|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2012 11:57 pm
Az announcement lefordítvaQuote: Itt Cindy Donovinh a Gaia 9 Action News hírműsorában. Bár közelednek az ünnepek, a mostani eseményeket mindennek lehetett nevezni, csak örömtelinek nem: alvilági hatalmi harcnak lehettünk a tanúi vámpírok és dark elfek között, pletykák terjengtek pokoli okkult tervekről és szemmel látható rettegés uralkodik. Néhány hisztérikus jós azt jósolja, hogy ezek a rossz események a közelgő apokalipszis előjelei! De minden végzet és bánat ellenére néhány gaiai elszántan kapaszkodik az ünnepi hangulat utolsó morzsáiba. Adjunk nekik erőt - mondom én, egy díjnyertes hírmondó - ha a világnak tényleg vége lesz a hónap végén, akkor akár odahúzódhatunk a karácsonyfa mellé és együtt élvezhetjük ki utolsó napjainkat. Tehát hagyjuk a fenébe az apokalipszist - bontsunk ajándékokat! Az ünnepek szellemében minden gaiait meghívunk, hogy vegyen sok cuccot a Karácsony 12 Napja programban. Gyertek ide, nyissátok ki őket, és minden nap gyertek vissza a többiért! Amit eddig az eventtel kapcsolatban tudni lehet (forrás: Ask The Admin fórumtopikok, a Gaia dolgozóinak visszajelzései):- nem lesz flash az eventben, de a fórum és más Gaia aloldalak bele lesznek foglalva elvileg - zOMG-n nem lesz karácsonyi event, Townsban valószínűleg nem lesz caroling, csak a boltokban (de hó az van a régi Townsban most) - Towns 2-ben se lesz caroling, nincs idő megcsinálni az idén - már karácsony napja előtt kiadnak ingyen cuccokat a karácsonyi event alatt, de természetesen részt kell venni, hogy megnyerd a cuccokat - az event maga kb. kéthetes lesz - valaki megtalálta, milyenné változik majd a fejléc később több lépésben, lásd ebben a topikban, ha érdekel Kronológia: - 12. 14. - megjelent a fejlécben egy bomba karácsonyfadísz, rákattintva egy még hiányos event oldalon találjuk magunkat, ahol minden nap egy-egy cuccot lehet felszedni egészen december 20-ig 26-ig (nagy eséllyel, mivel az announcement-ben 12 days of Xmas-t írtak és a bomba számlálója december 26-ig számol vissza). - 12. 16. - az új Gaia mangafejezet, a Gambit első három oldala felkerült, története a halloween-i mangafejezetekét folytatja. - 12. 19. - felkerült az event fejléce (nagyon szép szerintem), caroling a boltokban nincs még, az event fórum is megnyílt (talán már korábban), de maga az event nem kezdődött még el. Itt érhető el a fórum: http://www.gaiaonline.com/forum/apocalypsmas/f.979/- 12. 20. - felkerültek a Gambit mangafejezet 4-7. oldalai. Már a 4. oldal is rendesen fent van az elején, korábban hiányzott a többi közül. - 12. 21. - elkezdődött az Apocalypsmas event, lehet Carolingozni a boltokban, egyelőre valamiért tavalyi Spirited cuccokat lehet kapni... Remélem, hogy csak bug. - 12. 21 este - kicserélték a carolingért kapható cuccokat az idei szettre. "Nehezítettek" az eventen, most már lassabban jönnek össze a redeem-ek és a destroyok, többet kell értük posztolni/donatelni. - 12. 26 - nincs több napi cucc az Apocalypsmas oldalon, a headerekben pár napja már egy holdsarló van, valószínűleg Nüx (latinul/angol mangában Nyx) fizikai világba jövetelével van kapcsolatban, rajta is van egy félhold a csuklyája felett - 12. 31 - feltették a Treehouse-ba az Apocalyptic Explosion háttér itemet, ára 32 sticker - 12. 31 este - felkerültek a Gambit mangafejezet utolsó oldalai - 01. 04. - vége az Apocalypsmas-nak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2012 11:57 pm
