|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 10:44 am
emotion_bigheart Valentine's Day 2o12 event emotion_bigheart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 10:45 am
Az event szövege, magyarra fordítva.:
Közeledik Valentin-nap, a szerelem már a levegőben! A szerelem ünnepének tiszteletére létrehoztunk egy oldalt, ahol könnyen küldhetsz barátaidnak Valentin napi kártyát. Ha eléggé bőkezű vagy, akkor akár egy itemet vagy némi aranyat is szerezhetsz a leveleddel.
Ja, és próbálj küldeni az egyik Gaia-s NPC-nek levelet - egy kis ajándékért, cserébe. wink
Szerencsétlen vagy a szerelemben? Kérdezd meg Diedrich-et, A Gaia Online rezidens szerelem-doktorát ( a Grunnies egy nagyon érzékies lény, tudod? ). Állj meg a Valentin-napi fórumban, vagy a Flash Hangout-ban, ahol találkozhatsz barátaiddal és talán még valakivel, aki új!
[[[[[[[Remélem, megteszi, első nekifutásra]]]]]]]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 10:46 am
,,Azok a kis ajándékok..." Az ajándékok, amiről az Announcementben szó volt, azok olyanok, hogy ha az NPC-nek vallod be érzelmeidet iránta, akkor kapsz róla egy képet, amit ő írt alá, kizárólag csak neked. Én kipróbáltam, 6 privát üzenetet kaptam cserébe (pontosabban hetet, mert az egyik magyar leányzó küldött nekem egy levelet, de nem mondom el, ki volt az, maradjon anoním), mindegyikben a Gaia-s nőkről 1-1 képet. Az event itemekről még nem tudok semmit, de amint van valami, azonnal írom. Ti írtátok ezeket a tanácsokat, megfigyeléseket.: Molylepke Ahogy hallottam (és láttam eddig), 10 szívnél ad 100 goldot és 25-nél 250-et. Obi Aoi segített nekünk azzal, hogy az utolsó 4 levelet hogyan is kell elküldeni.: Obi Aoi A Gambino-t én se tudtam, de utánanéztem. [NPC] Johnny K. Gambino-t kell beírni a címzettbe. Diedrich, Carl, Stein: nekik úgy, hogy a címzett mezőbe beírod, hogy [NPC] Diedrich, [NPC] Stein illetve [NPC] Carl. Ők is küldenek majd vissza üzit. Na, az NPC-s dologgal kapcsolatban egy kis help.: Ha minden NPC-nek küldtél levelet, akkor az Inventory-dban a Special részben ezeket kell találnod.:   Ha összegyűjtöd őket, vagyis mindegyik megvan, akkor jutalmad ez az item lesz:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 10:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 11:21 am
Az Valentin nap, nem Valentín nap.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 11:22 am
Hime_Yura Az Valentin nap, nem Valentín nap. Köszönöm a pontosítást. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 11:39 am
Angolul meg Valentine's Day...de gondolom ez sem lesz kijavítva meg 2o12..jesszus...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 11:45 am
Hime_Yura Angolul meg Valentine's Day... de gondolom ez sem lesz kijavítva meg 2o12..jesszus...Off.: Ne köss bele, na! Én most teszem ezt elsőre. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 12:31 pm
Ahogy hallottam (és láttam eddig), 10 szívnél ad 100 goldot és 25-nél 250-et.
És állítólag valami horribilis mennyiséget kell kiküldeni az egy szem event-ajándékért. Mondjuk ez csak spekuláció, fórumokon is csak susmognak róla.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 12:37 pm
Molylepke Ahogy hallottam (és láttam eddig), 10 szívnél ad 100 goldot és 25-nél 250-et. És állítólag valami horribilis mennyiséget kell kiküldeni az egy szem event-ajándékért. Mondjuk ez csak spekuláció, fórumokon is csak susmognak róla. Rendben, köszönjük az információt, ezt fel is használjuk. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 1:01 pm
III_Kisrajczy_III Molylepke Ahogy hallottam (és láttam eddig), 10 szívnél ad 100 goldot és 25-nél 250-et. És állítólag valami horribilis mennyiséget kell kiküldeni az egy szem event-ajándékért. Mondjuk ez csak spekuláció, fórumokon is csak susmognak róla. Rendben, köszönjük az információt, ezt fel is használjuk. wink Szívesen. Amúgy találtam egy angol nyelvű grant list-et, hátha ez is a segítségedre lesz. whee Update:Valentine's NPC photosAhogy látjátok, nem csak azoknak az NPC-nek lehet levelet küldeni, akik rajta vannak a listán! wink EditEditEdit:Elvileg ha összegyűjtöd az összes NPC-s levelet, akkor kapsz egy ilyet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 1:07 am
