|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 06, 2009 3:07 am
No coz zapisalem sie do gildii, wiec nalezaloby sie przedstawic xD Coż, na imie mi Wiktor, dopoki nie skoncze liceum i zaczne studiow (czyli jeszcze dobre 2 latka) miszekam tutaj, no nie na Gaii, tylko w malym miescie w Zachdniopomorskiem, ktorego nazwy nie bede przytaczal, bo i tak penie nie zancie ;p Czym sie interesuje? Hmm.. sporo gram na kompie, ale prawdziwa milosc to ksiazki fantasy, szczegolnie Sapkowski i Pratchett. No i zeby sie nie rozpisywac, na tym skoncze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 06, 2009 4:22 am
Witaj. Hm, więcej nie wiem, co napisać. xd Też lubię fantasy, chociaż ostatnio trochę mi zbrzydło - za dużo ostatnio pojawiło się amatorskich powieści, które przynoszą wstyd temu gatunkowi. -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 06, 2009 4:45 am
Hah, a ja tam lubię amatorszczyznę. Byleby nie jakieś zawszone FF D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 07, 2009 10:16 am
Fernimo No coz zapisalem sie do gildii, wiec nalezaloby sie przedstawic xD Coż, na imie mi Wiktor, dopoki nie skoncze liceum i zaczne studiow (czyli jeszcze dobre 2 latka) miszekam tutaj, no nie na Gaii, tylko w malym miescie w Zachdniopomorskiem, ktorego nazwy nie bede przytaczal, bo i tak penie nie zancie ;p Czym sie interesuje? Hmm.. sporo gram na kompie, ale prawdziwa milosc to ksiazki fantasy, szczegolnie Sapkowski i Pratchett. No i zeby sie nie rozpisywac, na tym skoncze. Milo mi. Ja akurat takze z zachodnipomorskiego wiec mozliwe ze znam miejscowosc;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 22, 2009 4:55 am
oooo... fantasy heart kocham i uwielbiam..... ostatnio nawet skończyłam czytać Muzykę Duszy Pratchett'a smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 2:02 am
Someday... Someday you will understand...
Oooooo dobra literatura :3 Tez uwielbiam fantasy. Obecnie nawet czyutam opowiadania Sapkowskiego. po wszystkich 7 tomach związanych z Wiedźminem, szukałam 'Coś się kończy, coś się zaczyna' i znalazłam cały tom. Bardzo mi się podobają 'Muzykanci', nei wiem, czy zcytałeś. Prawdopodobnie przez to, ze od razu było poprawne skojarzenie z piosenką The Analogs 'Głos zwierzat 2'. teraz juz wiem skąd ten tekst się wziął ;3
Polecam poczytać Andrzeja Pilipiuka. Facet naprawdę dobrze pisze. ;3
the reason you were born with wings...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|