. viszont nincs arcom csak azért elkérni a ghost lanterneket (eerie+sima) meg a kokeshit, h visszaváltsam 500millióért rofl szép gyűjtemény egyébként, gratula! csak hiányolom a listáról a sakura pegacorn fluffot sweatdrop egyre nehezebb szerintem gyűjtőnek lenni az állandó drága új kinekkel...cuccokat is vennék az avimnak, nem csak kineket lol szerintem én soha nem fogom tudni az összeset összegyűjteni, de kíváncsian várom neked hogy halad majd a gyűjtögetés és drukkokok wink Köszönöm szépen! cat_biggrin A listám már bővült jó pár új példánnyal, de az event végéig nem fogom frissíteni a listát. Hát, az igazat megvallva, nem szívesen adnám oda Kokeshiket és Lanterneket azért, hogy semmivé legyenek. cat_sweatdrop Ha tényleg örömmel ajánlod a Kinjeidet, szívesen kiteszem őket a posztba. Köszönöm a többiek nevében is. A Sakura Pegacorn Fluff azért nem szerepel a listán, mert a recolor változatokat nem gyűjtöm, csak az eredetieket. Annyi aranya világon nincs, hogy ténylegesen mindet megszerezzem, főleg, hogy van olyan, amit 10 TRILLIÁRD aranyért árulnak jelenleg. cat_lol Ez a 10 trilliárd már ezzel a hülye hiperinflációval együtt is nevetséges eek xp Grat a Pegacornhoz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|