|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2010 10:26 am
Ostatnio częściej tu zaglądam i widzę, że gildia umiera. I jakoś trudno mi się z tym pogodzić. Mam sentyment do tej gildii i fajnie by było ją reaktywować. Myślę, że na początek trzeba obudzić moderatorów czy też wybrać nowych. I naprawić rysunek startowy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 9:26 am
Jak naprawić rysunek startowy: My Gaia -Account Settings - Images - Image Display - Show All Images
Jakiś czas temu Gaia przestawiła user'om tą opcję i dlatego nie widać m. in. obrazka startowego ;(
Przetasowanie w moderatorni już nastąpiło. Próby resuscytacji krążeniowo-oddechowej, a także defibrylacja gildii nie powiodła się. Gildia przeszła w stan głębokiej hibernacji, ale wciąż żyje (przynajmniej można czasem odnieść takie wrażenie) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 12:47 pm
dla pocieszenia mogę tu więcej się udzielać bo zazwyczaj tylko czytam wasze rozmowy. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2010 12:54 am
O to fajnie udzielanie się jest dobre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2010 12:56 am
Ignacy Wieniawa Jak naprawić rysunek startowy: My Gaia -Account Settings - Images - Image Display - Show All Images Jakiś czas temu Gaia przestawiła user'om tą opcję i dlatego nie widać m. in. obrazka startowego ;( Przetasowanie w moderatorni już nastąpiło. Próby resuscytacji krążeniowo-oddechowej, a także defibrylacja gildii nie powiodła się. Gildia przeszła w stan głębokiej hibernacji, ale wciąż żyje (przynajmniej można czasem odnieść takie wrażenie) xp Kurcze, ale zlamiłem. Dzieki za pomoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 2:43 am
Ja też zlamiłem. Nie jesteś sam xP
Jeżeli oprócz tej gildii, masz sentyment do Gai Online in general, to możesz też zajrzeć do takiej gildii "Polska Ambasada". To już nie ten klimat, ale jest więcej ludzi :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 8:33 am
... Raczej z tej hibernacji już nie wyjdzie. No chyba że ktoś cosik za bardzo odpierniczy w PA i ludziska zaczną masowo emigrować do innych gildii. Mało możliwe, ale... Może 'mały terroryzm' by się przydał? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 11:51 am
Za dużo studentów tu jest i nie ma kto pisać >.>
I młode, małe gajątka nie chcą tu zaglądać, bo w PA jest wszystko bardziej poukładane bleee... xp
Bądźmy bardziej jak pieski, a nie kotki. Przywiązujmy się do osób, nie do miejsc! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 2:29 am
Co to jest to PA o którym ciągle mowa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 4:02 am
Polska Ambasada, taka gildia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 4:45 am
zgadzam sie malo tu ludzi ktorzy by sie udzielali ;X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 9:42 am
MOŻE jeszcze kiedys gildia ożyje..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 10:38 am
O żyje, o żyje. Trzeba tylko puścić plotę, że bronią tu krzyża czy coś w tym stylu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 12:17 pm
To może ktoś się rozbierze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 12:34 pm
Dobra. mrgreen ... No co, że niby nikt wtedy nie przyjdzie? A walta się...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|