Népszámláló |
Itt jártam :) |
|
100% |
[ 54 ] |
|
Total Votes : 54 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2011 2:04 am
Kedves kreativitással bíró társaim!
Egy új fajta kihívásra hívnám fel a figyelmeteket. Egy rajzpályázatot indítanék mindenki számára állandó jelleggel. Ennek lényege, hogy minden hónap 1-jén meghirdetek egy témát. Kereken egy hónap áll rendelkezésre, hogy megvalósítsd az ötletedet. Határok nincsenek (max az időben) Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2011 2:12 am
Szabályok, és fontos infók
-Minden hónap 1-jén új téma jelenik meg -Határidő: minden hónap utolsó napja. Aki később küldi el művét nem fogom figyelembe venni -A nyereményt mindig az új téma megjelölésénél fogom kihirdetni, ami lehet pénzösszeg vagy tárgyi nyeremény is -Döntés -még egyeztetés alatt, de reményem szerint több tagból álló bizottság- -Technika: BÁRMI, tényleg bármi ami eszedbe jut (felőlem még szobrot is faraghatsz, ha neked ahhoz van kedved biggrin ) -A kész műveket kéretik lefényképezni/bescannelni és NEKEM ELKÜLDENI. Majd én belinkelem őket ide. -Egy ember egy hónapban csak egy művel indulhat. Mindig az első elkészült és számomra elküldött alkotást veszem figyelembe, változtatás lehetősége kizárva (ezzel akarlak ösztönözni titeket a minél tökéletesebb művekre biggrin ) -Ha 3 vagy annál kevesebb mű érkezik be, akkor az alkotók fejenként 5.000 goldot fognak kapni helyezésektől függetlenül
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2011 2:14 am
Témák 2011
Március: Farsang (50.000 g) Április: Macskás tavasz Gaia-n (50.000 g) Május: - Június: Itt a nyár! Július: - Augusztus: - Szeptember: - Október: Én, mint szuperhős (50.000 g) November December
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2011 2:17 am
Munkák 2011
Március: Naomi Hayate, LemuliaChan (linkeket majd csütörtökön beillesztem) Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2011 2:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2011 8:27 am
*izgatottan kaprja a falat* whee ez nagyon jól hangzik!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2011 8:52 am
Az Timmy *izgatottan kaprja a falat* whee ez nagyon jól hangzik!! biggrin Keddig még várnod kell biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2011 9:16 am
*izgatott* ... Ha Virtual Tuning is lesz benne, akkor kira' lesz ... De nevezek. biggrin Amire tudok, jövök. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2011 9:30 am
III_Kisrajczy_III *izgatott* ... Ha Virtual Tuning is lesz benne, akkor kira' lesz ... De nevezek. biggrin Amire tudok, jövök. biggrin Mint már mondtam bármivel lehet nevezni, ha te a virtual tunningban vagy jó akkor azt csinálod ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2011 12:05 am
napsugar III_Kisrajczy_III *izgatott* ... Ha Virtual Tuning is lesz benne, akkor kira' lesz ... De nevezek. biggrin Amire tudok, jövök. biggrin Mint már mondtam bármivel lehet nevezni, ha te a virtual tunningban vagy jó akkor azt csinálod ^^ Vágom, és jövök. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2011 7:10 am
tok jonak tunik ugye nics nevezesi dij????? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2011 9:21 am
jolly kati tok jonak tunik ugye nics nevezesi dij????? sweatdrop Nem, nincs whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2011 9:25 am
Nagyon jó ötlet szerintem is smile Majd nekiállok "a Rajt szóra" smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2011 9:51 am
Obilia Nagyon jó ötlet szerintem is smile Majd nekiállok "a Rajt szóra" smile Szerintem nem bírom ki és ma elindítom whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2011 10:28 am
Nahjó tényleg nem bírom ki whee
A márciusi téma: FARSANGNyeremény: 50.000 gold (ötvenezer pénz) 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|