Molylepke III_Kisrajczy_III Molylepke Ahogy hallottam (és láttam eddig), 10 szívnél ad 100 goldot és 25-nél 250-et. És állítólag valami horribilis mennyiséget kell kiküldeni az egy szem event-ajándékért. Mondjuk ez csak spekuláció, fórumokon is csak susmognak róla. Rendben, köszönjük az információt, ezt fel is használjuk. wink Szívesen. Amúgy találtam egy angol nyelvű grant list-et, hátha ez is a segítségedre lesz. whee Update:Valentine's NPC photosAhogy látjátok, nem csak azoknak az NPC-nek lehet levelet küldeni, akik rajta vannak a listán! wink EditEditEdit:Elvileg ha összegyűjtöd az összes NPC-s levelet, akkor kapsz egy ilyet. Oké, jön egy kérdés.: 3 levél van, amit nem lehet tudni, hogy szedhetünk össze.: Diedrich-től, Carl-tól, Gambino-tól és a 4.-et most nem sejtem. Azok is kellenek hozzá, hogy meglegyen az a bizonyos item.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 1:52 am
hát tudja a jó ég, hogy milyen event lesz ez? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 2:08 am
Hmm, hát nem tudom miért, de a látottak, olvasottak alapján ez az idei Valentin napos event nem igazán tetszik nekem. rolleyes Egyrészt mert tényleg nem nagyon tetszik, másrészt nem igazán van hangulatom hozzá. Ráadásul kissé aránytalanul kevésnek tartom az elküldött levelek mennyiségéhez képest az értük járó gold arányt. Számomra nem éri meg néhány boríték miatt és egy NPC fotókból összeállított ruha miatt. Nem kedvromboló akarok lenni, csak elmondtam, hogy én ehhez hogyan állok hozzá, hogyan látom, ami remélem nem baj. Azért akinek van hozzá kedve és türelme, annak sok sikert! Engem maximum a szárny matricák napi felszedése érdekel, tegnap óta lehet, azóta csinálom is itt, na meg persze a tartalék figuráimnál is. De hogyha ezen kívül más eventbeli fejlemény lesz, ami esetleg szimpibb, akkor azt talán majd megcsinálom, még nem tudom biztosan. Önmagukban az eredeti méretű NPC fotók jók azért, a Diedrich-es picit a HTF (Happy Tree Friends, nem kedvenc sorozat, de valamennyire azért bírom, ismerem évek óta) állatkáira emlékeztet néha. razz Bár korábban is néha emlékeztet a Diedrich nyúl a HTF-re. A járkálós hely (mint a Hollywood, zOMG és hasonlók) nem rossz, bár kissé hibás is, legalábbis én így vettem észre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 2:09 am
III_Kisrajczy_III Molylepke III_Kisrajczy_III Molylepke Ahogy hallottam (és láttam eddig), 10 szívnél ad 100 goldot és 25-nél 250-et. És állítólag valami horribilis mennyiséget kell kiküldeni az egy szem event-ajándékért. Mondjuk ez csak spekuláció, fórumokon is csak susmognak róla. Rendben, köszönjük az információt, ezt fel is használjuk. wink Szívesen. Amúgy találtam egy angol nyelvű grant list-et, hátha ez is a segítségedre lesz. whee Update:Valentine's NPC photosAhogy látjátok, nem csak azoknak az NPC-nek lehet levelet küldeni, akik rajta vannak a listán! wink EditEditEdit:Elvileg ha összegyűjtöd az összes NPC-s levelet, akkor kapsz egy ilyet. Oké, jön egy kérdés.: 3 levél van, amit nem lehet tudni, hogy szedhetünk össze.: Diedrich-től, Carl-tól, Gambino-tól és a 4.-et most nem sejtem. Azok is kellenek hozzá, hogy meglegyen az a bizonyos item. A Gambino-t én se tudtam, de utánanéztem. [NPC] Johnny K. Gambino-t kell beírni a címzettbe. Diedrich, Carl, Stein: nekik úgy, hogy a címzett mezőbe beírod, hogy [NPC] Diedrich, [NPC] Stein illetve [NPC] Carl. Ők is küldenek majd vissza üzit. Berakom a levelek mellé küldött szövegeket, jópofák szerintem smile A képeket (egyelőre?) nem, mert sok helyet foglalnának. Ian és Rufus: Kérlek, ne küldj csokit! Rufus allergiás rá! Edmund: Kérlek, fogadd el a legmelegebb romantikus üdvözletemet. Nicolae: Ki szeret téged, édes? Brennivin: Ölelések neked! (Izlandiul) Liam: A rózsák vörösek, az ibolyák kékek. Hasizmaim készek, ahogy te is. Cresento: Kérlek ne használd ezt a kártyát ürügynek arra, hogy beszéljünk. Rina: Fülig vagyok a szív alakú sütikben és imádom! Moira: Még a rossz lányoknak is lehet lágy szívük. Sasha: Köszönöm a kártyát! NAGYON édes vagy! Vanessa: Boldog Valentin Napot! Köszönöm, hogy észrevetted a BELSŐ szépségemet. Sam: Remélem, hogy a Valentin Napod forróbb, mint egy erős kocsi egy elromlott fűtővel! Ruby: Örüljünk azoknak, akik minden napunkat különlegessé teszik, mint az én Peyo-m! Carl: (Megjött a teszted eredménye: Carl valami sokkal különlegesebbet küldött a szeretetnél.) Stein: (Stein visszaküldte a leveledet, felbontatlanul.) Diedrich: Tudtad, hogy egy Grunny romantikus mirigye 6x nagyobb egy emberénél? Tényleg! Nos, viszlát! Hívj fel! Szia! Gambino: "Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy Mr. Gambino elhunyt. Minden romantikus levelet fiának és örökösének, Gino Gambino-nak továbbítunk, aki saját döntése szerint jár el."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|