Az event menete
Az Apocalypse oldalon egy random forma jön be, ami valamelyik karácsonyfadísz azok a fajták közül, melyek az event oldalán lévő karácsonyfán vannak. Ha az Apocalypse fórumban posztolsz, energy-t kapsz. Egy posztolás 3%-4%-ot lendít a statokon,. Update: ha adakozol a Dumpster Dive-ba az inventorydban (Donate Item), akkor is 3%-kot emelkedik, így akinek sok alig használt olcsó cucca van, hajrá. Ha több van neked egy cuccból amit eladakoznál, egyenként csináld! Ha egyszerre többet adakozol valamiből, azt egynek veszi! Update #2: Most már többet kell posztolni/adakozni egy redeemért/destroyért, 30x kell kb, 1 donate/poszt 3%-ot ad most már Update #3: Ha Carolingból megkaptál egy cuccot a 22 Caroling után, kapsz egy kész karácsonyfadíszt (köszi az infót Molylepke smile ) Minden Caroling cuccot egyszer lehet csak megkapni Carolinggal. Ahogy egyre több energy-d lesz, egyre jobban töltődik fel a szürke forma. Ha feltöltődött 100-ra, akkor lehet választani, hogy redeem, vagy destroy. Alapjában véve olyan mint a Halloween, csak sokkal egyszerűbb, kettő helyett egyféle energyvel, támadás gyógyítás nélkül. Kb. 30-35 posztonként/adakozásonként redeem vagy destroy gombot lehet választani és az event oldalon beszámolja, hogy eddig melyikből mennyit csináltál. Cuccokat bizonyos számú destroyért és redeemért lehet kapni. (Lásd a listát lejjebb).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2012 12:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2012 7:51 am
Elvileg 25 redeem kell azt olvastam,de még nem kaptam meg eddig.100 pontot ér.Viszont a másikat igen,ehhez 17 destroy kell,ott van alattam középen,50 pont jár érte.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2012 8:09 am
renahk Elvileg 25 redeem kell azt olvastam,de még nem kaptam meg eddig.100 pontot ér.Viszont a másikat igen,ehhez 17 destroy kell,ott van alattam középen,50 pont jár érte. Mármint egy másik achievemnt jár a 17 destroyért, oké, majd utána nézek 3nodding Köszi. smile Egyébkén tegy másik fórumban találtam rá a cuccokra, én még nem statoztam annyit, de 5 redeem és 1 destroy minimum már megvan. Úgy tudom 5 meg 10 destroyért elvileg nincs semmi, kíváncsi leszek sok destroyért lesz-e valami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2012 8:17 am
Obi Aoi renahk Elvileg 25 redeem kell azt olvastam,de még nem kaptam meg eddig.100 pontot ér.Viszont a másikat igen,ehhez 17 destroy kell,ott van alattam középen,50 pont jár érte. Mármint egy másik achievemnt jár a 17 destroyért, oké, majd utána nézek 3nodding Köszi. smile Egyébkén tegy másik fórumban találtam rá a cuccokra, én még nem statoztam annyit, de 5 redeem és 1 destroy minimum már megvan. Úgy tudom 5 meg 10 destroyért elvileg nincs semmi, kíváncsi leszek sok destroyért lesz-e valami. Igen,jól értetted, külön a 17 destroyért jár egy másik achivement.Valóban nem jár semmi más a destroyért,csak az elsőért az item,meg 17. az achivement.Redeem-ért úgy van,ahogy kiírtad ide is,1. 5. 10. ad itemet.Én tokeneket donatoltam egyesével amikor nagyon meguntam a fórumokba postolni,de azt olvastam az ajándék küldésért is jár az energy,azt nem tudom ezért is 10%-e.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2012 9:37 am
