|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 13, 2010 12:21 pm
Egy pótolhatatlan tag, Bíbortetü emlékére. Nyugodjon békében.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 13, 2010 12:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 13, 2010 12:27 pm
Bíbortetű! Már nem vagy az élők közt, de üzenem, hogy nélküled nem lehettek volna ezek a jó játékok, nagyon kedves és megértő voltál. Bár nem nagyon ismertelek, csak ahogy visszaolvastam a fórumüzeneteket, de ebből is látszott a jóságod. NAGYON FOGSZ HIÁNYOZNI MINDENKINEK!
Ezért megkérem a magyar gaiasokat -bár nem vagyok senki- hogy Bíbortetű tiszteletére öltözzünk feketébe, és gyászoljunk e kedves gaia-tagért!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 13, 2010 12:42 pm
Bíbor volt egyik olyan tag akivel elsőként ismerkedtem meg itt Gaián mikor ide kerültem. Segített nekem kicsit, hogy mit kell tennem egy-egy eventnél amikor kezdő voltam. Igaz, hogy a valóságban nem találkozhattam vele, de így is egy nagyon jó embert ismertem meg benne. Csak jót tudok róla mondani. Hiányozni fog. crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Wed Oct 13, 2010 12:47 pm
Hiányozni fog nekünk. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 13, 2010 12:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 13, 2010 12:57 pm
Sajnos nem ismertem személyesen, de láttam az írásait a guildban, és ha a nevét láttam, tudtam, kiről van szó. Nagyon megdöbbentett a dolog, el sem tudom hinni, hogy ez történt. sad Nyugodjon békében szegény. cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 13, 2010 1:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 13, 2010 1:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 13, 2010 1:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 13, 2010 2:54 pm
Bíbort, úgy három éve ismertem meg. Most is emlékszem, hogy egy érdekes beszélgetés zajlott le köztünk. Nem értettem, hogy miért tetű? Elmondta, hogy bíbortetű, egy apró és aranyos bogár, akinek nagyon szép színe van. Közelről ismertem Bíbort, nagyon jó barátok voltunk. Tudom, hogy nem fogok még egy olyan vidám, kedves és segítőkész embert megismerni, mint amilyen ő volt. Elviselhetetlen a gondolat, hogy elment.
Tudom, hogy nem akarná, hogy szomorkodjunk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|