|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 7:19 am
muszę kupić sobie oprawki, bo mam wadę wzroku i powinnam zacząć nosić okulary [jutro druga wizyta u okulisty] i... chciałam się poradzić. czy ten sprzedawca wygląda na godnego zaufania? czy ktoś kupował już jakieś rzeczy na świstaku? pytam, bo cena wydaje mi się wręcz... za atrakcyjna. ale z drugiej strony- same pozytywne opinie, itd., więc mam chęć skorzystać z oferty. uykuhm. no i jeżeli macie jakieś propozycje innych fasonow oprawek- też możecie pisać. ja osobiście nie mam innego pomysłu. a w takich większych okularach wyglądam najlepiej, węższe nie wchodzą w grę, bo głupio się czuję. później, jeżeli ktoś by chciał, mogę wstawić swoje zdjęcie w podróbach wayfarerów cobyście mieli 'wizję'.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 9:05 am
Całkiem ładne te oprawki ^^ Ja się nie znam na tych wszystkich producentach, sama mam okulary z cienkimi oprawkami, (rzadko je nosze, są do patrzenia z daleka xD) ale w każdym optyku znajdą się jakieś ciekawe fasony cool Najwazniejsze, by pasowały ci do twarzy i podobały ci się ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 9:31 am
ty natalka bys w takich wyglądała jak mężczyzna
mówię ci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 9:40 am
hm. no nie wiem..... musiałbyś zobaczyć na żywo. jak patrzę na siebie w lustrze to nie wyglądam jak mężczyzna dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 9:56 am
ja mam podróby okularów przeciwsłonecznych wayfahrerów mogę oddać
( nei mają jednego zausznika mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 11:46 am
jeżeli masz na mysli te neonówki to nie e. nie chcę ;< poza tym mam zwykłe czarne zerówki. ale są trochę 'rozklekotane'. no i nie wiem, jeżeli kupię podróby, to boję się, że po miesiącu będę musiała wymienić na nowe, bo mi się rozlecą. fejki są [zwykle] robione ze słabego plastiku ;x
w ogóle to gupie, że jest na chwilę obecną dość mały wybór w oprawkach. wszędzie tylko wayfarery.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 11:57 am
Waże żeby były wygodne i żeyś się dobzre w nich czuła biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 11:59 am
jeszcze ważne jest, żeby były w miarę tanie dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 12:01 pm
Niestety, nie jestem w tej materii ekspertem, na żadne z zadanych przez ciebie pytań nie umiem odpowiedzieć w 100%, ale skoro są już opinie (i to w dodatku pozytywne) to ja raczej bym kupił mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 29, 2010 4:04 am
NIE
nie kupuj, chcesz, żeby cię BANANY na ulicy zaczepiały, hę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 29, 2010 6:49 am
dziki_wieprz NIE nie kupuj, chcesz, żeby cię BANANY na ulicy zaczepiały, hę? *~wali mnie to~ smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 29, 2010 7:44 am
ja bym nie kupowala takich rowerów xd chyba ze chcesz smiesznie wygladac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 29, 2010 7:46 am
rowerów? xp poza tym... śmiesznie... wydaje mi sie, ze teraz te okulary staly sie tak popularne, ze nikogo nie dziwi widok osoby z takimi oprawkami na nosie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 29, 2010 7:50 am
a mnei dziwi, ze takie ty chcesz mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 29, 2010 8:04 am
sa duze jak kola od rowerow ninja Co Ci sie w nich podoba?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|