|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2011 6:16 am
Üdv mindenkinek. Ebben a topicban nyereményjátékokat fogok írni. 1. Nyereményjáték(Lezárva) Neve: Az első. Nyertes: Yuki Naoto 2. Nyereményjáték(Lezárva) Neve: Rejtélyes tizes. Nyertes: Yuki Naoto 3. Nyereményjáték(Lezárva) Neve: Rejtekárnyék Nyertes: LemuliaChan 4. Nyereményjáték(Lezárva) Neve: Ősi Harcos Fegyvertára Nyertes: Obi Aoi 5. Nyereményjáték: Neve: Mennyi? Nyeremény: 1000 Gold, I'm The Creator(2/3) Küldetés: Mennyi szellemet látsz az animációban? Küldetés Helye: http://animation.theevilpinkydevil.info/thesearchofghosts.swfKüldetés szabályai: Mindenki nyer, aki sikeresen kiszámolja és elküldi a pontos számot Private message-ben. Nyertesek: Sealyn 6. Nyereményjáték(Lezárva) Neve: A királyi hadsereg Nyertes: Yuki Naoto 7. Nyereményjáték Neve: Labirintus Creator: Yuki Naoto Nyeremény: Ninja Sword Küldetés: Csináld meg a labirintust, és küldj egy képet róla MSN-en nekem. MSN: megamester@windowslive.com Küldetés helye: http://animation.theevilpinkydevil.info/labirintusnyeremenyjatek.jpgKüldetés szabályai: Csak egy ember nyer. Folytatása következik majd. Nyereményjáték szabályok: 1. Aki akar saját nyereményjátékot, amiben ő maga mondja meg, hogy mi legyen, nyerjen I'm The Creator-t, ami pár nyereményjátékban benne lesz, de nem egy item. 2. Ami Document formában van írva hozzászólás, az nem számít normális hozzászólásnak, de én azt dalszöveg részletekre, és Vinthorx Mansion hírekre fogom használni, ha valakit érdekelnek ezek, akkor nézzék meg majd a Document formában írt hozzászólásaimat. 3. Az I'm The Creator több részben is lehet, ilyenkor zárójelben van kiírva, hogy mennyi része egy egésznek. Saját nyereményjáték szabályok: 1. Nem lehet trágár szó benne. 2. Max. 10000 Goldnyi itemet lehet benne kérni, vagy küldeni kell itemet, ami a nyereményjátékban lesz. 3. Másokat ne zavarjon a szabály, vagy cím. 4. Átruházható az I'm The Creator, de szólni kell nekem Private Messageben, ha át akarja bárki is ruházni másra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2011 7:20 am
furi egy nyereményjáték... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2011 7:22 am
Yuki Naoto furi egy nyereményjáték... rolleyes Az igaz, hogy furi, de gratulálok, nyertél.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2011 7:26 am
Jó látni, hogy van, aki próbálja felrázni a Guild lakóit az álmukból. Csak így tovább!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2011 7:29 am
Megamester Yuki Naoto furi egy nyereményjáték... rolleyes Az igaz, hogy furi, de gratulálok, nyertél. Tényleg nyertem! eek jaj de jó! köszönöm! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2011 7:29 am
Malreni Jó látni, hogy van, aki próbálja felrázni a Guild lakóit az álmukból. Csak így tovább! Még nem a legjobb ez, de azért kösz, hogy írtad, hogy "Csak így tovább!". Hamarosan nehezebb dolgot is fogok csinálni ebbe, de most még nem akartam nagy dolgot csinálni egyből. U.I.: Most látom, én lettem az 5. úgyhogy átírom a 2. nyereményjátékot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2011 7:33 am
Megamester Malreni Jó látni, hogy van, aki próbálja felrázni a Guild lakóit az álmukból. Csak így tovább! Még nem a legjobb ez, de azért kösz, hogy írtad, hogy "Csak így tovább!". Hamarosan nehezebb dolgot is fogok csinálni ebbe, de most még nem akartam nagy dolgot csinálni egyből. U.I.: Most látom, én lettem az 5. úgyhogy átírom a 2. nyereményjátékot. Szívesen. Hálás vagyok mindenkinek, aki igyekszik felélénkíteni kis közösségünket. Ha segítségre lenne szükséged, vagy elakadsz valahol a megvalósításban, nyugodtan keress meg. Elég sok tapasztalatom van a különböző fórumjátékok terén és tapasztalataim szívesen megosztom másokkal is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2011 7:39 am
(Ez nem ér hozzászólást most, és ha akarja valaki, hogy teljesen megcsináljam, írjon hozzászólást.) TheEvilDevil - Keljünk fel Magyar Gaiasok!(Részlet)
Na gyerünk Magyar Gaiasok, ébredjünk fel, Az álmokat a fejünkből felejtsük el. Csak gyerünk, csak gyerünk, Mi együtt nyerünk. Hajrá, Hajrá, Rá, Rá, Rá! Gyerünk Magyarok, egy nagy HAJRÁ! Gyerünk győzzetek, gyerünk, gyerünk, Van még goldom, örüljünk, ha nyerünk!
Refrén: Ne aludjunk tovább, Magyar Gaiasok, Tudjátok, hogy nyerhettek, itt nagyon sok, Itemet, Goldot és amit lehet, Keljünk fel! Na mehet a menet? Még nagyon sok, nyeremény vár rátok, Mondom nektek, nyerhettek! Halljátok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2011 8:28 am
A harmadik küldetéssel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy a számok alatt kellene látni valamit? ( nekem csak nagy feketeség van ott confused )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2011 8:40 am
Yuki Naoto A harmadik küldetéssel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy a számok alatt kellene látni valamit? ( nekem csak nagy feketeség van ott confused ) Egy nagyon sötét képet tettem be, hogy nehéz legyen az árnyékokat látni, de a számok alatt mellett(balra) ott van az árnyék.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2011 2:14 pm
Vinthorx Mansion hír!
Hamarosan megjelenik, az 1. és a 2. kis részlet, az "Időszámításunk óta 1651-ben" és a "A fehér rózsa története". Majd teljes formában, egy hosszú zene lesz, ami fel lesz téve Youtubera. MSN-en lehet majd kérni .txt fájlformában.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2011 2:47 am
Érdekes játékok. Az árnyékos érdekes, van egy tippem. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2011 3:07 am
Obi Aoi Érdekes játékok. Az árnyékos érdekes, van egy tippem. smile Jó neked, nekem lövésem sincs sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2011 3:14 am
Yuki Naoto Obi Aoi Érdekes játékok. Az árnyékos érdekes, van egy tippem. smile Jó neked, nekem lövésem sincs sweatdrop Nézd figyelmesen a körvonalakat, amennyire lehet, pl jobboldalt (is). A kardhalmos képben is kijelöltem melyik melyik csak még korai msnezni ilyenkor... Egyébként érdeksen néznek ki azok a kardok smile Megamester felvettelek msn-en.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2011 4:15 am
Tudom, hogy érdekesen néznek ki a kardok, ilyen az én kitaláló képességem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|