Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Még egy lökött event Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Sat Aug 21, 2010 8:17 am

Hát nem mondom, egyenlőre nem lopta be magát a szívembe gonk
PostPosted: Sat Aug 21, 2010 8:23 am

Akai-Inari
Hát nem mondom, egyenlőre nem lopta be magát a szívembe gonk

Nehéz az tény. Még nem csináltam végig sweatdrop Edmunddal próbálkozok. A két utsó hozzászólásomat ajánlom figyelmedvbe az általános témák offolás ezerrel topikban wink

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sat Aug 21, 2010 8:29 am

Azt hallottam, hogy medálokat kapni érte. Minden esetre megnyugtatóan hangzik. razz Túl nehéz és vontatott, de szerencsére nem kényszer végig csinálni így.
PostPosted: Sat Aug 21, 2010 10:42 am

Szerintem egész jópofa. biggrin
Tetszik, hogy végre egy kicsit gondolkodni is kell az event-en. 3nodding

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Aug 21, 2010 12:57 pm

Jó, csak a "legkönnyebb" se nagyon könnyű.
Tippek: loot és lövedék mindenképp maradjon, lövedé legalább 100-150 körül loot legalább 100 mert azt néha becserélheted dolgokra. És ha sokszor játszod újra 1-2 dolgot "megtanulsz" hogy ennél nnál ezt csináld ne csináld. Pl ne vizsgáld meg a csontokat a sivaatgban mert betegséget kapsz, ne beszélj az égő bokorral mert az is vmi rosszat csinál stb.
Egyébként a grafika, animáció, hajók, és a képregények is tetszenek smile Mge azért 1-2 "esemény" leleményes, ami közben történik. Nekem összetettebbnek tűnik a tavalyinál.
PostPosted: Sun Aug 22, 2010 4:08 am

Szerintem, a vámpíros, meg a szarvasos kivételével mind nevetségesen könnyű. Meg is szereztem már mind az öt medált. Láthatjátok rajtam. Direkt nem vettem fel mást, csak azokat.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Sun Aug 22, 2010 4:27 am

Egyetértek a vámpírnál csak gond van vele, a szarvasnál pedig ha valamit rosszat csinálsz ami nem tetszik akkor kezdheted előröl az egészet legfeljebb annyi a gond a játékkal hogy hosszú és hiába tartod a legegésségeseben az embereidet így is kapsz valamikor egy üzenetet hogy valami ok folytán meghal az egyik embered de, szerintem így is szórakoztató ha olvasod is az üzeneteket.
Érdekel mit lehet nyerni a játékon?
PostPosted: Sun Aug 22, 2010 5:12 am

Másodjára sikerült véguigvinni a nyúllal, de azt is úgy, hogy amikor elértem a célt akkor halt meg az utolsó 2 emberem tehát nem a megnyert kategóriába tette. Mindegy, a jelvényt megkaptam. Sam-el jó csinálni meert nagyon hamar végig lehet vinni de nála az volt a gond, hogy az utolsó emberem ami még élt a cél előtt zombivá változott crying

Pumpkin dad

Feral Hunter

Hearmy

Angelic Gatekeeper

13,225 Points
  • Senpai's Notice 100
  • Friendly 100
  • Generous 100
PostPosted: Sun Aug 22, 2010 6:34 am

Itt van néhány tipp, amiket, ha megfogadtok, könnyen meg lehet nyerni a játékot.

-Hogy melyik hajót választjátok, az teljesen mindegy. Mindegyik mellett szólnak érvek és ellenérvek is, úgyhogy, azt döntsétek el ti.

-Érdemes CSAK lőszert vinni a hajóútra. Adjátok el kezdésnél a kaját és vegyetek annyi lőszert, amennyit tudtok. Első dolgotok az legyen, hogy vadásztok. Ily módon van kaja és bőséges lőszer is az út végéig.

-Érdemes rövidíteni. Menjetek át a sivatagon és a lávamezőn nyugodtan. De! Fontos, hogy mielőtt oda beléptek, töltsétek fel majdnem teljesen az éléstáratokat.

-Az éléstárnál maradva, mindig legyen legalább félig tele.

-Ha valaki cserét ajánl, lőszert vegyetek. 10 lőszer, legalább 100lbs élelemre elég, ha ügyesek vagytok. Élelmet csak akkor vegyetek, ha vészesen kevés van.

-Ha lelőttök valamit, akkor fel is kell szedni, különben nem számolja fel élelemként!

-Ha felugrik egy ablak, hogy áldozd fel az egyik embered, ne habozz megtenni. Csak gondoljátok át: kevesebb élelem fogy, ráadásul kaptok is a feláldozott egyénért élelmet és szerencsét.

-Az élelem adagját érdemes a legalacsonyabbra tenni, ha a sivatagban vagy a lávamezőn vagytok. Ha három ember státusza sárgára vált, pihenjetek egy, vagy két napot. Hármat, csak akkor, ha feltétlen szükséges.

-A sebességet tartsátok közepesen. Lassún túl sokáig tart az út, elfogy a lőszer, nincs élelem. Túl gyorsan, többet esznek az emberek, elfogy az élelem, vadászni kell, elfogy a lőszer és megint ott tartunk, hogy nincs élelem.

Nagyjából ennyi. Ezeket megfogadva, sima ügy lesz a játék.

