|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 01, 2011 6:05 am
Itt a második forduló! Gyertek trécselni ide: Event item-ek Csapatválasztáskor megkapod a csapatod arcfestését.  Team Diedrich Face Paint  Team Carl Face Paint  Team Ian and Rufus Face Paint  Team Kanoko Face Paint  Team Louie Face Paint  Team Stein Face Paint 50 pont megszerzése és leadása után megkapod a csapatod zászlaját.  Team Diedrich Pennant  Team Carl Pennant  Team Ian and Rufus Pennant  Team Kanoko Pennant  Team Louie Pennant  Team Stein Pennant 200 pont megszerzése és leadása után megkapod a csapatod pólóját.  Team Diedrich Shirt  Team Carl Shirt  Team Ian and Rufus Shirt  Team Kanoko Shirt  Team Louie Shirt  Team Stein Shirt Event főoldalán megjelenő kiesett versenyzők képeire kattintva kapjátok meg ezeket: (A formula, melyhez az alapanyagok kellenek, a Treehouse-ban vásárolható meg 5 matricáért!)  Mr. Bibble's Silky White Cat Fur  Bottled Abrasive Sexuality  Moira's Tunes  Gro-gain Beard  Rina's Secret Pie Ingredient  Ol Pete's Fleas  Diedrich Clone  Devin's Soothing Mantra Achievement-ek  Heckler - Egyszeri Boo-olásért.  Cheereader - 500 Cheer-elésért.  Piepitcher - 200 pite eldobásáért.  Piecatcher - 200 pite kapásáért. Malreni Itt a Nyári Event első fordulója!
Pitéket kell etetni a versenyzőkkel. A legtöbb pitét megevő NPC-k továbbjutnak a középdöntőbe. Ennyire egyszerű. Egy pitematrica megszerzéséhez hat szeletet kell megetetned a kiválasztott versenyzővel. Ez 600 arany. De, ha spórolós vagy, akkor vehetsz egész pitét 500 aranyért, amiért automatikusan jár egy matrica. 25 matricáért (egy teljes lap) és 125 (5 teljes lap) jár csak item, így a befektetett pénzt, egyelőre nagyon nem hozza vissza. Mindenki csak saját felelősségre játsszon! Event item-ek  Pies! Pies! Pies!  Giant Spoon & Fork Achievement-ek  Pie Feeder - 10 pite ugyan annak a versenyzőnek.  Pie Enabler - 20 pite ugyan annak a versenyzőnek.  Pie Hoarder by Proxy - 30 pite ugyan annak a versenyzőnek.  Pie Pusher - 10 versenyző megetetéséért.  Pie Trafficker - 20 versenyző megetetéséért.  Pie Scarface - 30 versenyző megetetéséért.  Pie for All - Az összes versenyző megetetéséért.  Pieversity - Minden pite és piteszelet vásárlásáért.  Way Too Many Pies - 1000 pite megetetéséért. (Egy versenyzővel kell megetetni 1000 pitét, vagy szeletet, nem szétszórva!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 01, 2011 11:58 am
Ok én adok neki kaját biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 01, 2011 2:48 pm
Miért pont Flynn....
Edit:
"9. Achievement: Given to those rare souls with the insane pie stamina to give away 1,000 pies: "Way Too Many Pies" 300 points (this does not mean full pies. you can use pie slices. that's still 100,000 gold, though)"
O_____________________________________________________________o Beteg. Állatok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 01, 2011 4:51 pm
Molylepke Miért pont Flynn.... Edit: "9. Achievement: Given to those rare souls with the insane pie stamina to give away 1,000 pies: "Way Too Many Pies" 300 points (this does not mean full pies. you can use pie slices. that's still 100,000 gold, though)" O_____________________________________________________________o Beteg. Állatok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 02, 2011 6:59 am
szóval neki kell küldeni a pitét mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 02, 2011 8:32 am
egyébként tényleg egy hülye event gonk egy kalap goldot kiszórsz nagyjából semmiért scream stressed totál elanyagiasodot a gaia stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 02, 2011 9:42 am
Gaianak az az érdeke ha minél szegényebb vagy és minél inkább rá vagy kényszerítve hogy több időt tölts az oldalon vagy hogy fizess igazi pénzt cash-ért... szerintem xd
...félve jegyzem meg hogy én Louie-párti vagyok...mégiscsak vámpír... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 03, 2011 6:09 am
Én ezért az event-ért nem vagyok oda, nem igazán veszek részt benne. De a szárny matricákat ismét felszedem minden nap.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 03, 2011 8:12 am
Egy kis matematika...
