|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 9:17 am
Sveiki visi, Aš manau, kad Gajoje tikrai yra lietuvių kurie mano,kad yra vieni. (Gal būt todėl ,kad ir pati taip maniau rolleyes )
Ne visus lietuvius į Gaia atvedė draugai ar pražystami, todėl mano pirmasis tikslas - surinkti juos visus!
Bet aš viena.. Tad man reikia jūsų pagalbos!
Kaip jus galite padėti?
Kvieskite savo draugus,drauges kuriuos pražystate Gajoje. Ką pakvietėte parašykite šiame forume. arrow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 9:18 am
Galite banner įdėti į savo profile ar kur kitur. ^.^ Taip galėsime sukviesti daugiau narių. Banner by me. Lolz. ^.^'' Kada galėsime jį pakeisti.
 Nukopijuokite šį kodą apačioje.
[url=http://www.gaiaonline.com/guilds/?guild_id=274841&is_clan=1][IMG]http://i557.photobucket.com/albums/ss17/SeXy_LaDy_4You/zomg-monsters-killers3.gif[/IMG][/url]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 9:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 9:21 am
ok varau kviest draugus LT ii_AnGie-Chan o juk tame LT klane kur Frankas Adomas sukures galima is ten juos pakviest ka manai Franka Adoma as pati kaskuria diena jam pasakiau ir priemiau i klana 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 9:23 am
SullGirl ok varau kviest draugus LT ii_AnGie-Chan o juk tame LT klane kur Frankas Adomas sukures galima is ten juos pakviest ka manai Franka Adoma as pati kaskuria diena jam pasakiau ir priemiau i klana 3nodding Gerai. ^^ Reikia jam pasiūlyti tapti sąjungininkais. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 9:46 am
ii_AnGie-Chan SullGirl ok varau kviest draugus LT ii_AnGie-Chan o juk tame LT klane kur Frankas Adomas sukures galima is ten juos pakviest ka manai Franka Adoma as pati kaskuria diena jam pasakiau ir priemiau i klana 3nodding Gerai. ^^ Reikia jam pasiūlyti tapti sąjungininkais. heart oj as su juo nelabai bendrauju bet reiks bandyt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 11:12 am
Sukuriau banner. ^.^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 7:59 am
melisiukas53 visiem draugam kurie dar neprisijunge prie musu issiunciau po banery y profily biggrin Ok thx. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|