Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Közvélemény kutatás! Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Részt vennél egy általunk szervezett event-en a Guild-en belül?
Igen és ha kell, erre aranyat is költenék!
31%
 31%  [ 23 ]
Igen, de nem költenék rá egy fillért sem!
6%
 6%  [ 5 ]
Az attól függ, hogy tetszik-e az event!
50%
 50%  [ 36 ]
Nem, de támogatnám arannyal az event-et!
5%
 5%  [ 4 ]
Nem és nem is segítenék!
5%
 5%  [ 4 ]
Total Votes : 72

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon May 14, 2012 11:38 am

Közvélemény kutatás!

Napsival kiötlöttünk valami igazán mókás dolgot a nyárra, de a támogatásotok és érdeklődésetek nélkül nem fogunk belevágni, mert mindketten eltudjuk az időnket tölteni más dologgal is! Éppen ezért:

Kérlek titeket, hogy szavazzatok!

A véleményetek fényében fogjuk megvalósítani ötletünket! Köszönjük!
(Mivel nem vagyunk mi sem krőzusok, ezért szükségünk lenne a támogatásotokra. Minél többet segítenétek, annál nagyobb és jobb nyereményeket tudnánk kiosztani.)

Ha kérdésetek van, vagy véleményetek, vagy akármi, amit megosztanál velünk, akkor, kérlek írj. Válaszolni fogunk!

Közvélemény kutatás!
PostPosted: Mon May 14, 2012 12:10 pm

Én úgy gondolom, hogy költenék rá aranyat, de csak ha megéri, és nem eszement költekezésre gondolok, az aranykészletem korlátozott

Sok sikert az event összehozásához! Ha bármiben tudok segíteni, június 7.-től ráérek,( addig tanulok mint a güzü az államvizsgára) szóljatok bátran! 3nodding

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon May 14, 2012 12:24 pm

Természetesen, az event kezdésével megvárnánk, míg az érettségi, év végi hajtás és a vizsgaidőszak véget ér.
Ámbár, elég kedvet szegő a szavazás állása jelenleg. Tudom, hogy a lehetőségeink korlátozottak, de próbálkozunk, csak... hát... minek? Három ember kedvéért nem fogjuk költségbe verni magunkat és az időnket sem pazaroljuk el...
Az arany, pedig nem lenne túl nagy összeg, de ez még kidolgozás alatt van, ami pedig meg van már, azt nem akarom elkiabálni.
Csak hát, kicsit több, mint egy éve, az utolsó általunk szervezett event-nél megkaptuk, hogy miért nem osztunk ki drágább ajándékokat, hogy a többi rágalomról ne is beszéljek és eléggé elvette a kedvünket attól, hogy törjük magunkat.
PostPosted: Mon May 14, 2012 12:35 pm

Én benne lennék. És arannyal is beszállnék. Már kíváncsian várom mi lesz belőle. biggrin

Pumpkin dad

Feral Hunter

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Mon May 14, 2012 1:03 pm

Én is beszállnék, aranyilag, támogatottságilag. Már Slash írta régebben, hogy volna ötlete ilyenre, és akkor is azt mondtam, hogy simán támogatok akármit, ahogyan és amihez kell némi arany wink
PostPosted: Mon May 14, 2012 5:56 pm

Kíváncsia várom.A Szent Patrik napos Gaiasnál csak érdekesebb lehet úgy gondolom.Nem is tudtam,hogy volt már ilyen.

renahk

46,600 Points
  • SpoOOokie Cookie Camp Treat Hunter 50
  • Vocalizing Hisser 25
  • Waffles! 25

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Mon May 14, 2012 10:11 pm

3nodding
PostPosted: Tue May 15, 2012 4:42 am

renahk
Kíváncsia várom.A Szent Patrik napos Gaiasnál csak érdekesebb lehet úgy gondolom.Nem is tudtam,hogy volt már ilyen.

Volt, csak egy nagyon csúnya veszekedés keveredett belőle, ami nagyon a kedvünket szegte, hogy bármit is csináljunk. Ezek a Guild Sötét Napjai, ami több, mint egy évig tartott, de jelentem, újra virágba akarjuk borítani egykor színes és forgalmas Guild-ünket! biggrin

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue May 15, 2012 4:49 am

Azoknak, akik meglátnák, hogy milyen event-ről lenne szó, azoknak elmondom, hogy főleg fórum játékok lennének, különböző feladatokat kellene teljesíteni, úgymint, például: tárgyak gyűjtése, rajzok készítése és beküldése és még pár egyszerű és gyorsan megvalósítható mini-quest. Az egész azon alapulna, hogy ketté osztanánk a Guild-et és a két fél harcolna egymás ellen. Mindenki megválaszthatná, hogy melyik oldalra áll.
Az event egy hónapig tartana, előtte egy hét előkészítés és utána egy hét értékelés, majd eredményhirdetés. A történetről én gondoskodom és higgyétek el, jó sztorit találtam ki. Akik ismernek, vagy olvasták a könyvem vagy egyéb publikált alkotásaim, azok tudják mire számíthatnak... cat_twisted
A grafikákat Napsival közösen készítenénk és közösen vezetnénk a fórum-csatákat és a mini-quest-eket. A kiosztott nyeremények értéke attól lesz függővé téve, hogy mennyire eredményesen teljesítitek a kitűzött feladatot, főleg a tárgy gyűjtéses mini-quest-et, mert a befolyt tárgyakból fogjuk szponzorálni a nyeremények nagyobb részét. Így, rajtatok áll, hogy adtok-e esélyt egy nagyobb és értékesebb nyeremény megszerzésének.

Többet, viszont egyelőre nem árulok el. cat_3nodding
PostPosted: Tue May 15, 2012 4:58 am

Ha tetszik egyértelmű,hogy beszállok !
Na most a gold,én sem akarok sokat költeni ,gondolom ez érthető !
3nodding

Naomi Hayate

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue May 15, 2012 6:30 am

Hogy mennyit költötök, az rajtatok múlik. Befektetésnek nem rossz, mert, ha mindenki belead teszem azt százezer aranyat, ami nem egy nagy összeg, akkor esélye nyílik valakinek milliós nagyságú nyereményt nyernie. De mint mondtam, ez rajtatok múlik.
PostPosted: Tue May 15, 2012 5:15 pm

Vajon tudják a többiek, hogy a Guild vezetői vissza tudják nézni azt, hogy ki mire szavazott? emotion_awesome Akik az utolsóra voksoltak, azoknak ugye nem kell félniük megkülönböztetéstől, vagy kegyetlen bánásmódtól? Ugye? *Kiszel Tündés kacsintás*

Sharoan

Friendly Trader

14,025 Points
  • Tycoon 200
  • Noble Shade 100
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue May 15, 2012 5:16 pm

Sharoan
Vajon tudják a többiek, hogy a Guild vezetői vissza tudják nézni azt, hogy ki mire szavazott? emotion_awesome Akik az utolsóra voksoltak, azoknak ugye nem kell félniük megkülönböztetéstől, vagy kegyetlen bánásmódtól? Ugye? *Kiszel Tündés kacsintás*

Ugyan... Olyannak ismersz, aki pusztán szemétkedésből kitol másokkal?
PostPosted: Tue May 15, 2012 5:17 pm

Malreni
Sharoan

Igen.

Sharoan

Friendly Trader

14,025 Points
  • Tycoon 200
  • Noble Shade 100
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue May 15, 2012 5:18 pm

Sharoan
Malreni
Sharoan

Igen.

Helyes.
Reply
Archívum

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out