Induljunk ki abból, hogy csak egyetlen versenyzőnek adsz pitét!
Ahhoz, hogy megszerezd a lehető legolcsóbban a megszerezhető két tárgyat, vásárolnod kell 125 darab egész pitét, úgy olcsóbb. A piték darabja 500 arany, vagyis a két tárgy összesen 62500 aranyba fáj.
Az első három Achievement-et megkapod. Lásd az első posztban, hogy miért. A továbbiak megszerzéséhez szükséges az össze versenyző megetetése, legalább egy szelettel. Egyet már megetettünk jól, úgyhogy 37 szeletet kell kiosztanunk, ami további 3700 arany. Ezzel meg is van a negyedik, ötödik, hatodik és hetedik Achievement is.
Ha ügyes voltál és minden pitéből, illetve pite szeletből vásároltál és nem glitch-el be a dolog, akkor megvan a nyolcadik Achievement is, így erre külön nem kell pénzt áldozni.
A következő és egyben utolsó Achievement megserzéséhez meg kell etetned összesen 1000 darab pitét a választott versenyződdel. Ha az első 125 pitét ugyan annak adtad, akkor, már csak 875 szeletre van szükséged, amit laza 87500 aranyból meg is van.
Szóval, ha a fentiek alapján jársz el, akkor minden item és Achievement megszerezhető potom 153700 aranyból. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 03, 2011 12:06 pm
Malreni Egy kis matematika... ..... Szóval, ha a fentiek alapján jársz el, akkor minden item és Achievement megszerezhető potom 153700 aranyból. smile Csodás. Sőt mi több, ragyogó. Franc fog vele vesződni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 03, 2011 12:17 pm
Molylepke Malreni Egy kis matematika... ..... Szóval, ha a fentiek alapján jársz el, akkor minden item és Achievement megszerezhető potom 153700 aranyból. smile Csodás. Sőt mi több, ragyogó. Franc fog vele vesződni. Problem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 03, 2011 3:13 pm
Csodáljátok és csodáljatok!Megszereztem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2011 5:13 am
Gratula Mal smile
Az achievementek azok rendben vannak de a költekezésért én se lelkesedek... Remélem majd holnaptól lesznek esetleg újabb cuccok (az egyik dev alert szerint akkor "jutnak tovább" a legjobban etetett NPC-k, a mostani része az eventnek még csak a kvalifikáció). És én még attól "tartottam", hogy Chaos Camp/Grave Danger-szerű harcolás lesz megint. sweatdrop A harmadik megszerezhető event-tel kapcs. cucc a Treehouse-ban kapható kötény.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2011 7:20 am
Többen is említettétek a köténykét, most elárulom, hogy miért nem raktam ki az event item-ek közé: azért, mert nem ingyen cucc, nem kell érte semmit sem tenni, nemes egyszerűséggel meg kell venni. Lényegtelen, hogy most aranyért, GCash-ért, Ticket-ért, vagy szárnyas matricáért kell megvenni, a lényeg nem változik. Meg kell venni. Ezért nem sorolható az event cuccok közé. Már csak azért sem, mert egy event item csak az aktuális event alatt szerezhető meg, a kötényke viszont kapható lesz a Tree House-ban az event után is.
K.O. első menetben! Gong-olj egyet Andi, kérlek. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2011 8:54 am
Malreni Többen is említettétek a köténykét, most elárulom, hogy miért nem raktam ki az event item-ek közé: azért, mert nem ingyen cucc, nem kell érte semmit sem tenni, nemes egyszerűséggel meg kell venni. Lényegtelen, hogy most aranyért, GCash-ért, Ticket-ért, vagy szárnyas matricáért kell megvenni, a lényeg nem változik. Meg kell venni. Ezért nem sorolható az event cuccok közé. Már csak azért sem, mert egy event item csak az aktuális event alatt szerezhető meg, a kötényke viszont kapható lesz a Tree House-ban az event után is. K.O. első menetben! Gong-olj egyet Andi, kérlek. smile Nem gongolok, szerintem is event item. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|