Ja! Egy fontos dolog! Ha Carl-lal vagytok, NE lőjetek szarvasokra!!! Ha megteszed, Carl mérgében kiírt mindenkit a fedélzeten.
PostPosted: Sun Aug 22, 2010 7:08 am

Jók a tippek, majd néhányat megfogadok közülük. Én épphogy elkezdtem nemrég egy kicsit a grunny-s csapatban zöld hajóval. Elsőre kicsit uncsi, de egyszer vadásztam, de nem túl sikeresen. Majd talán folytatom néha (bár nem tudom hányadikáig tart), tetszik is az event, meg nem is.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Aug 22, 2010 7:51 am

Hearmy
Itt van néhány tipp, amiket, ha megfogadtok, könnyen meg lehet nyerni a játékot.

-Hogy melyik hajót választjátok, az teljesen mindegy. Mindegyik mellett szólnak érvek és ellenérvek is, úgyhogy, azt döntsétek el ti.

-Érdemes CSAK lőszert vinni a hajóútra. Adjátok el kezdésnél a kaját és vegyetek annyi lőszert, amennyit tudtok. Első dolgotok az legyen, hogy vadásztok. Ily módon van kaja és bőséges lőszer is az út végéig.

-Érdemes rövidíteni. Menjetek át a sivatagon és a lávamezőn nyugodtan. De! Fontos, hogy mielőtt oda beléptek, töltsétek fel majdnem teljesen az éléstáratokat.

-Ha valaki cserét ajánl, lőszert vegyetek. 10 lőszer, legalább 100lbs élelemre elég, ha ügyesek vagytok. Élelmet csak akkor vegyetek, ha vészesen kevés van.

-Ha lelőttök valamit, akkor fel is kell szedni, különben nem számolja fel élelemként!

-Ha felugrik egy ablak, hogy áldozd fel az egyik embered, ne habozz megtenni. Csak gondoljátok át: kevesebb élelem fogy, ráadásul kaptok is a feláldozott egyénért élelmet és szerencsét.

-Az élelem adagját érdemes a legalacsonyabbra tenni, ha a sivatagban vagy a lávamezőn vagytok. Ha három ember státusza sárgára vált, pihenjetek egy, vagy két napot. Hármat, csak akkor, ha feltétlen szükséges.

-A sebességet tartsátok közepesen. Lassún túl sokáig tart az út, elfogy a lőszer, nincs élelem. Túl gyorsan, többet esznek az emberek, elfogy az élelem, vadászni kell, elfogy a lőszer és megint ott tartunk, hogy nincs élelem.

Ja! Egy fontos dolog! Ha Carl-lal vagytok, NE lőjetek szarvasokra!!! Ha megteszed, Carl mérgében kiírt mindenkit a fedélzeten.

Nagyon jók a tippek. smile A lávamező az nekem majdhogynem könnyebb volt mint a sivatag (1x csináltam végig Sam-mel). Ja és az 500 lbs azaz legkisebb raktárú hajóval mentem normal sebeséggel és kb csak 1x fogyott le vészesen a kaja, amikor kevesebb lett a legénységlétszám már sokkal könnyebb volt (és tényleg hamar lemegy az egészségük ha folyton gyorsan megy a hajó). Az égben járva meg lesz egy lilavitorlkás hajó, a vámpírhajó, amit érdemes kikerülni és nem történik semmi.

Vadászat:
- sivatagban főleg grunnykat (2 lövés/grunny) és a szénagombolyagokat érdemes szétlőni (szintén 2 lövéssel)
- bárhol vadássz, a sétáló zöldségeket is érdemes, azokat is csak 2x kell lőni (sütőtök, padlizsán, brokkoli)
- medvét sokáig tart szétlőni, a bölényfélét háromszor kell de elég gyorsan, mielőtt visszafele újra átmegy a képernyő szélén, 1 bölényféle ált. 100 lbs-t ad
- a tengeres részen rákokat és grunnykat érdemes legjobban lőni, 2 lövés/rák, grunny, 2-3 rák is elegendő főleg ha már csak 1-2 legénységi tag él márcsak.
PostPosted: Sun Aug 22, 2010 10:21 am

Én nem tippeket osztok meg hanem egyből egy (szerintem) igen jó tippes topicot. Ennek a segítségével, Sam-el végigcsináltam úgy hogy 2 emberem maradt, volt 275 Lootom volt még 40-nél több löszerem és több mint fele hajó kajám.
Tipp Fórum

Pumpkin dad

Feral Hunter

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sun Aug 22, 2010 4:10 pm

Hearmy

Köszi a tippeket Mal! whee
PostPosted: Mon Aug 23, 2010 7:13 am

én már 2x-er meghaltam x'D

Csokis_Muffin

6,150 Points
  • Signature Look 250
  • Person of Interest 200
  • Citizen 200

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Mon Aug 23, 2010 7:15 am

nekem tetszik, de most nem tudok továbbmenni crying
461 kajám 125 lőszerem és 25 loot-om van, mindenki megvan, mindenki egészségi állapota good, és most léptem be a sivatagba... felugrik egy ablak : You have a nightmarish flashback to last summer, when you were trapped in a bizarre, clich -ennyi szöveggel, és nincs választási lehetőség cry
ha frissítem, ha kilépek, akkor is ugyan ez az ablak jön fel először rolleyes az a baj, hogy túl jól állok? xd
nya mindegy ^^ lehet újrakezdem biggrin
Reply
Archívum

Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas