|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 01, 2010 6:24 am
Hölgyeim és Uraim Az event amit én mindenképp vártam és csak egypáran tudták pár részletet A BLUE DEMON EVENT A Blue demon event három hétig tart és minden héten három téma lesz amiben nyereményben ritkán van hiány Az első hét pedig: Medve  Guild kedves kis kabalája a legerősebb tag ahol a Pokémonban pikácshu kabala sorozatnak (pikácshuuuuuu: pikácshu tüsszentet) nálunk a Magyar Guildben Medve (GIIIIIINNNNN:Medve drámai kijelentése mert eltörött a Ginnes üveg) aki többször is meglátogatunk medve otthonában ahol találkozhatunk kis öcsével Medvebocssal Július 3. lesz Medve othonában való látogatás ezen a forumon meg tudhatjuk mikor hol és mit kérdésekben, fontos mert a Medve program nagy részben ott lesz programok PL Grillezés, Vízipipázás, emberekkel való beszélgetés és velem való beszélgetés Először Medve kapunál áldozatot adunk a Medvének hogy bejuthassunk a Medve területére és elkerülhesünk fenevadak támadását (tilos a vér,ember és bármilyen élőlény megöléses áldozat) aki a legjobb áldozatot adunk a medvének a nyerni fog egy Master's Pet Pedan Továbbá lesz gyors rajzolásos verseny ami nyertes még ismeretlen ajándékot kap de egy biztos nem rózsaszín nyakkendőt kaptok 3 Wii játék rész az otthonában: 1.Naruto 2.Wii sports 3.Super shams brawl Egy egy játékban részvétteléért 2.000 gold a részvételi díj a szabályok pedig a helyszínen lesz tudósítva jah és a nyeremény pedig Moneybags  Rich Camp Raining Money  Rich Camp Stacks of Gold A forumon lesz interjú a Medvével Július 5-én lesz Medve vs Lurzt Round 2 harc a Gaia Kombaton aki részt akar venni a harcon, az most jelentkezzen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 01, 2010 6:30 am
Második hét: Malreni  A Guild alkapitánya aki gonosz (annyira gonosz hogy ha rá mondják hogy gonosz azt dicséretnek veszi), aki még senki sem merte lerajzolni őt, hű követője a Magyar Guildnek és aki szereti a macskákat aki sajnálatos modon csődbe ment Döglött Macska Kávézó tulaja. Én azt mondom élledjen újra a kávézó (de a macska maradjon döglött) XY ídő után ismét megnyílik a kávézó aki a szerencsés megrendelőnek jutalmul megkapja a King of Fruitsot  Valamint meg kell törni a Malreni való megrajzolásban le kell rajzolnotok Malreni egészen Július 18-ig a győztes megkapja a Dandert  Ha van nektek egy macskátok és tud egy furcsa trükköt vagy ha nem mindennapi tulajdonsága van hát akkor mutass róla képsorozatot vagy egy filmet várunk Július 10-ig a nyeremény pedig Holy Gauntlet  Megfogjuk majd interjúvolni Malreni Július 5-én
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 01, 2010 6:55 am
Harmadik hét: Softwarekiller  A guild főnöke az egy isten ahogy az istenekhez hasonlóan valamiért nincs közöttünk de gitárral vidáman pengeti Ha gitárt emlegettem már ideje pengetni ráadásul Famestar Hero segítségével és a feladat nem más pedig legnagyobb értékű itemmet nyerni egészen Július 14-ig a nyertes pedig megkapja a Trick or Treat tote Július 13-án lesz Női Szépség verseny két kategóriában az egyik avatáros a másik pedig rajz, melyben le kell rajzolni a saját avidat Belépésért 1000 gold az avisban, a rajzban pedig 500 gold a nyeremény pedig az aviban : Diapered Egg  a rajzban : Classilke  Lesz ismét egy olyan verseny, amit el kell készíteni egy Magyar Guild paródiát minimum képregénytől egészen filmig minden szabad egészen Július 18-ig nyeremény pedig Yemaya's Pearl  és Western Zodiac  Az utolsó mezőnyben el kell készíteni egy Magyar Guild Himnuszát Július 18-ig a nyeremény pedig a még fejlődő Timmy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 05, 2010 6:12 am
Ha szeretnétek kérdezni Medvét vagy Malrenit az küldjön pm nekem vagy ide is írhat egészen szerdáig
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 05, 2010 12:54 pm
Fú már kíváncsi vagyok biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 05, 2010 1:08 pm
Én részt vennék. =) Este 22:00tól NAPONTA vagyok. =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 6:12 am
wahmbulance Figyelem Figyelem wahmbulance Döglött macska kávézó ismét megnyílta a kapuit pontosan ittNe feledjétek hogy a főnyeremény King of Fruits és ugye tudjátok hogy az értéke kb 400.000 gold a Marketplaceben hát nem fincsi az összeg? twisted De jól vigyázatok előfordul hogy a terítékre kaptok egy zombi tojást hahahaha dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 11:33 am
Ha van még valami amit rosszul írtam ezen a fórum az most írja köszönöm heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 11:38 am
Mal lerajzolását nem lehetne kicsit meghosszabbítani? meló mellett nem nagyon jut idő alváson kívül bármi másra :S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 12:12 pm
napsugar Mal lerajzolását nem lehetne kicsit meghosszabbítani? meló mellett nem nagyon jut idő alváson kívül bármi másra :S Talán lehet szó arról hogy adjak időt pontosan mennyi kell?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 12:40 pm
hát... egy hét még jó lenne, ha nem lenne nagy baj sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 1:25 pm
napsugar hát... egy hét még jó lenne, ha nem lenne nagy baj sweatdrop Rendben kapsz egy hetet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 1:49 pm
Szervusztok gyerekek remélem jók mert itt van egy kis interjú Malrenivel (Tudom hogy késtem kérlek nem megrágni a fejemet mert nem vagyok finom köszi )
Az interjún a betűket két színnel különböztettem meg Lurzt és Malreni között és most halljuk ... illetve olvassuk hát
Üdvözletem az interjún! Hát kezdjük is a kérdéseket, de előtte kérjük, mutatkozzon be, kérem!
A nevem Malreni Dikorr, de a vezetéknevemet eddig, azt hiszem csak kevesen ismerték. Egy 22 éves rendszergazda kitalált internetes alteregója vagyok. Eredeti nevem maradjon rejtély. Akik ismernek személyesen, azok úgy is tudják. Nemsokára ünneplem ötéves Gaia-évfordulómat. Ezalatt az öt év alatt történt sok dolog, de ezekbe nem akarok belemenni most. Egyedül azt emelném ki, hogy két éve vagyok a Magyar Guild személyzetének a tagja és ebből, úgy egy éve már alkapitányként tevékenykedem.
1. Mint alkapitány milyen érzés? És milyen felelőséggel jár ?
Jó érzés, hogy van hatalom az ember kezében. Úgy értem, nem kell mindig másra várnom, hogyha kell egy szubfórum, vagy bármi ilyesmi. Ez eddig nem éltem vissza a hatalmammal, pedig egyszer-kétszer jól esett volna valakit nagyon megszívatni… De neveket nem mondok.
2. Gondoltál arra, hogy csinálsz vagy valakire bízod azt, hogy készítsen egy Magyar Guild történelmet?
Hát, ez eddig nem jutott eszembe. Kevés olyan ember lenne, aki elejétől a végéig mindent fel tudna eleveníteni. Ha egyáltalán akadna olyan ember…
3. Mind tudjuk, hogy sajnos mennyire ritkán van fent Softwarekiller és így nem tudunk kit követni rajtad és Medvén kívül. Pontosan meddig vagy lojális Softwarekiller-hez?
Bár akadtak nézeteltérések és néha nem értettünk egyet vagy éppen Softwarekiller túlságosan erőskezűnek érezte egy-egy ítéletem, de ennek ellenére végtelenül lojális vagyok hozzá. Átvehetném a Guild irányítását, bármikor megtehetném, de nem teszem, mert elégedett vagyok a helyemmel és nem fogom elárulni azt, akitől a hatalmamat kaptam, még a még több hatalomért sem.
4. Szoktál kérni bárkit, hogy segítsen neked, mert eléggé nagy teher van válladon, ha jól tudom?
Kérni nem szoktam. Megbirkózom a dolgaimmal, még ha az egész napom rámegy, akkor is. Minden segítséget szívesen fogadok, de kérni nem szoktam.
5. Hogy töltöd mindennapi életed Gaián?
Azt az időt, amit fent töltök, azt a Guild, vagy az ahhoz kapcsolódó dolgok töltik ki. Néha játszok a zOMG!-dal, segítek másoknak fejlődni és ehhez hasonló dolgok.
6. Ha van egy valami, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigeten mi lenne az?
A macskám, Frodó. Nélküle nem tudok élni.
7. Melyik item tetszett a legjobban?
Erre azt hiszem nem tudok válaszolni. Sok item van amelyik tetszik, de ezek között nincs leg.
8. Ha lenne jogod egy item készítésében, akkor milyen item-et készítenél?
A Goodbye Kitty Boardsword-öt, amivel annak idején indultam a Hand Item Contest-en, de sajnos nem kerültem be vele a finalisták közé.
9. Ki hiányzik leginkább azok a tagok közül, akik ritkán jönnek fel és miért?
Akitta, azt hiszem ő. Segítsége sokat nyomna a latban. Minden moderátor hiánya súlyos veszteség a Guild-nek. Persze, emellett, még ott van a személyes kapcsolat is. Kedvelem Akitta-t, ezért és sajnálom, hogy nem jár fel.
10. Mi a hobbid?
Azon kívül, hogy pesztrálom a Magyar Guild tagjait? Hát, szeretek írni. Mindenféle műfajban és stílusban. Emellett szeretek programozni és játékokat készíteni. Olvasni, minden mennyiségben. Gyűjtöm a különböző cicás szobrokat és tárgyakat, körülbelül 250 darabos most a gyűjteményem.
11. Szerinted a pohár félig üres vagy félig tele?
Szerintem ezt a kérdés tökéletesen irreveláns, mert éppen ott vagyunk, ahol a hajnal szakad, vagyis pont a vég kezdete és a kezdet vége között félúton.
12. Három tárgy közül melyiket választanál virág, kard, pálca és miért?
Egy képzett harcművész mindegyikkel képes ölni, szóval teljesen mindegy, nem? De ha választanom kéne, akkor kard, hogy miért? Magam sem tudom, azt hiszem.
13. Nagyon a szívedre nőt a Guild?
Igen. Határozottan igen. Szeretem, minden tagjával és bajával együtt. Nagyon szeretem az ott végzett munkámat, élvezem, amit csinálok. Azt hiszem, üresek lennének a napjaim nélküle.
14. Hogyan sikerült hozzászoknod a vízipipához?
Hát, sokat kell szívni. wink
Köszönöm, hogy elfogadtad, hogy interjút készítünk veled.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 12:43 am
Szervusztok gyerekek remélem jók mert itt van egy kis interjú Medvével (oké ennél túl sokat késtem tessék enni a fejemet de előtte fűszerezzétek meg kell ölni)
Az interjún a betűket két színnel különböztettem meg Lurzt és Medve között és most olvassuk hát
Most
MOST
MMMMMOOOOOOOSSSSSSTTTTT
Üdvözletem az interjún hát kezdjük is a kérdéseket de előtte mutatkozzon be kérem
Ő, hát jó napot. Medvelaszlo vagyok de az egyszerűség kedvéért Medvének is hívhat.
Milyen érzés és felelősséggel jár mint a guild kabalája?
Ohh, nos nagy meg tisztelés hogy én lehetek a Magyar Guild kabalája. Nagyon remek érzés, fel üdít hogy el ismernek engem itt. Természetesen ennek megfelelő képpen aktív is vagyok. Maximum ha 1-2 napig nem nézek fel, az azért van mert üdölök és nincs net a közelben.
Hogy tölti mindennapi élet a gaia-án?
Ohh amikor felmegyek a gaiára, össze szedem a DC-ket majd a leveles ládámat át nézem. Utána át ugrok a Magyar Guild-be és beszélgetek a társaimmal.
Mind tudjuk hogy van neked kis öcséd Medvebocs személyével ha jól tudom de már egyre ritkán van fent mi történt vele?
Medvebocs tényleg az öcsém és ő csak azért nem aktív annyira mert ilyen a személyisége. Amúgy meg nincs nagyon neki barátja itt Gaián ezért ez is közre játszik.
Hogyan ismertétek egymást Napsival ?
Kora ősz volt. Nagyon meleg és még érezhető volt a nyár iszonyat erős melege. Én éppen fél meztelenül öltem a bőr fotelemben amikor észre vettem hogy bele ragadtam. Napsiék mentettek ki úgy hogy a hát szőröm is ott maradt..... Aztán elkezdtünk beszélgetni nagyon sokat. Végül pár találkozás után össze jöttünk. A részletekre nem térek ki, mert az már magán ügy.
Sok goldod van és ha igen be tudnál számolni egy kis tippet sok gold szerzésével?
Nekem annyira nincs sok goldom, alig ütöm a 100 ezret, de tippnek én a zOMG-oz ajánlom. 1 óra alatt össze tudok szedni 4-5 ezer goldot is ha ügyes vagyok.
Ha van egy valami vagy valamit amit magaddal hoznál a lakatlan szigeten az mi lenne?
Napsugaram. Nem tudok már élni nélküle......
Melyik item tetszett a legjobban ?
Még tetszik is! A Diplomat Gun természetesen. Remekül illik az én cowboy-os stílusomhoz.
Ha lenne jogod egy item készítésében akkor milyen item készítenél?
Uhh hát ezen nem nagyon gondolkodtam, de szerintem egy Szuper Teddy-s fejlődős cucc jól nézne ki.
Azok a tagok akik ritkán jönnek fel ki hiányzik leginkább és miért?
Leginkább? Akkita-chan. Mert jó fej és rendkívüli személyiség. Jó ideje már semmit sem hallottam felőle semmit.
Mi a hobbid?
A hobbim... uhh hát sokk minden. Nagyon szeretem a mangákat és az animéket. Szeretek sportolni és edzeni, erősítenem magamat. HA tehetem fegyvereket gyűjtök, már ha van rá alkalmam és pénzem....Imádom a filozofikus könyveket és nagyon szeretek számítógépezni is. Továbbá a sporton belül is a küzdősportokat szeretem.
Szerinted a pohár félig üres vagy félig tele?
Naná hogy félig tele!
Három tárgy közül melyiket választanál virág, kard, pálca és miért?
Kard. Erőt sugározz és ezen felül imádom a fegyvereket. Lehet középkori, vagy modern. Nekem mindegyik ugyan olyan gyönyörű. Minél különlegesebb annál jobban szeretem.
Köszönöm hogy elfogadta interjút készítünk rólad
Én köszönöm az érdekes kérdéseket. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 11, 2010 6:24 am
Te srácok ugye nem baj hogy a Magyar Guild Parodián fölemeltem plusz egy itemmel a Wester Zodiac  nevű itemmel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|