|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2010 12:15 pm
Lassan itt a karácsony, és hát miért ne ünnepelhetnénk mi is itt együtt egy kicsit. Az előző év lelkesedésén felbuzdulva, és több ember kívánsága szerint idén is megrendezzük a Karácsonyi húzást.
A lényeg a következő: -Írd meg ebben a topikban, hogy szeretnél jelentkezni. Ez a kijelentésed azt vonja maga után, hogy neked is kell ajándékozni, és te is kapsz ajándékot! -Aki úgy gondolja még azt is megírhatja, hogy melyik a kedvenc színe, vagy mi az amit nagyon nem szeretne, csak hogy ne lehessen ok panaszra. -A neveket random fogom hozzárendelni egymáshoz, és pmben értesítek mindenkit, hogy kinek kell ajándékoznia. Ezek után az illető maga dönti el, hogy felfedi kilétét vagy az anonimitást választja. -Az ajándék értéke maximum 5000 gold legyen (nem kötelező ekkora értékben vásárolni, ha kevesebbet tudsz rászánni, akkor kevesebbet költesz)
Jelentkezési határidő: December 23. (bocsi tudom kicsit rövid sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2010 12:16 pm
Jelentkezők:
1. Malreni 2. Medvelaszlo 3. III Slash III 4. Obilia 5. Molylepke 6. Yuki Naoto 7. Sayenita 8. III_Kisrajczy_III 9. jolly kati 10. Amalysa 11. Tobi_Gabii 12. FancyFahey 13. stranger12 14. Akai-Inari 15. Xanvie 16. Womi 17. MrSilmerus 18. Yolanda Thissa 19. Hime_Yura 20. Sztyanime 21. RealToxicLollypop 22. Napsugar
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2010 12:17 pm
Egy kis plusz meglepetés!A jelentkezőket jelentkezésük sorrendje szerint fogom megszámozni, és 25-én generálni fogok egy számot. A szerencsés nyertes pedig egy kis meglepit fog tőlem kapni. wink Azt hogy mit, majd csak a sorsolás előtt fogom megmondani (ezért lesz meglepetés, de mint tudjátok nem szoktam szűkmarkú lenni )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2010 12:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2010 12:26 pm
Túlbuzog bennem az ünnepi vágy! Én jelentkezek! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2010 12:38 pm
Én is jelentkezek akkor ! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2010 12:49 pm
csatlakozom 3. srácként xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2010 12:57 pm
Majd jönnek a lányok is lassan. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2010 1:14 pm
Jelentkezek smile (első lány) Árhatár van?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2010 1:16 pm
Obilia Jelentkezek smile (első lány) Árhatár van? 5000 gold? Szerintem ez még elviselhető, persze nem kötelező ekkora értékben adni.... (mindjárt ki is írom első postba)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2010 3:38 pm
Jól hangzik. whee Belekalkulálhattok engem is. 3nodding Edit: nekem azt adtok, amit akartok; teljesen mindegy mit. A lényeg, hogy érezzétek úgy, hogy örülnék is neki (ha utáltok, akkor meg olyat). Ha úgy gondoljátok, hogy egy 1 gold-os starternek örülnék, akkor azt vegyetek, ha utáltok és szerintetek szar alak voltam, akkor felőlem szenet is adhattok jelzésképpen. xd Tényleg mindegy. biggrin A lényeg, hogy érezzétek úgy, hogy amit adtok, azt megérdemlem. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2010 8:18 pm
én is szeretnék jelentkezni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2010 4:11 am
Én is jelentkezek. 3nodding Főleg lila és Rózsaszín jöhet dögivel, de ha nem, az se baj, mindennek örülök ami meglepi. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2010 11:08 am
Made by.: Kisrajczy Hadd szóljon! 3nodding Én is jelentkezek. 3nodding Pár dolog, amit napsi is kért, hogy írjunk.: - Szín.: Fekete, kék, piros, és fehér (próbálok egy hófehér avatárt létrehozni) - Kérés.: Lehetőleg NE Starter cuccot küldjön az, aki küld. =) Ne is olyat, amit boltban is meg lehet venni. =) Made by.: Kisrajczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 14, 2010 11:11 am
napsugar Obilia Jelentkezek smile (első lány) Árhatár van? 5000 gold? Szerintem ez még elviselhető, persze nem kötelező ekkora értékben adni.... (mindjárt ki is írom első postba) Lehet 5000 Gold fölötti is? =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |