|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 16, 2010 5:57 am
gralam sobie dzisiaj w zomga. jakis czlowiek wydarl sie w otami, czy nie chcialby ktos robic end bossa, wiec sie zglosielam [pozniej sie okazalo, ze chodzilo o stone coatla, ale stwierdzilam, ze w sumie moge mu pomoc i nic sie nie stanie]. wiec sie grzecznie zapytalam ile osob jest i jakie wziac pierscienie. 2. i defib wraz z fitnesem. spoko. poszlam, wzielam, przyszlam pod sale tronowa. no i stoi tam ten gosc i jeszcze 4 kobiety i nie moga sie dobrac w druzyne. w koncu on sie obraza i stwierdza, ze idzie do shallow seas. no spoko tym bardziej. dobralysmy sie wiec z 3 kobietami i [cholera wie kiedy zostalam liderem. o.o] wybralam poziom normaly [tak, w tym momencie dowiedzialam sie, ze jestem liderem><] i wszystko byloby w porzadku, gdyby jedna z panienek wmiedzyczasie nie zmienila swojego cl na o 1 wyzszy od reszty. [zginela podczas ataku i w null zmienila, zeby nie bylo] nie trzeba nic mowic, dostalismy taki wpierdziel, ze hej. i wszyscy uciekli po chwili... beznadziejny ze mnie lider sweatdrop
komus z was przytrafilo sie cos podobnego? a moze jakis przyklad ludzkiej glupoty w grze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 17, 2010 3:27 am
mi nic takiego się nie przytrafiło, w zomgu to ja jestem n00bem xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 17, 2010 5:38 am
w zomgu cały czas pojawiają sie jakieś zawiasy niekiedy przez 4 tygodnie pisze mi ze jestem w grze kiedy chce na nią wejść sad co do ludzkiej głupoty zazwyczaj pisze party lv .... a i tak znajdzie sie ktoś co zmieni na większy lv i twierdzi ze nie umie zmienić na mniejszy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 17, 2010 10:25 am
My z bratem kiedyś wybraliśmy się na She Wolf xD Wszystko pięknie, team : ja,brat,jakiś dwóch kolesi i chyba sąsiad jeszcze xD . No poszliśmy na easy. Luzik . Potem jeden koleś taki tekst : -No nie będziemy jak te cioty na Easy. Lecim na hard ! Tak się złożyło, że byłam liderem. Brat kazał mi zrobić się pod support . No i tak wyszło, że wszyscy się rozeszli na boki, a ja biedna biegałam i wszystkich healowałam stare . No ciężkie życie .I ostatecznie wszyscy skończyliśmy w Nullu xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 17, 2010 1:40 pm
Hangarii mi nic takiego się nie przytrafiło, w zomgu to ja jestem n00bem xD w sensie, ze jestes na poczatku, czy czujesz sie slabo zorientowana? sajb w zomgu cały czas pojawiają sie jakieś zawiasy niekiedy przez 4 tygodnie pisze mi ze jestem w grze kiedy chce na nią wejść sad co do ludzkiej głupoty zazwyczaj pisze party lv .... a i tak znajdzie sie ktoś co zmieni na większy lv i twierdzi ze nie umie zmienić na mniejszy prawda, prawda stressed wlasnie o to chodzi z tym levelem>< w sumie jakos na poczatku tygodnia byl taki lag, ze na kazdym screenie sa wieszalo>< ... ze nie wspomne o zmienianiu obszaru gonk niemniej i tak lubie ta gre xd Tokkebi My z bratem kiedyś wybraliśmy się na She Wolf xD Wszystko pięknie, team : ja,brat,jakiś dwóch kolesi i chyba sąsiad jeszcze xD . No poszliśmy na easy. Luzik . Potem jeden koleś taki tekst : -No nie będziemy jak te cioty na Easy. Lecim na hard ! Tak się złożyło, że byłam liderem. Brat kazał mi zrobić się pod support . No i tak wyszło, że wszyscy się rozeszli na boki, a ja biedna biegałam i wszystkich healowałam stare . No ciężkie życie .I ostatecznie wszyscy skończyliśmy w Nullu xD no tak. nie ma jak sie poczuc za dobrze xd ja jak na razie mam co najmniej problem z shallow seas - nie przepadam za ludzmi i za kazdym razem [pomijajac wypady z panem Ignacym xd ] laze sama. ani razu mi sie nie udalo przejsc lorelei [loreal, jestes tego warta]...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 17, 2010 2:07 pm
wilkus Hangarii mi nic takiego się nie przytrafiło, w zomgu to ja jestem n00bem xD w sensie, ze jestes na poczatku, czy czujesz sie slabo zorientowana? I to, i to. Mam tam już zdobytych kilka pierścieni i siedzę ciągle w Zen Gardens.. no i to by było na tyle. Czasami ktoś mnie do załogi zaprosi a tak, to łażę sama. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 18, 2010 8:09 am
Hangarii I to, i to. Mam tam już zdobytych kilka pierścieni i siedzę ciągle w Zen Gardens.. no i to by było na tyle. Czasami ktoś mnie do załogi zaprosi a tak, to łażę sama. sweatdrop widze wiec, ze mamy podobnie sweatdrop moze wiec kiedys pogramy razem, jak bedzie czas? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 18, 2010 8:34 am
wilkus Hangarii I to, i to. Mam tam już zdobytych kilka pierścieni i siedzę ciągle w Zen Gardens.. no i to by było na tyle. Czasami ktoś mnie do załogi zaprosi a tak, to łażę sama. sweatdrop widze wiec, ze mamy podobnie sweatdrop moze wiec kiedys pogramy razem, jak bedzie czas? whee Bardzo chętnie : ) i tak nie mam co robić a i trochę złota nazbierać by się przydało biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 19, 2010 6:12 am
Hangarii Bardzo chętnie : ) i tak nie mam co robić a i trochę złota nazbierać by się przydało biggrin ja sie musze odstresowac xd jutro kolo 18?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 19, 2010 11:49 am
Nie wiem, czy będe miała wtedy czas, ale jeśli tak to ok ;] (nigdy nie wiem kiedy przyjdzie brat i mi zajmie kompa xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 19, 2010 2:17 pm
spoko. wejde i zobacze, czy jestes. albo napisze pma i bede czekac 15 min, a pozniej sie zmyje. moze byc? bracia sa zli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 20, 2010 3:08 am
dobra. moze być ;d Zli, zli, a zwłaszcza jak ma sie trzech braci ale na szczęście dzieli się kompa tylko z jednym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 20, 2010 4:15 am
spoko xd a ja bym chciala miec brata [mam mlodsza siostre], a braci.. dalekich kuzynow, ale i tak ich uwielbiam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 20, 2010 8:47 am
ja za to siostry nie mam, ale mam przyjaciółke która jest dla mnie jak siostra xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|