|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 9:22 am
Easter Event 2010! Itt van egy kis segítség az új itemek beszerzéséhez. A legtöbbhöz eléggé kacifántos úton vagy nehéz módon lehet hozzájutni. Ha valami kimaradna, kérlek szóljatok!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 9:23 am
Itemek zOMG!Idén is megszerezhető a tavalyi loot itemekből kettő, a Jelly Bean és a Plastic Grass. Chocolate Egg helyett viszont egy új loot-ot lehet kapni a tojásokból, a Strawberry Chocolate Egg-et. Van egy új Recipe is, a Strawberry Sundae Sweets. Ezeket tojásvadászaton szerezhetitek meg a zOMG!-ban. Jó vadászatot! A Golden Egg egy nagyon ritkán előforduló tojás. Feltöréséhez egy nagycsapat kell, de így is több percet vesz igénybe. A Tojás CL-e 20as! Golden Ticket nevű tárgy szerezhető belőle, de személyenként csak egy! A tojás feltöréséért jelvény is jár.  The Midas Touchbizonyos tojásokból kiscsibék ugranak elő, amikt felvehetsz. Ezek követni fognak, míg játszol, vagy el nem hagyod az adott térképet. A kiscsibéket item formájában is megkapod. FőoldalakRitkán fel-feltűnnek apró húsvéti tojások. Mindegyikből húszat kell megszerezni, hogy megkapd a tojásokat. Nagyon aprók, figyeljetek nagyon oda. Bennük rejlő tárgyak: ~Kis türelmet kérek...~ JelvényEzer tojás széttörése után ilyen jelvényt lehet kapni. Három csirke begyűjtéséért ilyen jelvényt lehet kapni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 9:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 9:33 am
lehet már írni? biggrin tök jó, hogy visszahozták a 2004-es zombi skint o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 10:42 am
Ezek a pici tojásokat a guild fórumokban is lehet keresgélni? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 10:48 am
Ez gyorsan meg lett, köszönjük smile Kíváncsi vagyok mi lesz a 20 tojás megszerzése után. Aranytojást még nem találtam de még azt olvastam róla egy topikban, hogy 3500 az élete és állítólag 1x-re 1 HP pontot lehet levenni az életéből o.o Itt linkelem a képet abból a topikból, a bal felső sarkot nézzétek. Azt is olvastam még ott hogy Gold Ticketet lehet még kapni a tojás feltöréséért. Cuki a header, le is mentettem (már gyűjtöm 1 ideje az alkalmi fejléceket). Szty én az első tojás felszedése után olyasmit olvastam hogy a fő menüpontokban van csak tojás (de azért majd nézd meg mit ír miután ráklikkeltél 1 tojásra). A csibék is tetszenek, de még nem veszem egyelőre (1 megfontolom 2 lemehet az áruk később).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 10:59 am
Sztynek tényleg bárhol lehetnek a tojások elnézést, most 1 fórumban találtam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 11:05 am
huuh köszönjük Mal, hogy ilyen gyors voltál. biggrin mindenkinek jó tojásvadászatot 4laugh pirate bár kár, hogy sajnos nem nagyon zOMG-ztem eddig mert a gépem fagyogat tőle... de lehet megpróbálom xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 11:16 am
Már második tojást ostromlom. Úgy tűnik mindegyikhez 30 db tojást kell találni. Kellemes húsvétot!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 11:29 am
Obilia Ez gyorsan meg lett, köszönjük smile Kíváncsi vagyok mi lesz a 20 tojás megszerzése után. Aranytojást még nem találtam de még azt olvastam róla egy topikban, hogy 3500 az élete és állítólag 1x-re 1 HP pontot lehet levenni az életéből o.o Itt linkelem a képet abból a topikból, a bal felső sarkot nézzétek. Azt is olvastam még ott hogy Gold Ticketet lehet még kapni a tojás feltöréséért. Cuki a header, le is mentettem (már gyűjtöm 1 ideje az alkalmi fejléceket). Szty én az első tojás felszedése után olyasmit olvastam hogy a fő menüpontokban van csak tojás (de azért majd nézd meg mit ír miután ráklikkeltél 1 tojásra). A csibék is tetszenek, de még nem veszem egyelőre (1 megfontolom 2 lemehet az áruk később). Ez a hír IGAZ! Már két Arany Tojást is összetörtem, úgyhogy, tapasztalatból mondhatom, hogy ez mind igaz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 1:23 pm
A kis csirkék mit csinálnak? Csak dísznek vannak? Mert nekem nem nagyon csinálnak semmit... És én is törtem már tojást, tényleg fárasztó mire ki lehet nyírni... És egyébként tudja valaki, hogy mi az item amit a tojások gyűjtésével lehet kapni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 2:36 pm
És zOMG-ben, nemtudjátok hogy hol vannak tojások amiket szét lehet törni? Vagy azoknak is változó helyük van?? Megpróbálkoznák szerezni ott is párat... Amúgy azok a tojások amiket a gaia oldalain lehet gyűjteni, most jobban elvannak rejtve mint tavaly. Vagyis hogy nem olyan sűrűn jelennek meg mint tavaly. Nem? Én úgy vettem észre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 03, 2010 12:53 am
Szerintem random, hogy aranytojás hol lesz/van. Tegnap én olyan crewban voltam, amiben a többi tag más helyszíneken volt (teszem azt Golden Beach Zen Garden stb), én 1 másik taggal Aqueductban. No a lényeg az,, hogy ha egy crew tagjai több helyszínen vannak, akkor tudnak szólni hogy hol van aranytojás és nem csoportban kell akkor helyszínről helyszínre keresni. A csibékről annyit tudok hogy néha (legalábbis így tudom) csibecuccok/csibék(?) jönnek ki egyes tojásokból. Azt hiszem maga a cucc jön ki, feltöröd és megkapod mint a goldot. De nem vagyok biztos beenne, velem ilyen még nem volt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 03, 2010 2:05 am
Tévedés, az oldalon található 3féle pici tojásból nem 20 kell mindig, hanem először 20, utána érte grunny-s cucc, majd 30 utána érte tojás cucc, majd 50, utána érte G-s tojás cucc zombis skin-el. És nem mind a 3féle tojásból kell 20, hanem együtt számolja. Igazad van vzoey94, idén szerintem is picit ritkábbak ezek az elhelyezett tojások az oldalon. Ám a zOMG-n szinte minden tojásnak fix helye van (tegnap a zOMG-n láttam, hogy 2-en is mondták, hogy ők tudják a legtöbb tojás fix helyeit már a zOMG-n), csak ha sokan törik épp szerte szinte mindenhol, nyilván ritkábban találunk tojásokat, ez logikus. Sajna én még nem találtam egy aranytojást se és még nem kaptam tojásból csibét, pedig tegnap is és ma is eddig törtem jó pár tojást. Nekem főleg receptcuccok jönnek az állandó gold mellett. Persze nem adom fel, reménykedek. Nem tudja valaki, hogy kb. meddig fognak tartani a Húsvét események? Hétfőig, keddig?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 03, 2010 2:27 am
A zOMG-s események 11-ig tartanak ami jövő vasárnap, ezt írják a baloldali hírekben a zomg szerverlista mellett.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|