|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2010 12:43 am
Gdyby Gaia była religią to....
-zdjęcia z Lanzerem byłyby reliktami. -wyznawcy musieliby mieć 2 zegarki. Pokazujące czas pacyficzny i ich lokalny. -kupowanie ubrań byłoby aktem wiary. -"W imię Gai i wyznawców. Bump" -Na początku był świat i to było złe. Póżniej powstał internet jednak dalej Bóg był niezadowolony. I stworzył Bóg Gaię, a wtedy powiedział: moje dzieło skończone.
Propozycje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2010 4:18 am
Wszyscy by chodzili do tego samego fryzjera.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2010 9:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2010 10:46 am
Wyznawcy Gai uznawaliby krowy za święte (tak jak w hinduizmie) ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 2:32 am
Ignacy Wieniawa Wyznawcy Gai uznawaliby krowy za święte (tak jak w hinduizmie) ;p Ale przecież krowy są święte.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 8:04 am
wszyscy by sie ubierali jak te postaci na gai *_* <33
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 8:28 am
no patrząc na niektóre avatary to by śmiesznie wyglądało ;p /fajnie by mi się chodziło z lalką i tasakiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 8:30 am
a mi z wyciagnietym ozorem zaostrzonymi klami i zakrwawiona rura XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 8:40 am
ja jak zwykle nie rozumiem idei tematu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 11:09 am
no np wyobraz sobie ze gaia jest twoja religia ii teraz co sie moze dziac/co by sie dzialo gdyby to byla prawda? np. gdyby wszyscy byli tej samej religi (gaia) to np grali by wiecznie w zomg xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 9:30 am
Co by się działo po śmierci?
-wyznawcy zostaliby przerabiani na ubrania dla pozostałych (skóra z ludzia jako itemek...) - dołączałby do galerii chwały - ubrany jak swój awatar wędrowałby do grobu. -pogrzeb byłby lokalnym eventem, a za bycie na pogrzebie dostawałoby się tombstone lottery działające jak daily lottery.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 1:35 pm
Właśnie zbliżałyby się wybory moderatorów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 1:38 pm
Baranina ja jak zwykle nie rozumiem idei tematu mrgreen O to pewnie należałoby zapytać autora, ale ja sobie wkręcam, że to trening kreatywności i że robię coś pożytecznego. Kurcze mam najkrótsze posty. Muszę więcej ćwiczyć....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2010 1:23 am
Martinespl Baranina ja jak zwykle nie rozumiem idei tematu mrgreen O to pewnie należałoby zapytać autora, ale ja sobie wkręcam, że to trening kreatywności i że robię coś pożytecznego. Kurcze mam najkrótsze posty. Muszę więcej ćwiczyć.... trening też, ale chcę zwrócić też uwagę jakie szamańskie metody są wprowadzane w religiach. Można takim testem sprawdzać też umiejętność obserwacji rzeczywistości.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2010 12:16 pm
gdyby gaia byla religia i mielibysmy sie przebierac za nasze avy to wydaje mi sie ze bys wygladal jak ta pryszczata brzydka ropucha xd tonie obraza jak cos xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|