|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2010 3:06 pm
Akik részt vettek a legutoljára megrendezett Gaia találkozón (2010 Október 13) észrevétlenül szerezhettek nagyon drága tárgyakat. Ebben a topic-ban lesz pontosan feltüntetve, hogy kik milyen Achievement-eket értek el, és hogy ezzel milyen tárgyakat nyertek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2010 3:09 pm
Achievement-ek Ott voltam! Ezt a jelvényt mindenki elérte, aki csak megjelent a találkozón, külön tárgynyeremény nem jár érte. Madáretető! Ezt a jelvényt azok nyerték el, akik valami különleges ennivalót vagy valamiből nagyon sokat hoztak a találkozóra. Ez szívás! Ezt a jelvényt azok nyerték el, akik vízipipáztak. Ghostly Hookah járt érte Lurzt jóvoltából! Szeretem rángatni! Ezt a jelvényt azok kapták meg, akik indultak a Wii versenyen. Három különböző fokozata van. Született tehetség! Ezt a jelvényt azok kapták meg, akik indultak a Random Karaoke versenyen. Három különböző fokozata van. Művelt személyiség! Ezt a jelvényt azok kapták meg, akik indultak valamilyen művészetekkel kapcsolatos versenyen. Három különböző fokozata van. Ezt a jelvényt, sajnos senkinek nem sikerült megszereznie... Szellemes! Ezt a jelvényt azok kapják, akiknek sikerült lakatot szerezniük a 2010-es Őszi Gaia találkozón.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2010 3:10 pm
Jelenleg az egyeztetések és az összeírások folynak. Egy kis türelmet kérünk.
Vezetőség
Fontos! Akik szerztek lakatokat, azok küldjék el a rajta szereplő háromjegyű kódot Napsugar-nak!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2010 6:28 am
Érdekes ötlet. wink Akkor nyilván minden megjelent talin résztvevő személynek van már 1. ott voltam nevű jelvénye. smile Bár ebben nincs semmi észrevehetetlen drága tárgy, ahogy írtad Malreni, szóval nem egészen értem. Egyikhez sincs semmilyen tárgynyeremény, vagy legalábbis nem lehet tudni róla. Szerintem azt is fel lehetne ide sorolni, vezetni, hogy konkrétan kiknek milyen jelvényük van már meg, mondjuk egy listában, vagy táblázatban. Ez persze csak egy plusz ötlet mellé. Pl. ha valaki sok, vagy különleges kaját vitt, visz, ez egyéni megítélés is lehet, hogy kinek miből mennyi a sok és kinek mi a különleges. És ?-es jelvénnyel mi lesz? Ilyen rejtélyes marad direkt külön, vagy egy új leendő jelvény előrejelzése, ami még nincs eldöntve? Nekem van egy jelvény ötletem pluszba: a neve legyen dumagép, vagy ilyesmi. razz Az nyerhesse meg, aki nagyon sokat, vagy túl sokat beszélget a talin másokkal, főleg ha rövid időn belül dönt rekordot. smile Obilia biztos nyerne. biggrin Na persze nem miatta kell a jelvény. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2010 6:41 am
Xanvie Szerintem azt is fel lehetne ide sorolni, vezetni, hogy konkrétan kiknek milyen jelvényük van már meg, mondjuk egy listában, vagy táblázatban. Ez persze csak egy plusz ötlet mellé. Lesz, csak adj neki egy kis időt.... Xanvie És ?-es jelvénnyel mi lesz? Ilyen rejtélyes marad direkt külön, vagy egy új leendő jelvény előrejelzése, ami még nincs eldöntve? Azért nincs még megadva, mert még nem érte el senki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2010 8:31 am
Nem értem hogy és miért jön ide, hogy adjak neki időt. Senki nem sürgette, nem mondott határidőt, így nem értem mi lenne ebben a sürgetés,... Csupán normálisan véleményeket és ötleteket mondtam, sürgetésről nincs szó!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2010 12:39 pm
Xanvie Nem értem hogy és miért jön ide, hogy adjak neki időt. Senki nem sürgette, nem mondott határidőt, így nem értem mi lenne ebben a sürgetés,... Csupán normálisan véleményeket és ötleteket mondtam, sürgetésről nincs szó! És én legjobb emlékeim szerint szintén nem mondtam, hogy Te siettetnéd őt. wink Csupán evidensnek tartottam, hogy: 1. Mal 3. post-jából logikusan következik, hogy még nincs kész a topic. 2. A személyek felsorolása nélkül magának a topicnak nem is lenne értelme. Moly uses.... LOGIC! It's super effective!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2010 1:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2010 3:35 pm
*dörözsölgeti az állát* ez jól hangzik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2010 3:17 am
Oké Molylepke, én tényleg nem tudtam, hogy még nincs kész, nincs ebben még sok tapasztalatom, elnézést! Attól még az ötletek jók szerintem és nem tudhattam előre, hogy ez valószínűleg be van már tervezve, leírtam miért. Ennyi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2010 8:26 am
Remélem, a nyári talira, ha lesz, akkorra is érvényesek az achievmentek közül valamelyik. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2010 1:18 pm
Nem.
Minden találkozónak egyedi jelvényei lesznek, egyedi ajándékokkal.
Igen, MÉG mindig nem volt időm elkészíteni a listát, de remélem még az idén meglesz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2010 5:42 am
Akkor előre is sok sikert mindig a következő tali jelvényeinek a kigondolásához és megcsinálásához Malreni! Ám mi lesz az egyes jelvényekhez tartozó néhány tárgynyereménnyel? Szeretném ezt tudni, ha nem baj! Köszi. Ha már nincs leírva azóta se, hogy a talin ki milyen jelvényeket kapott, én leírom a sajátjaimat, hogy szerintem én milyeneket kaphattam: - Ott voltam - Madáretető - Született tehetség Jól gondolom, jól tudom, hogy ezeket kaptam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2011 12:42 pm
Xanvie Akkor előre is sok sikert mindig a következő tali jelvényeinek a kigondolásához és megcsinálásához Malreni! Ám mi lesz az egyes jelvényekhez tartozó néhány tárgynyereménnyel? Szeretném ezt tudni, ha nem baj! Köszi. Ha már nincs leírva azóta se, hogy a talin ki milyen jelvényeket kapott, én leírom a sajátjaimat, hogy szerintem én milyeneket kaphattam: - Ott voltam - Madáretető - Született tehetség Jól gondolom, jól tudom, hogy ezeket kaptam? A Madáretető jelvény csak annak járt, aki sok vagy különleges ennivalót hozott. (És nem vitte el haza magával...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2011 2:44 am
Hmm oké. Pedig én is vittem sok és némileg különleges kaját akkor, na mindegy. A nagy részét otthagytam. Akkor nem jár(t) ez a jelvény, oké.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|