renahk Obi Aoi renahk Elvileg 25 redeem kell azt olvastam,de még nem kaptam meg eddig.100 pontot ér.Viszont a másikat igen,ehhez 17 destroy kell,ott van alattam középen,50 pont jár érte. Mármint egy másik achievemnt jár a 17 destroyért, oké, majd utána nézek 3nodding Köszi. smile Egyébkén tegy másik fórumban találtam rá a cuccokra, én még nem statoztam annyit, de 5 redeem és 1 destroy minimum már megvan. Úgy tudom 5 meg 10 destroyért elvileg nincs semmi, kíváncsi leszek sok destroyért lesz-e valami. Igen,jól értetted, külön a 17 destroyért jár egy másik achivement.Valóban nem jár semmi más a destroyért,csak az elsőért az item,meg 17. az achivement.Redeem-ért úgy van,ahogy kiírtad ide is,1. 5. 10. ad itemet.Én tokeneket donatoltam egyesével amikor nagyon meguntam a fórumokba postolni,de azt olvastam az ajándék küldésért is jár az energy,azt nem tudom ezért is 10%-e. Értem. Majd megkeresem az achivementről az infókat. Én is az adakozásra váltottam, kiderült, hogy maradt egy csomó cucc a 2009-es Halloweenről a Game részben (tehát nem hordható cuccok). És egyesével kell wink Majd kipróbálom az ajándékozást is, köszi a tippet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2012 9:46 am
Obi Aoi renahk Obi Aoi renahk Elvileg 25 redeem kell azt olvastam,de még nem kaptam meg eddig.100 pontot ér.Viszont a másikat igen,ehhez 17 destroy kell,ott van alattam középen,50 pont jár érte. Mármint egy másik achievemnt jár a 17 destroyért, oké, majd utána nézek 3nodding Köszi. smile Egyébkén tegy másik fórumban találtam rá a cuccokra, én még nem statoztam annyit, de 5 redeem és 1 destroy minimum már megvan. Úgy tudom 5 meg 10 destroyért elvileg nincs semmi, kíváncsi leszek sok destroyért lesz-e valami. Igen,jól értetted, külön a 17 destroyért jár egy másik achivement.Valóban nem jár semmi más a destroyért,csak az elsőért az item,meg 17. az achivement.Redeem-ért úgy van,ahogy kiírtad ide is,1. 5. 10. ad itemet.Én tokeneket donatoltam egyesével amikor nagyon meguntam a fórumokba postolni,de azt olvastam az ajándék küldésért is jár az energy,azt nem tudom ezért is 10%-e. Értem. Majd megkeresem az achivementről az infókat. Én is az adakozásra váltottam, kiderült, hogy maradt egy csomó cucc a 2009-es Halloweenről a Game részben (tehát nem hordható cuccok). És egyesével kell wink Majd kipróbálom az ajándékozást is, köszi a tippet. Ebben a pillanatban megkaptam redeem-eset is,úgyhogy már biztos,hogy azért 25 redeem kell.A másik nem tudom jól csinálom-e a képet,de remélem igen itt van:  Van egy topik,amiben nagyon részletesen képekkel le vannak írva az itemek is-caroling és fórum is,onnan szedtem.Belinkelhetem,hogyha szeretnéd.Erről a másik achivementről tényleg annyit kell tudni csak,hogy 17destroyért megvan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2012 10:18 am
renahk Obi Aoi renahk Obi Aoi renahk Elvileg 25 redeem kell azt olvastam,de még nem kaptam meg eddig.100 pontot ér.Viszont a másikat igen,ehhez 17 destroy kell,ott van alattam középen,50 pont jár érte. Mármint egy másik achievemnt jár a 17 destroyért, oké, majd utána nézek 3nodding Köszi. smile Egyébkén tegy másik fórumban találtam rá a cuccokra, én még nem statoztam annyit, de 5 redeem és 1 destroy minimum már megvan. Úgy tudom 5 meg 10 destroyért elvileg nincs semmi, kíváncsi leszek sok destroyért lesz-e valami. Igen,jól értetted, külön a 17 destroyért jár egy másik achivement.Valóban nem jár semmi más a destroyért,csak az elsőért az item,meg 17. az achivement.Redeem-ért úgy van,ahogy kiírtad ide is,1. 5. 10. ad itemet.Én tokeneket donatoltam egyesével amikor nagyon meguntam a fórumokba postolni,de azt olvastam az ajándék küldésért is jár az energy,azt nem tudom ezért is 10%-e. Értem. Majd megkeresem az achivementről az infókat. Én is az adakozásra váltottam, kiderült, hogy maradt egy csomó cucc a 2009-es Halloweenről a Game részben (tehát nem hordható cuccok). És egyesével kell wink Majd kipróbálom az ajándékozást is, köszi a tippet. Ebben a pillanatban megkaptam redeem-eset is,úgyhogy már biztos,hogy azért 25 redeem kell.A másik nem tudom jól csinálom-e a képet,de remélem igen itt van:  Van egy topik,amiben nagyon részletesen képekkel le vannak írva az itemek is-caroling és fórum is,onnan szedtem.Belinkelhetem,hogyha szeretnéd.Erről a másik achivementről tényleg annyit kell tudni csak,hogy 17destroyért megvan. Köszi smile Azt hiszem már megtaláltam, kiegészítem az achievementes részt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2012 10:44 am
Obi Aoi renahk Obi Aoi renahk Obi Aoi renahk Elvileg 25 redeem kell azt olvastam,de még nem kaptam meg eddig.100 pontot ér.Viszont a másikat igen,ehhez 17 destroy kell,ott van alattam középen,50 pont jár érte. Mármint egy másik achievemnt jár a 17 destroyért, oké, majd utána nézek 3nodding Köszi. smile Egyébkén tegy másik fórumban találtam rá a cuccokra, én még nem statoztam annyit, de 5 redeem és 1 destroy minimum már megvan. Úgy tudom 5 meg 10 destroyért elvileg nincs semmi, kíváncsi leszek sok destroyért lesz-e valami. Igen,jól értetted, külön a 17 destroyért jár egy másik achivement.Valóban nem jár semmi más a destroyért,csak az elsőért az item,meg 17. az achivement.Redeem-ért úgy van,ahogy kiírtad ide is,1. 5. 10. ad itemet.Én tokeneket donatoltam egyesével amikor nagyon meguntam a fórumokba postolni,de azt olvastam az ajándék küldésért is jár az energy,azt nem tudom ezért is 10%-e. Értem. Majd megkeresem az achivementről az infókat. Én is az adakozásra váltottam, kiderült, hogy maradt egy csomó cucc a 2009-es Halloweenről a Game részben (tehát nem hordható cuccok). És egyesével kell wink Majd kipróbálom az ajándékozást is, köszi a tippet. Ebben a pillanatban megkaptam redeem-eset is,úgyhogy már biztos,hogy azért 25 redeem kell.A másik nem tudom jól csinálom-e a képet,de remélem igen itt van:  Van egy topik,amiben nagyon részletesen képekkel le vannak írva az itemek is-caroling és fórum is,onnan szedtem.Belinkelhetem,hogyha szeretnéd.Erről a másik achivementről tényleg annyit kell tudni csak,hogy 17destroyért megvan. Köszi smile Azt hiszem már megtaláltam, kiegészítem az achievementes részt. Nagyon szépen összegyűjtötted az infókat illetve lefordíttad a szöveget,én a magam részéről köszönöm,hogy összehoztad ismét,hasznos nagyon smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2012 10:51 am
renahk Obi Aoi renahk Obi Aoi renahk Igen,jól értetted, külön a 17 destroyért jár egy másik achivement.Valóban nem jár semmi más a destroyért,csak az elsőért az item,meg 17. az achivement.Redeem-ért úgy van,ahogy kiírtad ide is,1. 5. 10. ad itemet.