Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
Hejka

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Fernimo

PostPosted: Sun Sep 06, 2009 3:07 am

No coz zapisalem sie do gildii, wiec nalezaloby sie przedstawic xD Coż, na imie mi Wiktor, dopoki nie skoncze liceum i zaczne studiow (czyli jeszcze dobre 2 latka) miszekam tutaj, no nie na Gaii, tylko w malym miescie w Zachdniopomorskiem, ktorego nazwy nie bede przytaczal, bo i tak penie nie zancie ;p Czym sie interesuje? Hmm.. sporo gram na kompie, ale prawdziwa milosc to ksiazki fantasy, szczegolnie Sapkowski i Pratchett. No i zeby sie nie rozpisywac, na tym skoncze.
PostPosted: Sun Sep 06, 2009 4:22 am

Witaj.
Hm, więcej nie wiem, co napisać. xd Też lubię fantasy, chociaż ostatnio trochę mi zbrzydło - za dużo ostatnio pojawiło się amatorskich powieści, które przynoszą wstyd temu gatunkowi. -_-

Meditta

iHermes

Tricky Sweetheart

18,925 Points
  • Senpai's Notice 100
  • Novice Mage 100
  • Protector of Cuteness 150
PostPosted: Sun Sep 06, 2009 4:45 am

Hah, a ja tam lubię amatorszczyznę. Byleby nie jakieś zawszone FF D:
PostPosted: Mon Sep 07, 2009 10:16 am

Fernimo
No coz zapisalem sie do gildii, wiec nalezaloby sie przedstawic xD Coż, na imie mi Wiktor, dopoki nie skoncze liceum i zaczne studiow (czyli jeszcze dobre 2 latka) miszekam tutaj, no nie na Gaii, tylko w malym miescie w Zachdniopomorskiem, ktorego nazwy nie bede przytaczal, bo i tak penie nie zancie ;p Czym sie interesuje? Hmm.. sporo gram na kompie, ale prawdziwa milosc to ksiazki fantasy, szczegolnie Sapkowski i Pratchett. No i zeby sie nie rozpisywac, na tym skoncze.

Milo mi. Ja akurat takze z zachodnipomorskiego wiec mozliwe ze znam miejscowosc;]

Raticiel

RustyAngel1985

3,000 Points
  • Beta Gaian 0
  • Beta Critic 0
  • Beta Contributor 0
PostPosted: Tue Sep 22, 2009 4:55 am

oooo... fantasy heart kocham i uwielbiam..... ostatnio nawet skończyłam czytać Muzykę Duszy Pratchett'a smile
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 2:02 am

Someday...
Someday you will understand...

Oooooo dobra literatura :3 Tez uwielbiam fantasy. Obecnie nawet czyutam opowiadania Sapkowskiego. po wszystkich 7 tomach związanych z Wiedźminem, szukałam 'Coś się kończy, coś się zaczyna' i znalazłam cały tom.
Bardzo mi się podobają 'Muzykanci', nei wiem, czy zcytałeś. Prawdopodobnie przez to, ze od razu było poprawne skojarzenie z piosenką The Analogs 'Głos zwierzat 2'. teraz juz wiem skąd ten tekst się wziął ;3

Polecam poczytać Andrzeja Pilipiuka. Facet naprawdę dobrze pisze. ;3

the reason you were born with wings...

Purple-eyed Dreamer

Moonlight Healer

Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games