|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 2:55 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 31, 2009 10:21 am
sveiki visi mano vardas mantas stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 31, 2009 1:27 pm
todel kad cia naujokai prisistato nusprendziau pakviesti visus LT susidraugaut su manim nesvarbu kaip atrodysite biggrin juk negalima iszeidinet zmogaus kai nzn kokia jo sirdis wink todel nekreipiu demesio kaip jus atrodot tik duokit zenkla ,kad jus LT ok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 10, 2010 10:38 am
sveiki,as esu Dean444,as ieskau draugu,kurie su manimi noretu ir galetu susirasinet,turiu labai gera humoro jausma-netikit.paklauskit melisiuko53-ji jau pajuto mano humora.jis nera paprastas.jis siek tiek zeidziantis(juodasis humoras) bet labai juokingas.kad isgirsta mano pasakymus "daro i kelnes" is juoko.jei norit isbandyt mano juodaji humora paprasykit.bet galiu "suskelt" ir normalaus humoro.tik prasykit...na man patinka kurti ir paskoti anekdotus-taip pat ir skaityti. na seip gaiaonline zaidziu Zomg,puzles, ir kitus,...ieskau merginos,kuri megtu bendrauti.na cia trumpai pie mane.megstamiausia: Tv laida,filmas biggrin ar paziuresim,Didingiausias filmas,Pats baisiausias filmas(visos dalys)karta arba 2 i metus su chebra ziurim S filma(suaugusiem) chebros nariu nesakysiu,nes jie turi gaia acc...jau kaip mes susiremkam tai buna-bet butinai turi but wisi nariai,wa cia kada nesenai 1 nebuwo-tai nelabai idom buvo...bet kaip bunam wisi___ ten tai buna PARTY!!! tokiuose jus tikrai nedalywawot!!!o tn buna wisko---stringu,anekdotu,nesamoniu,Lenku tw ziurejimo ir t.t...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 16, 2010 12:00 pm
as sio forumo anksciau kazkaip nepastebejau eek ... Na gerai einu prie reikalo confused lb nemegstu kalbet apie save pries didele auditorija lol nors siaip tik juokauju rofl truputi... Nu siaip esu Sandra wink 14 metu esu imuryta lietuvos saleleje, turbut cia ir tex visa ateinanti gyvenima nugyvent sweatdrop . Manyciau turiu visai neblogu draugiu kurioms labiau reiketu manimi pasitiket ir neskiest visokiu nesamoniu evil , siaip to nesakyciau, bet noriu kas jos susigestu twisted . Nu manuciau MELISIUKAS53, MEW KITTY5 ir EVEXIUKAS butinai turi buti jusu pakviesti draugaut cool noreciau pamineti ir KKAROLINAXX bet nugirdau kad ji jau paliko gaia tiksliai visko nz nes ji nusprende kaip matau su manim nesisneket... Siaip kiek maciau kai kurie clano narei jau pas mane drauguose bet jai kas nors dar neturi prasau nesidrovet pakviest nu sorrt jei kartais nk neparasau nes lb mazai laiko turiu o siaip dazniausiai mano pc buna mamos okupuotas tai tik esu rodoma online nors ant rimto tai su mew kitty5 ir evexiuku kur nors tusomes...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 9:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 9:38 am
Mano vardas Martyna. Dievinu drakonus. The end.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 9:44 am
Sveiki esu evelina man 14m taciau rugsejo 1 bus 15m., gyvenu Lietuvoje, bei esu naujoke siame guilde. ;DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 9:45 am
evellinute Sveiki esu evelina man 14m taciau rugsejo 1 bus 15m., gyvenu Lietuvoje, bei esu naujoke siame guilde. ;DD Sveika. ^^ PS: Cia klanas ne giuldas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 10:25 am