Én tokeneket donatoltam egyesével amikor nagyon meguntam a fórumokba postolni,de azt olvastam az ajándék küldésért is jár az energy,azt nem tudom ezért is 10%-e. Értem. Majd megkeresem az achivementről az infókat. Én is az adakozásra váltottam, kiderült, hogy maradt egy csomó cucc a 2009-es Halloweenről a Game részben (tehát nem hordható cuccok). És egyesével kell wink Majd kipróbálom az ajándékozást is, köszi a tippet. Ebben a pillanatban megkaptam redeem-eset is,úgyhogy már biztos,hogy azért 25 redeem kell.A másik nem tudom jól csinálom-e a képet,de remélem igen itt van:  Van egy topik,amiben nagyon részletesen képekkel le vannak írva az itemek is-caroling és fórum is,onnan szedtem.Belinkelhetem,hogyha szeretnéd.Erről a másik achivementről tényleg annyit kell tudni csak,hogy 17destroyért megvan. Köszi smile Azt hiszem már megtaláltam, kiegészítem az achievementes részt. Nagyon szépen összegyűjtötted az infókat illetve lefordíttad a szöveget,én a magam részéről köszönöm,hogy összehoztad ismét,hasznos nagyon smile Köszönöm smile Az achievementes részt speciel nem fordítottam le... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2012 10:54 am
Obi Aoi renahk Obi Aoi renahk Obi Aoi renahk Igen,jól értetted, külön a 17 destroyért jár egy másik achivement.Valóban nem jár semmi más a destroyért,csak az elsőért az item,meg 17. az achivement.Redeem-ért úgy van,ahogy kiírtad ide is,1. 5. 10. ad itemet.Én tokeneket donatoltam egyesével amikor nagyon meguntam a fórumokba postolni,de azt olvastam az ajándék küldésért is jár az energy,azt nem tudom ezért is 10%-e. Értem. Majd megkeresem az achivementről az infókat. Én is az adakozásra váltottam, kiderült, hogy maradt egy csomó cucc a 2009-es Halloweenről a Game részben (tehát nem hordható cuccok). És egyesével kell wink Majd kipróbálom az ajándékozást is, köszi a tippet. Ebben a pillanatban megkaptam redeem-eset is,úgyhogy már biztos,hogy azért 25 redeem kell.A másik nem tudom jól csinálom-e a képet,de remélem igen itt van:  Van egy topik,amiben nagyon részletesen képekkel le vannak írva az itemek is-caroling és fórum is,onnan szedtem.Belinkelhetem,hogyha szeretnéd.Erről a másik achivementről tényleg annyit kell tudni csak,hogy 17destroyért megvan. Köszi smile Azt hiszem már megtaláltam, kiegészítem az achievementes részt. Nagyon szépen összegyűjtötted az infókat illetve lefordíttad a szöveget,én a magam részéről köszönöm,hogy összehoztad ismét,hasznos nagyon smile Köszönöm smile Az achievementes részt speciel nem fordítottam le... sweatdrop Azt már kitárgyaltuk annyira,hogy aki nem érti,az nem olvasta el 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2012 10:59 am
renahk Obi Aoi renahk Obi Aoi renahk Ebben a pillanatban megkaptam redeem-eset is,úgyhogy már biztos,hogy azért 25 redeem kell.A másik nem tudom jól csinálom-e a képet,de remélem igen itt van:  Van egy topik,amiben nagyon részletesen képekkel le vannak írva az itemek is-caroling és fórum is,onnan szedtem.Belinkelhetem,hogyha szeretnéd.Erről a másik achivementről tényleg annyit kell tudni csak,hogy 17destroyért megvan. Köszi smile Azt hiszem már megtaláltam, kiegészítem az achievementes részt. Nagyon szépen összegyűjtötted az infókat illetve lefordíttad a szöveget,én a magam részéről köszönöm,hogy összehoztad ismét,hasznos nagyon smile Köszönöm smile Az achievementes részt speciel nem fordítottam le... sweatdrop Azt már kitárgyaltuk annyira,hogy aki nem érti,az nem olvasta el 3nodding Oké.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2012 11:19 am
Megérkeztek az idei carolinges itemek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2012 2:03 pm
befagyott a Reedem és a Destroy...remélem hamar megcsinálják/nem változtatnak rajta valamit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|