|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2011 10:42 am
Hey, hey, hey! Isrinktas naujas klano vardas. ^^
ℒithuaniaᵁᴺᴵᵀᴲᴰ
Tikrai ispudingas vadas tinkantis musu klanui. smile ) PS: atsiprasau,kad taip ilgai neprisijungiau. ^^'' visi pykstat dbr trbt.. Na bet nesvarbu! vardo isrinkeja apdovanosime special prizu. blaugh . Ryt vakare lauk siurprizu... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
hitre rolled 2 4-sided dice:
1, 4
Total: 5 (2-8)
|
Posted: Wed Dec 21, 2011 10:28 am
Siuprizas žaidėjui gh0o! Tai gi, tavo prizas priklauso kokius skaičius išridensi! Pasirink Post Action: "Roll Dice", Pasirink "4 sided" Number of dice: 2. Tau iškris skaičių suma nuo 2 iki 8.
Visi matys tavo gautą rezultatą, negalėsi sukčiauoti! sekmės!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2011 10:31 am
Papildomas žaidimas! Visi klano nariai gali dalivauti! Jums taip pat reikia ridenti kauliukus, tiesiog sąlyga truputy skiriasi. whee Pasirink Post Action: "Roll Dice", Pasirink "4 sided" Number of dice: 2. Tau iškris skaičių suma nuo 2 iki 8. Ridenti reikia 3 kartus, kai išridensit visus kauliukus jų sumas sudėkit ir padalinkit iš 3. Pavyzdžiui: Išridenu: 1 = 2, 2 = 6, 3 = 5; Sudedu: 2+6+7= 15; Padalinu: 15/3 = 5; Kai turite savo galutinį skaičių jį parašote atsikirame post'e. Pavyzdžiui: TURIU 5. Tada, mes patikrimane ir siunčiame jums prizą! Sekmės!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2011 10:35 am
Taisyklės:
❥ Laimėtojas gali ridenti tik vieną kartą; ❥ Negalima savo post'ų ištrinti ar neigti; ❥ Žaidimo prizai jau sugalvoti ir nebus keičiami; ❥ Prizą žaidėjas gaus per 48 valandas; ❥ Jei prizo žaidėjas negauna ,per pateigtą laika, turi teisę kreiptis į "(Vice) Captain"; ❥ Žaidimas tęsis iki Gruodžio 26 dienos.; ❥ Jei konkurso laimėtojas iki pateiktos datos neparašo post'o, už prizą gauna 2000 gold.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2011 10:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2011 10:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2011 10:43 am
As papildomo taisykles. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2011 10:53 am
HotWish As papildomo taisykles. razz tos pacios bus gerai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Exquisite Psychopath rolled 2 4-sided dice:
1, 1
Total: 2 (2-8)
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2011 12:46 pm
Hehe. Manau padariau viska teisingai. Ač visiem kas balsavot už mano pasiūlymą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 21, 2011 1:13 pm
mldc pavadinimas. bet kam tos imantrios raides? kai irasai i search taba tiesiog lithuanians, neranda tokio clan, nes neatpazista raidziu. Na, gal cia tik mano kvailas pastebejimas. siaip pavadinimas mldc ;D pati galvojau kad kazko tokio United reik. super.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 8:22 am
Pepe Ilgakojine mldc pavadinimas. bet kam tos imantrios raides? kai irasai i search taba tiesiog lithuanians, neranda tokio clan, nes neatpazista raidziu. Na, gal cia tik mano kvailas pastebejimas. siaip pavadinimas mldc ;D pati galvojau kad kazko tokio United reik. super. Tam yra Tags :3 o beto jeigu butu LithuaniaUnited.. Nlbj atrodo graziai mad xD O seip ac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 8:37 am
-Gh0o- Pepe Ilgakojine mldc pavadinimas. bet kam tos imantrios raides? kai irasai i search taba tiesiog lithuanians, neranda tokio clan, nes neatpazista raidziu. Na, gal cia tik mano kvailas pastebejimas. siaip pavadinimas mldc ;D pati galvojau kad kazko tokio United reik. super. Tam yra Tags :3 o beto jeigu butu LithuaniaUnited.. Nlbj atrodo graziai mad xD O seip ac ai, cia del grozio pavadinimas ;D nu soriux tada ;D rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 9:11 am
Pepe Ilgakojine -Gh0o- Pepe Ilgakojine mldc pavadinimas. bet kam tos imantrios raides? kai irasai i search taba tiesiog lithuanians, neranda tokio clan, nes neatpazista raidziu. Na, gal cia tik mano kvailas pastebejimas. siaip pavadinimas mldc ;D pati galvojau kad kazko tokio United reik. super. Tam yra Tags :3 o beto jeigu butu LithuaniaUnited.. Nlbj atrodo graziai mad xD O seip ac ai, cia del grozio pavadinimas ;D nu soriux tada ;D rofl Nenenene, tiesiog tu paklausei kam tos tokios raides, tai as ir pasakiau kad graziau atrodo t.y nusibodo jau tie paprastumai, juk galim kakzuo issiskirt nuo kitu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 9:12 am
-Gh0o- Pepe Ilgakojine -Gh0o- Pepe Ilgakojine mldc pavadinimas. bet kam tos imantrios raides? kai irasai i search taba tiesiog lithuanians, neranda tokio clan, nes neatpazista raidziu. Na, gal cia tik mano kvailas pastebejimas. siaip pavadinimas mldc ;D pati galvojau kad kazko tokio United reik. super. Tam yra Tags :3 o beto jeigu butu LithuaniaUnited.. Nlbj atrodo graziai mad xD O seip ac ai, cia del grozio pavadinimas ;D nu soriux tada ;D rofl Nenenene, tiesiog tu paklausei kam tos tokios raides, tai as ir pasakiau kad graziau atrodo t.y nusibodo jau tie paprastumai, juk galim kakzuo issiskirt nuo kitu. nu aisku aisku ;D mldc emotion_yatta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 10:17 am
-Gh0o- Hehe. Manau padariau viska teisingai. Ač visiem kas balsavot už mano pasiūlymą. Ohh gyvates akys.. Gerai dar vienas klausimelis gold ar item? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|